Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy amiin canımm.. uzak da olsa sağlıklı ve huzurlu olduklarını bilmek bile yetiyor insana.. yoksa artık mesafelerin ne önemi var heryer yakınlaştı

tabikiiii gecen izmire gittim inankiii 1 saate yaniii.o yüzden uzak diye bişi kalmadiiiiiiii

bizim de onla aramızda yürüyerek 5 dk var

ama hiçbir şikayet yok allah biliyor zaten fazla samimiyetimiz de yok, kendi annemi daha sık görüyorum desem yeridir

ben anneme de kayınvalıdemede yakınım arada canım cıkıyorama kotu ınsan degılıller fazla sıkayetım yok ama uzak olsa kaynanamlar daha ıyıydı

kızz tülayyy bu hsg den sonra 48 saat ilişki yok da banyo da mı yok yaaaaa pofffffffffffff

yaw bakmaaa sen onlaraa evet ilişkiye girmee mikrop kapabilirr.ama banyodun yap.kilot giyy ve fazla su deydirmeden yapcanimm.bide iyi kurulann ben 1 hafta sonra denize bile girmistimm

onlarda benı ıslerı dusunce gormek ıstıyolar:))))ıyyyyyy eltı bende daha yok ama yakında olur.bazen dıyorum kaynım evde felan kalsa ne ıyı olur:)))

haklısın canımstresten uzak duruyorum ama hastalanmama yakın bir heyecan basıyo 4 ay oldu daha erken diyo annem moral veriyo bana çok kimseyede söylemedim annem dışında
bi de sizlerle konuşuyorum burda..sağol canım polen den sözediyolar kullandınmı sen

onlarda benı ıslerı dusunce gormek ıstıyolar:))))ıyyyyyy eltı bende daha yok ama yakında olur.bazen dıyorum kaynım evde felan kalsa ne ıyı olur:)))

benim 1 tane eltim var ama kumam gibi vallla.kız ben evlendigimden beri bir deri bi kemik kaldııı hasetinden

yaw bakmaaa sen onlaraa evet ilişkiye girmee mikrop kapabilirr.ama banyodun yap.kilot giyy ve fazla su deydirmeden yapcanimm.bide iyi kurulann ben 1 hafta sonra denize bile girmistimm

hee yaa çamaşırla dikkat de ederek yıkanırım artık yaa dün hastaneden geldim bi sinir kapladı beni yıkanamadım yaa dayanamıcam ama bugün

hee yaa çamaşırla dikkat de ederek yıkanırım artık yaa dün hastaneden geldim bi sinir kapladı beni yıkanamadım yaa dayanamıcam ama bugün

yap canim yapppp.daha iyi hastanenini kokusundan uzaklaşırsın sadece dedigim gibi suyuuuu fazlaaa kutunA DÖKMEE hemende kurulan üşütmeee

canım daha 4 ay daha çok erken gerçekten ama siz istiyosunuz madem inşallah rabbim fazla aratmaz.. ben 2buçuk senedir bekliyorum.. hakkımızda hayırlısı..

poleni ben de yeni duydum, bu ay arı sütü+bal+polen+propolis karışımı kullanmaya başladım bakalım inşallah faydası olur

Bn onuda denedeım yıyemıyoruuuuuuuuuuum mıdem almıyor

bendeee 2 senedirr istiyomm.yaww pampee simdi ben bebegimi subatta kayettim ya.ben 3 aydırmı istiyom diycim artıkkk

yokkk hatta 2 aydır istiyom diycem.çinkü kürtajdan 1 ay sonra korundum benn.ayy psikolajim düzeldiii 2 aydir istiyom neki dahaa

Bn onuda denedeım yıyemıyoruuuuuuuuuuum mıdem almıyor

niye be okadar kötü değil tadı bence

bendeee 2 senedirr istiyomm.yaww pampee simdi ben bebegimi subatta kayettim ya.ben 3 aydırmı istiyom diycim artıkkk

yook bence 2 senedir hala neticede daha bebişini alamadın kucağına.. ama bu ayyyyyyyyyyy...............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…