- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.461
kuzum sen hergün 1 bebe aspirini alsana kan pıhtılaşması için çok iyiymiş
hiçbi sorunum yokkii.sadece çok bebiş istiyom o yüzden gitcemm.iki hamilelik gecirdim benn.kan pıhtılaşması oldugu için bebekler beslenemiyomuşş.işte artık hamile kalınca igne yiyvem ve bebeklerr ölmüyceklerr canimm
saol canım bende erkek gibi hissediyom.paşam diye seviyom.
saol canım darısı isteyen herkesin başına
anladım canım ınsalllah hmen kavusrusun bebısıne:))benım cıkmm lazım ev aldı basını gıdıyor :))gorusuruz sonra ıyı bakın kendınıze
slm kızlar.dün doktoruma gittim.ultrasyonda ne görsem iyi 2 tane kese gördük.cok sevındım.ama sasırmadım aslında ıkız beklıyodum.rüyamdada kardesımın esının ıkızlerı varmıstı öyle gördum hatta kardesımde abla senın ıkızın olmasın dedi.bende hep keske ıkızım olsa derdım.anlatılmaz ya cok mutluyum.15 gün sonra kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz.doktor kesenın bı gelısmıs bırıde az gelısmıs ikizlerin zaten biri geriden gelir dedi.kesenın bırı 13 mm.dıgerıne 10mm di.kızlar dua edın insallah kesenın ıkısıde gelısır.saglıkla büyürlerde ikizlerimi kucagıma alırım.
inşallah canım ya sen tecrübelisin artık varmı tavsiye edebileceğin bişey bana..ne kadar zamanda oldu bebişin
canım benim bu 4.hamileliğim.3.bebişim bi bebeğimi 9 aylık doğumuna gün kala kaybettim.bunda 2 ay korunmadım olmadı.bu ay ilişki sonrası hemen kalkmadım.bi yarım saat yattım.öyle oldu.tavsiyem bu.su spermleri öldürüyo.
slm kızlar ben geldim dısarıda arkadaslarla kahvaltıdaydım istanbulda çok hoş bir yağmur var eee nabersiniz canlar hamişler varmı
hoşbuldum tez zamanda peş peşe hamiş haberleri duyarız keşke listede sırası gelen hamiş kalsa ne gğzel olur dimihoşgeldin canim.bizim burdada yagdı sabahhhhhh.hamile yok canim i şalalh olurrrrrr
hoşgeldin canim.bizim burdada yagdı sabahhhhhh.hamile yok canim i şalalh olurrrrrr
canım yaa nasıl dayanıyorsun senin yerinde olsam test yapardım
slm kızlar.dün doktoruma gittim.ultrasyonda ne görsem iyi 2 tane kese gördük.cok sevındım.ama sasırmadım aslında ıkız beklıyodum.rüyamdada kardesımın esının ıkızlerı varmıstı öyle gördum hatta kardesımde abla senın ıkızın olmasın dedi.bende hep keske ıkızım olsa derdım.anlatılmaz ya cok mutluyum.15 gün sonra kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz.doktor kesenın bı gelısmıs bırıde az gelısmıs ikizlerin zaten biri geriden gelir dedi.kesenın bırı 13 mm.dıgerıne 10mm di.kızlar dua edın insallah kesenın ıkısıde gelısır.saglıkla büyürlerde ikizlerimi kucagıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?