- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.381
alllah ailelerimizden ayırmasın bacımm.bilirim gurbetligiiii.allah sabır versinnn
alllah ailelerimizden ayırmasın bacımm.bilirim gurbetligiiii.allah sabır versinnn
kızlarrr ben çıkıyorummmmm eççuk kayınvalideme yardım edeyim
sonra da yazılı hazırlıcam
öpüyorum hepücüğünüzüüü
akşam yokum unutun beniii
ammmin canım.. gurbetlik zor iş
kızlar hastalandım 2 gün erken geldi bakalım artık haziranı beklicem..19 haziran günüm umarım hayırlı haberler veririm size..tavsiyesi olanlar varmı bana çok sevinirim moral olur
kızlarrr ben çıkıyorummmmm eççuk kayınvalideme yardım edeyim
sonra da yazılı hazırlıcam
öpüyorum hepücüğünüzüüü
akşam yokum unutun beniii
kızlar hastalandım 2 gün erken geldi bakalım artık haziranı beklicem..19 haziran günüm umarım hayırlı haberler veririm size..tavsiyesi olanlar varmı bana çok sevinirim moral olur
sen nereliydin nereye geldinnn:26:
aknaradan bursaya uçtumm
hoşgeldin canımm
hımmmm ikiside güzel şehirrr vallaaa...
kısmet işte napallıım biz oturamadık ki birileri gibi anamızın dizlerinin dibinde
kısmet işte napallıım biz oturamadık ki birileri gibi anamızın dizlerinin dibinde
nazarr etmee neolurrr yaz gelsin sennide olurrrrrrr hemde aramizda 5 dk varr yürüyerekkkkkkkkk
kaynanana yakınmısın degılsen sorun degıl
aman amannn allah ayırmasın tatlımm kıymetini bil valla
bizim de onla aramızda yürüyerek 5 dk var
ama hiçbir şikayet yok allah biliyor zaten fazla samimiyetimiz de yok, kendi annemi daha sık görüyorum desem yeridir
tesekkür ederimm ezgim benimmm.şaka bi tarafaaa allah anamizi babamizi basımızdan aksik etmesinnn.dag ardında olsunlarr toprak altında olmasınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?