Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aslında ilk senin olduğunu düşündüm ama sonra yanlış yapmayım dedim.senin de böyle ard arda pır pır mı etmişti cnm benim de dünden beri oluyor.ayy yoksa ben de mi hamileyim

bnm tam olarak sole oldu cnm anlatiyim..
adet gunumden once hani heyecanlaninca midemizin icinde kelebek ucusur gibi bi tuhaf his olur ya bnm o his kasiklarimda vardi sanki orada bisi var gibi ama seyirme seklinde diildi cnm...senindemi bnm anlattigim sekilde?

Bırakırmıyım YAWrum tülüüü, şaka maka ben de bu ay umutlanıyorum gerçi geçen ay ve ondan önceki ayda umutluydum amaa sen nezaman test yapcan tam günündemi yoksa geçincemi

yok ben hiçç acele etmem yani sabirliıimdir o konuda tam cumartesi günü yapcam benn.yani 4 gün gecip 5. gün yapcam.zati ertesi günde evlilik yıldönümüm ya ondann.bence hAMİLE OLABİLİRSİN AMA bana nezaman havlete girdiniz onu yAZ DEGERLENDİREYİM

merci cnm ...baktim bu arada simde de kiz dioo

nbr kiz hic pas vermionnn

sen pas istedin de vermedim mi yavruumm

Amin teşekkür ederim..İnş.sende..
İlaçlar harici kullandıgın herhangi birşey oldumu.?

canım ben hiç ilaç kullanmadım doktor 6 ay doğal yollarla deneyin demişti aksi halde d.kontrol ilacı verecekti istemedim.. 1 sene denedik olmadı bu ay gittim doktora..
ama ocak ayında 6 gün soğan kürü yapmıştım, bilmiyorum o mu etkili oldu acaba

ben geri geldim misafirler iptal..
ohh çok üzüldüm diyemicem

kız deryoşum bu deryalar hep boylemi oluyor..
bende farkettim bende her akşam dizi ziliyorum:26::26::26:

ayyy kuşumm Deryalar böyle sanırsammm

aynı ay da hamile kallaım mı ne dersinnn?
ve o ayy haziran olsunnn,
yani mayısta kalmış olalım haziranda öğrenelimmm

sen hamilemisin?

yok canım adetim

Pardon az önce söylemiştin kafam dalgın =) soğan kürü yapmıştım omu etkili oldu acaba diyince düşünmeden atladım :))

Sogan kürünü bende yaptım ama bende işe yaramamış anlaşılan ben neyim oldugunu bilmiyordum.

9 gün soganı 9günde inciri yaptım sadece günü gününe adet oldum.2-3 gün gecikmeler veya erken gelmeler dısında gecikmeler olmuyordu zaten. Şimdi Şu çörek otu bal tarcın duydum onu yapıyorum adetin2.gününden beri e şimdide doktor klomen verdi inş işe yarar..

sen kullanmıştın dimi?

Ayrıca çörek otu bal tarçını yapıyorum 3 gündür bugün klomenide kullandım.

kullanan veya bilgisi olan birileri varsa cvp verirse sevinirim. 2sini aynı anda kullandıgımda zararı olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…