Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

oohh ne güzell sevindimm listede varmıydınj canım sen? dikkat etmedimde hayırlı olsun o zaman

sağol canım uzun süredir girmiyordum hamile değildim o zaman üye olduğumda üzülüyor ümidimi kaybediyordum ama llahım nasip rtti 16 haftalık hamileyim kıpır kıpır artık bebişim

ohh ohh mini mini beeb olsun inşallah
inşallah canım benimde nedense içimde hep oyle bir ihtimal var:44::44::44::44:

amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bilmiyorum ama yani farlutalla çoktan gelmesi lazımdı adetinin ,bence hamile olabilir valla.

bu arada bişi sorcam oylamaya açıyorummmm

doktor p.tesi gelebilirsen gel demişti ya eşimle konuştum istersen gideriz dedi ama nerden baksan 1.5 2 saat yol ve anca okul çıkışı gidebilirim zaten muayene 5.30 da başlıyor.
ama eşim gereksiz yere stres yaptığım kanısında ve bana kızıyor.ama benım içim hiç rahat dedğil.şimdi sizce p.tesi o yolu göze alıp kontrole gideyim mi???

oylarınızı beklıyorummmm

iyiym çok şükür canım sen nasılsın..
ezgi hafta sonu için şehirdışına hasta ziyaretine gidecekti..
inşalah adetide gelmiştir..
sen nasılsın canım

bende heyecanlıyım çok fazlaa:18: pazartesi hsg çekilecek.. bakalım neler olacak.. canım sana ağrı kesici iğne fln yapmışlarmıydı? ben özel bir hastanede çekilcem ama öle çokta şahane değil eh işte ucuz yani:26:

tatlımm, ben anestezi ile çekilenleri çok duydumm ve rahat oluyormuşş.nekadardır beklıyorsun en bebk için?ve ne kadara çekiliyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…