Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hadi ya insallah hislerin dogru cikar cnm...
bnmde esim hic, bence bu ay hamilesin die bi cumle kurmadi bana asla ..cocuk yapmaya baslayalidan beri..ama bu ay bence hamilesin dedi bende cok sasirdim demek askimin icine dogmuss ay temiz kalpli kocam bnm..bide ezgi dedi bana bu topikteki arkadas bilirsin pembig nicki...o da hamielsin dedi...ikisininde tahminleri dogru ciktiii bu arada ezgiye sor bakalim gelince o hissedio galibaaa kac kisiye soledi

bak şimdi hemen boyle vesvese yapmaya başlama..
ne düşünürsen o gelir başına..
iyi şeyler düşün canım....
ben her ihtimale karşı seni çok yüreklendirip sonra üzülme diye hep açık kapı bıraktım..
sonucu allahtan başka bilen yoktu sonuçta...
amannn boşver sen meleğine kavuşta bizim hissettiklerimiz şöyle dursun

Son düzenleme:

tabiki cnm bnm hisle olacak bisi diil sonucta ben onca ay hissettim hissettim de ne oldu hep foss...herseyi allah bilir zamanini da allah bilir ona siginip ondan istemek ona yalvarmak lazim
tez zamanda sizlerde kavusursunuz insallah...ben su an mutluyum evet ama icimde bi his de kemirio beni kimyasal olmasin nolur diyee..doktora gidip herseyin yolunda oldugunu duymadan icim rahat etmicek yanii

Son düzenleme:

o zaman pazartesi hemen git doktora için rahatlamış olur

içini rahat tut moral çok önemli benim azıcık lekelenmelerim vardı stres yapa yapa korkudan çocuğu düşürdüm rahat ol relax relax güzel şeyler düşün bence herşey çok güzel olacak hislerim kuvvetlidir ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…