Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlarr bişeyy sorucamm bendee normlde 21 nisanda adet oldum 19 mayıstaa olmam gerekiorduu 1 hafta öncee kan testi yaptırdımm maleseff cıkmadı bişeyy bide 4 gün öncee orsinid vajinal tablet kullandım adetime 3 gün vardıı sizde o geçiktirmiş olabilirmi yoksa tekrar kan testi yaptırsam olurmuu ?

o ne kii??:44::44::44::44:

sevinçç ymurtlama döneminde akıntın oluyor mu canım?

değişiyor bazen oluyor bazen olmuyor ama kasıklarımda ağrı oluyor bu ay nedense
çok kuruluk yaşadım kasıklarımda ağrı oldu ama eşimle birlikte olurken bile zorlandım çoğu zaman
uzayan akıntıyıda bu ay hiç görmedim 2 günde günüm geçti bilemiyorum kafam çok karışık:18::18:

eğer hamile olursann inan senin kadar çok sevinirim ben de çünkü kuruyum da....16 .günümmm

sen de p.tesi test yaptır bariii merak ettimm..
bdemek ki herkes aynı belirtileri yaşamaybilyor,hatta bir kişinin aylara göre bile değişebiliyor

kasıklarıma ince ince ağrı giriyor ama çok incee bir sağa bir sola

Son düzenleme:

benimde öyle oldu bir sağa bir sola cızz diye anlamadım gitti battan birgün önce test yaptım negatif p. tesiye kadar bişi olmazsa kan testi yaptıracam:18::18:

gerçekten çok değişiyor 2 ay önce klomen kullandım kasıklarım öyle bir şiştiki tahmini yumurtlama gününde birlikte olamadık çünkü sancıdan ölüyordum oturunca bile kasıklarıma bişi satıyordu sanki:18:

bende canım...benim bat 27-28i gibi beklemedeyim bi belirtimde yok sadece göğüslerim ağrıyo biraz gelecekmi ne

ben ilk hamileliğimde tüm adet belirtilerini yaşadım ha şimdi ha sonra derken daha yeni evliydik eşime doğum kontrol hapı al adetliyken başlanıyormuş dedim oda eczaneden test almış önce nolur nolmaz diye gece testi yaptım bide ne görim evliliğimin ilk ayı kıpkırmızı iki çizgi korkudan bayılıyordum inanmadım 2 sefer daha yaptım ertesi gün polikliniğe yaptırdım hep pozitif doğum dr gidene kadar inanamamıştım gögüslerim çok ağrımıştı belimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…