- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.441
ben aşılama yaptıralıı 10 ay oldu canimmm
eee sonuc ne oldu pekı sımdı ne yapmayı dusunuyorsun
kızlar lh/fsh oranının 1/1 olması lazım yaa benim lh 6,52/fsh 6,08 çıktı..
doktorum da hiç sorun değil önemli olan 3 birim geçmemesi dedi.. sorun değildir heralde azcık kafama takıldı:26:
kızlar lh/fsh oranının 1/1 olması lazım yaa benim lh 6,52/fsh 6,08 çıktı..
doktorum da hiç sorun değil önemli olan 3 birim geçmemesi dedi.. sorun değildir heralde azcık kafama takıldı:26:
benım doktorumda onemlı olan dıger sonuclar fsh ın cok bır onemı yok demıstı hatta daha oncekı sonuclarımı gosterdıgımde yapılması bıle gereksız dedı:)))o yuzden senınkıde ole dedıyse bosver takma:))
canim ben aşılamadan 2 ay sonra hamile kaldım zatiii.iki aylık bebişimin kalbi durdu. kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı bendee.hiçbi tedavisi yomkmuus yani hamile kalıpp kolumdan 9 ay boyunca igne yyicem benn.hAMİLE kalmaytı bekliyom 2 AYDIRRR
Insallah rabbım gonlune gore verır cok bekletmez canım tedavıye baslıcanmı tekrar yoksa olemı beklıcen
fıstık hatunlar ben kaçıyorum artıkkk daha dışarı çıkcam akşam da misafir varr.. gün içinde uğramaya çalışırımm
muuuuucukladım hepiniziii
hee takmıyom işte bana neeee
eger hamile kalmassam bayramdan sonraa 2.aşılamamı yaptıracam.oda tutmasaaa yaza tüp bebege gitcem canim benn
sorunun ne pekı senın?kendılıgınden buyumuyormu yumuoslar
ezgi dur çıkma bebişimin fotosunu koydum bi bak istersen
ay güzelim dikkat et bebişine tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsınkucağına
hiçbi sorunum yokkii.sadece çok bebiş istiyom o yüzden gitcemm.iki hamilelik gecirdim benn.kan pıhtılaşması oldugu için bebekler beslenemiyomuşş.işte artık hamile kalınca igne yiyvem ve bebeklerr ölmüyceklerr canimm
ayy deryacım kocaman olmuş maşallah (delikanlı diyesim geldi birden )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?