- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.781
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selaaaaaaaaaaaammmmmmmm
Tülüüüüüüüüüüüüüü nasılsınnnnnnnnnnnnnnn ben dün ölüyodum bel ağrısından ve bacak ağrısındannnnnnnnnnsen nasılsınnnnn
canimmmmmmmmmm kerdesimmmmmmmmmmm canannnnnnnnnnnn bende ölüyommmm sabah adet oldum sandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy hadi hamileliğinizi ifşa edin de biz de rahatlayalımm[/QUOTE
banaaa az kaldıııııııııııııııııııııııııııııı beni izlemeye devam edinnnnnnn
evet iltihap da var ..sanırım iltihap engelliyor gebeliği öyle duymustum ama benım gecmıyor ki iltihap bi ay iyiysem öbür ay iltihap var. dr da su iç bol bol yapacak bişey yok dıyor..
ayyy ayy kendılıgınden gebe kalanlar ne şanslı...
ayyy hadi hamileliğinizi ifşa edin de biz de rahatlayalımm[/QUOTE
banaaa az kaldıııııııııııııııııııııııııııııı beni izlemeye devam edinnnnnnn
heyecanla bekliyorummmm:18::18::18:
evet iltihap da var ..sanırım iltihap engelliyor gebeliği öyle duymustum ama benım gecmıyor ki iltihap bi ay iyiysem öbür ay iltihap var. dr da su iç bol bol yapacak bişey yok dıyor..
ayyy ayy kendılıgınden gebe kalanlar ne şanslı...
sen en iyisi kontrolden sonra doktorun ilaç vermezse soğan kürünü dene cnım.. inşallah faydasını görürsün de tez zamanda hamile kalırsın
canimm maydonazaa oturrrrrrrrr
aynen pet koyuyodum neredyse ve dün yaklaşık 20 saat falan uyudum şimdi yatsam yine uyurumcanimmmmmmmmmm kerdesimmmmmmmmmmm canannnnnnnnnnnn bende ölüyommmm sabah adet oldum sandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy hadi hamileliğinizi ifşa edin de biz de rahatlayalımm
heyecanla bekliyorummmm:18::18::18:
sen en iyisi kontrolden sonra doktorun ilaç vermezse soğan kürünü dene cnım.. inşallah faydasını görürsün de tez zamanda hamile kalırsın
inşallah canım hepimiz.. herkes için dua ediyorum herkesin evi şenlensin inşallah.. eşim de aralıkta asker yolcusu.. aralığa kadar deneyecegım sonra olmazsa şu kürlere vuracagım kendimi:97:
aynen pet koyuyodum neredyse ve dün yaklaşık 20 saat falan uyudum şimdi yatsam yine uyurum
Ayyydeli cinler git kan testi yaptır diyo ama tülüye söz verdimm inan ezgicim belirti aramak falan değil yaaa inanılmaz bel ağrısıydı dün oturamadım yatamadım neden böyle oluyo bilemiyorumm
aynen pet koyuyodum neredyse ve dün yaklaşık 20 saat falan uyudum şimdi yatsam yine uyurum
Ayyydeli cinler git kan testi yaptır diyo ama tülüye söz verdimm inan ezgicim belirti aramak falan değil yaaa inanılmaz bel ağrısıydı dün oturamadım yatamadım neden böyle oluyo bilemiyorumm
bu arada yaşım bugün itibariyle 25.. doğum günüm de bugün
kilo da 65.
tesekkur ederim eklediğiniz için
ayy canım inşallah bebişin belirtisidir.. benim bir arkadaşımın ilk belirtisi ve uzun süre tek belirtisi bel ağrısı olmuştu
aaa bugün doğumgünün müüyeni yaşın kutlu olsun canımm
inşallahbaşka da bi sorun yok göğüslerim günden güne şişiyo ve daha çok ağrıyo ama bu adet öncesi de hep olur, karnım ağrıyo adet öncesi ara ara ağrır, objektif değerlendiriyorum kendimi tek fark bel ağrısı bu gün benim 23. günüm aslında 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?