Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar bıse kafama takılıyor durun sorıyım sıze:))ben sımdı daha once yanı 3 yıl once kolmen kullandım bır kac ay bıse olmadı sonra ıgnelere gectık onlardanda hamıle kalamdaım ıkı ay once doktoru degıstırdım sımdı tekrar bana klomen verdı.sızce bır ıse yararmı??

yanlışlıkla hamile kalıyolar ya evlenir evlenmez o nasıl oluyo ben anlamıyorum biz yanlışbişey mi yapıyoruz acaba..canım ya bişey sorcam ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıtyorum ne zaman sonra duş alıyosun sen...

bendede kolmen i,şe yaramadiiii.ben aşılama düsün tabi bu enim fikrimmm.amaa filim çektirdinmi senn:26:

kime soruyonki sennn

yarar tabii neden yaramasın tatlımm vakti gelmiştir bakarsın klomen bahanesi olur

kısmet iştee bizim beklememiz lazım demekki canım.. ben de hemen kalkmıyorum en azından yarım saat ya da 1 saat yatıyorum sonra duş alıyorum.. gerçi 2 aydır yapamıyorum bunu hemen kalkıyorum ama tekrar başlıcam yatmaya

kızlar geçen gün biraz sancılandım.bebeğe bişey oldu sandım.korkup hemen doktora koştum.çok şükür bebğim iyiymiş.bu günlerde tatlı bişeyler yiyince bazen oynuyo.

bendede kolmen i,şe yaramadiiii.ben aşılama düsün tabi bu enim fikrimmm.amaa filim çektirdinmi senn:26:

canım baslarda klomen ıse yarıyordu 4 kere kullanınca ıgnelere gectık sonra ıgnlereın dozunuda bence doktor ayarlayamadı bır donem sonra onada cevap vermedım asılama yapıcaktık o zmn ama buyumedı yumurtalarım(bnede uyuz oldum doktorumu degıstırdım herseyı anlattım bıde sut hhormonum yuksek cıktı ondan buyumermıstır dedı. bugune kadar yapılan herseyı unut takma kafana dedı..sımdı hormon ılacıyla klomen kullanıyorum ama merak etmıyor degılım .rahım fılmı cekıldım bır sorun yok.

kızlar geçen gün biraz sancılandım.bebeğe bişey oldu sandım.korkup hemen doktora koştum.çok şükür bebğim iyiymiş.bu günlerde tatlı bişeyler yiyince bazen oynuyo.

oynuyo muuuu

hissediyomusun artııkkk
ay tüylerim diken diken oldu yaa ne güzelll maşallahhhhh hep tatlı ye sen de

ayy çok hassas senin miden eyvah eyvah sen hamile kalınca napıcan aç aç gezecen artık

aslında yemek lerı pek secmem ama ot kur felan degınce almıyor mıdem.ah bır hamıle kalsamda ac gezsem ınan en cok o zaman sevınırım mıdemın herseye bulanmasına:))

aşkolsun canım benim hepinize soruyorum sana da tabiki

he peki ozaman cevap vereyim bariiiiii ben sabaha kadar yatarim valla.sabah kalkıp dus alırımm.ama çalışanlar için biraz zor oluyodurr.onalarada tAVSİYEM YAtsınlarr.işe gideceklreri saaten 1 saat önce kalkıp dusa girsinnlerrr

prolaktinde büyümüyodur yumoşlarinn.ozaman bir iki ay daha yumurta takibi iyi olur gibime geliyooo

kızlar lh/fsh oranının 1/1 olması lazım yaa benim lh 6,52/fsh 6,08 çıktı..

doktorum da hiç sorun değil önemli olan 3 birim geçmemesi dedi.. sorun değildir heralde azcık kafama takıldı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…