- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.981
ben ilk hamileliğimde tüm adet belirtilerini yaşadım ha şimdi ha sonra derken daha yeni evliydik eşime doğum kontrol hapı al adetliyken başlanıyormuş dedim oda eczaneden test almış önce nolur nolmaz diye gece testi yaptım bide ne görim evliliğimin ilk ayı kıpkırmızı iki çizgi korkudan bayılıyordum inanmadım 2 sefer daha yaptım ertesi gün polikliniğe yaptırdım hep pozitif doğum dr gidene kadar inanamamıştım gögüslerim çok ağrımıştı belimde
inşallah bebiş geliiirrrrrrbende canım...benim bat 27-28i gibi beklemedeyim bi belirtimde yok sadece göğüslerim ağrıyo biraz gelecekmi ne
benimde öyle oldu bir sağa bir sola cızz diye anlamadım gitti battan birgün önce test yaptım negatif p. tesiye kadar bişi olmazsa kan testi yaptıracam:18::18:
gerçekten çok değişiyor 2 ay önce klomen kullandım kasıklarım öyle bir şiştiki tahmini yumurtlama gününde birlikte olamadık çünkü sancıdan ölüyordum oturunca bile kasıklarıma bişi satıyordu sanki:18:
hayırlısı dr ne diyor bu konuda:97:
benimde öyle oldu bir sağa bir sola cızz diye anlamadım gitti battan birgün önce test yaptım negatif p. tesiye kadar bişi olmazsa kan testi yaptıracam:18::18:
gerçekten çok değişiyor 2 ay önce klomen kullandım kasıklarım öyle bir şiştiki tahmini yumurtlama gününde birlikte olamadık çünkü sancıdan ölüyordum oturunca bile kasıklarıma bişi satıyordu sanki:18:
hayırlısı dr ne diyor bu konuda:97:
tahliller yapıldı rahim filmi çekildi sorun yok dedi herşey normal dedi eşimede normal dedi Rabbim büyük elbet bi zamanı vardır hayırlısı olsun
olacak bitanem olacak
sevinç sen klomeni doktora danışmadan mı içtin ? o nasıl oluyo yaa
yok canım dr verdi klomeni 5.gün başladım ultrason takibi yaptı yumurtalar büyüdü hatta çatlatma iğnesi bile oldum ama sonuç negatif oldu :18:
yok canım dr verdi klomeni 5.gün başladım ultrason takibi yaptı yumurtalar büyüdü hatta çatlatma iğnesi bile oldum ama sonuç negatif oldu :18:
bebişimolsun canım,sen sanırım hsg çektirmişsin, nasıldı anlat yaa bende pazartesi çektiricem ve acayyiip korkuyorumm :18:
canım anlatmasam daha iyi boşver endişelenme rahat ol yeter...bide hastane ve aletleri çok önemli ben çok ağrılı geçirdim çekilene kadar berbat bi ağrı yaşadım sonrasında kusma ve başdönmesi oldu aşırı kanamam oldu ama bak korkma tatlım herkesten yorum aldığımda hiç acımıyo demişlerdi ama benimki neden böle olmuştu anlamadım ama dr ağrı eşiğin çok yüksekmiş dedi korkma tatlım hayırlısıyla atlatırsın inş
evet kendini sıkınca tüpler tıkalı değilse bile tıkalı görünüyor diyolar.. ben çok heyecanlıyım anesteziyee gerek yok dedi laboratuvardaki kız. ama ben yinede endişeliyim
evet canım sakin ol yeterli. bide ağrı olması iyiymiş kanalların açık olduğunu gösterirmiş dr um sölemişti
öylemii bende tam tersini duymuştum,tüpler tıkalıysa o ilaç giderken canın yanıyomuş.. offff nasıl heyecan yapıyorum anlatamam. ordaki kız sadece adet ağrısı gibi bi ağrı olacak dedi. birde oraya gitmeden önce ağrı kesici alsam faydası olurmuki dersin? sen böyle birşey yaptın mı? yoksa anestezi mi isteyeyim? birde enfeksiyon riski varmışş yaa:18:
çok canım yanlış duymuşsun ağrı olması iyidir dedi açık kanalların dedi.zaten önesinde bi ağrıkesici iğne vuruyolar bana vurdular anesteziye gerek yok bence alma boşyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?