- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.941
sana bir itirafta bulunayımmı battan birgün önce yaptım negatif çıktı üzüldüm bendee ama laf aramızda içimde çok şiddetli bir umut var bir his var işte kocama bişi demedim olmazsa üzülmesin diye ama içten içe hissediyorum ne yalan söyliimm
canım ben türkiyedeyim fakat ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben ha deyince gidemiyorum onlarda gelemiyor 2 saat uzakta bile otursan gurbet gurbettir :97::97:
ayy iyiyim bitanem hala inanamiorum ama dusundugum bisi var simdi umarim kimyasal diildriözlemmmm
taze annecik nasılsın bakalım....
kız ben sana hiç hamilesin demedimmi
hiç beni soylemiyosun
bak şimdi hemen boyle vesvese yapmaya başlama..ayy iyiyim bitanem hala inanamiorum ama dusundugum bisi var simdi umarim kimyasal diildri
bak şimdi hemen boyle vesvese yapmaya başlama..
ne düşünürsen o gelir başına..
iyi şeyler düşün canım....
ssen bana solemistin ama sen hep acik kapi birakmadinmi bana olabilirsinde olmayabilirsinde diee..kesin bisi solemedinkii
ben her ihtimale karşı seni çok yüreklendirip sonra üzülme diye hep açık kapı bıraktım..
sonucu allahtan başka bilen yoktu sonuçta...
amannn boşver sen meleğine kavuşta bizim hissettiklerimiz şöyle dursun
tabiki cnm bnm hisle olacak bisi diil sonucta ben onca ay hissettim hissettim de ne oldu hep foss...herseyi allah bilir zamanini da allah bilir ona siginip ondan istemek ona yapvarmak lazim
tez zamanda sizlerde kavusursunuz insallah...ben su an mutluyum evet ama icimde bi his de kemirio beni kimyasal olmasin nolur diyee..doktora gidip herseyin yolunda oldugunu duymadan icim rahat etmicek yanii
herseyin hayilisi cnm bnm...benimde bu ay adetim erken gelcek sanırım..
göğüslerim şimdiden acımaya başladı
1 hafta kadar daha bekliyim diorum cnm ..o zaman pazartesi hemen git doktora için rahatlamış olur
tabiki cnm bnm hisle olacak bisi diil sonucta ben onca ay hissettim hissettim de ne oldu hep foss...herseyi allah bilir zamanini da allah bilir ona siginip ondan istemek ona yalvarmak lazim
tez zamanda sizlerde kavusursunuz insallah...ben su an mutluyum evet ama icimde bi his de kemirio beni kimyasal olmasin nolur diyee..doktora gidip herseyin yolunda oldugunu duymadan icim rahat etmicek yanii
pourgua canım hamilemisin
sanırım çıktı ikinci çizgi biraz silik çıkmış ama varmış
hepberaber hg canım sana yazarken tam elekrtik gitti az önce geldi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?