Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

eee sonuc ne oldu pekı sımdı ne yapmayı dusunuyorsun

canim ben aşılamadan 2 ay sonra hamile kaldım zatiii.iki aylık bebişimin kalbi durdu. kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı bendee.hiçbi tedavisi yomkmuus yani hamile kalıpp kolumdan 9 ay boyunca igne yyicem benn.hAMİLE kalmaytı bekliyom 2 AYDIRRR

kızlar lh/fsh oranının 1/1 olması lazım yaa benim lh 6,52/fsh 6,08 çıktı..

doktorum da hiç sorun değil önemli olan 3 birim geçmemesi dedi.. sorun değildir heralde azcık kafama takıldı:26:

benım doktorumda onemlı olan dıger sonuclar fsh ın cok bır onemı yok demıstı hatta daha oncekı sonuclarımı gosterdıgımde yapılması bıle gereksız dedı:)))o yuzden senınkıde ole dedıyse bosver takma:))

kızlar lh/fsh oranının 1/1 olması lazım yaa benim lh 6,52/fsh 6,08 çıktı..

doktorum da hiç sorun değil önemli olan 3 birim geçmemesi dedi.. sorun değildir heralde azcık kafama takıldı:26:

BENİM KAÇTI bilmiyom.kagıtlar içerde vallaa.ama doktor sorun yok diyosa yoktur takma kafaniiiii

Insallah rabbım gonlune gore verır cok bekletmez canım tedavıye baslıcanmı tekrar yoksa olemı beklıcen

fıstık hatunlar ben kaçıyorum artıkkk daha dışarı çıkcam akşam da misafir varr.. gün içinde uğramaya çalışırımm

muuuuucukladım hepiniziii

sorunun ne pekı senın?kendılıgınden buyumuyormu yumuoslar

hiçbi sorunum yokkii.sadece çok bebiş istiyom o yüzden gitcemm.iki hamilelik gecirdim benn.kan pıhtılaşması oldugu için bebekler beslenemiyomuşş.işte artık hamile kalınca igne yiyvem ve bebeklerr ölmüyceklerr canimm

kuzum sen hergün 1 bebe aspirini alsana kan pıhtılaşması için çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…