- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.421
kızlar bıse kafama takılıyor durun sorıyım sıze:))ben sımdı daha once yanı 3 yıl once kolmen kullandım bır kac ay bıse olmadı sonra ıgnelere gectık onlardanda hamıle kalamdaım ıkı ay once doktoru degıstırdım sımdı tekrar bana klomen verdı.sızce bır ıse yararmı??
niye be okadar kötü değil tadı bence
yook bence 2 senedir hala neticede daha bebişini alamadın kucağına.. ama bu ayyyyyyyyyyy...............
yanlışlıkla hamile kalıyolar ya evlenir evlenmez o nasıl oluyo ben anlamıyorum biz yanlışbişey mi yapıyoruz acaba..canım ya bişey sorcam ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıtyorum ne zaman sonra duş alıyosun sen...
kızlar bıse kafama takılıyor durun sorıyım sıze:))ben sımdı daha once yanı 3 yıl once kolmen kullandım bır kac ay bıse olmadı sonra ıgnelere gectık onlardanda hamıle kalamdaım ıkı ay once doktoru degıstırdım sımdı tekrar bana klomen verdı.sızce bır ıse yararmı??
yanlışlıkla hamile kalıyolar ya evlenir evlenmez o nasıl oluyo ben anlamıyorum biz yanlışbişey mi yapıyoruz acaba..canım ya bişey sorcam ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıtyorum ne zaman sonra duş alıyosun sen...
ot kokuyor sankı corek otu mdemı bulandırıyor.ya ben bu mıdemı alıp nerlere gıtsem
kime soruyonki sennn
bendede kolmen i,şe yaramadiiii.ben aşılama düsün tabi bu enim fikrimmm.amaa filim çektirdinmi senn:26:
kızlar geçen gün biraz sancılandım.bebeğe bişey oldu sandım.korkup hemen doktora koştum.çok şükür bebğim iyiymiş.bu günlerde tatlı bişeyler yiyince bazen oynuyo.
ayy çok hassas senin miden eyvah eyvah sen hamile kalınca napıcan aç aç gezecen artık
aşkolsun canım benim hepinize soruyorum sana da tabiki
aslında yemek lerı pek secmem ama ot kur felan degınce almıyor mıdem.ah bır hamıle kalsamda ac gezsem ınan en cok o zaman sevınırım mıdemın herseye bulanmasına:))
canım baslarda klomen ıse yarıyordu 4 kere kullanınca ıgnelere gectık sonra ıgnlereın dozunuda bence doktor ayarlayamadı bır donem sonra onada cevap vermedım asılama yapıcaktık o zmn ama buyumedı yumurtalarım(bnede uyuz oldum doktorumu degıstırdım herseyı anlattım bıde sut hhormonum yuksek cıktı ondan buyumermıstır dedı. bugune kadar yapılan herseyı unut takma kafana dedı..sımdı hormon ılacıyla klomen kullanıyorum ama merak etmıyor degılım .rahım fılmı cekıldım bır sorun yok.
aayy inşallah canımm.. tez zamanda bol mide bulantısı diliyorum ozaman sana
prolaktinde büyümüyodur yumoşlarinn.ozaman bir iki ay daha yumurta takibi iyi olur gibime geliyooo
evet doktorda ole dedı.sen asılamayamı gectın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?