Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlarrr ben çıkıyorummmmm eççuk kayınvalideme yardım edeyim
sonra da yazılı hazırlıcam
öpüyorum hepücüğünüzüüü
akşam yokum unutun beniii

kızlar hastalandım 2 gün erken geldi bakalım artık haziranı beklicem..19 haziran günüm umarım hayırlı haberler veririm size..tavsiyesi olanlar varmı bana çok sevinirim moral olur

kızlarrr ben çıkıyorummmmm eççuk kayınvalideme yardım edeyim
sonra da yazılı hazırlıcam
öpüyorum hepücüğünüzüüü
akşam yokum unutun beniii

kolay gelsin canımm
özlüycez ama seniiiiii gerçi akşam ben de yokum

kızlar hastalandım 2 gün erken geldi bakalım artık haziranı beklicem..19 haziran günüm umarım hayırlı haberler veririm size..tavsiyesi olanlar varmı bana çok sevinirim moral olur

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. inşallah haziranda alırsın bebeğinin güzel haberini..sana verebileciğim en büyük tavsiye stresten uzak durman ve bu konuya kafanı fazla takmaman

Son düzenleme:
bizim de onla aramızda yürüyerek 5 dk var

ama hiçbir şikayet yok allah biliyor zaten fazla samimiyetimiz de yok, kendi annemi daha sık görüyorum desem yeridir

benim kayınvaldemde yakın sayılırrr.bende pek görmüyomm.sadece işim disincee:78: dün ceviz lazım olduu gece hemen gittik aldıkkk ama severim haaa kavınvaldemgili çok iyilerrr.eltim hariççççççççç

tesekkür ederimm ezgim benimmm.şaka bi tarafaaa allah anamizi babamizi basımızdan aksik etmesinnn.dag ardında olsunlarr toprak altında olmasınlarrr

ayy amiin canımm.. uzak da olsa sağlıklı ve huzurlu olduklarını bilmek bile yetiyor insana.. yoksa artık mesafelerin ne önemi var heryer yakınlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…