Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

senin için çok önemli tabiiiiiii:26: açıkçası ikimizin de şu aşamada ancak kan testinde çıkar idrarda çıkacağını zannetmiyorum çıkarsa silik çıkar zaten onada zaten güvenmiyorum ama pazartesi salı kantestinde varsa kesinlikle çıkar

canaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

benimde inanılmaz belim ağrıyor..
bu sabah adet oldum sandım yataktan kalktım bişey yok
geçen aya göre hesaplıyorum..
geçen ay yumurtlama testinde pozitifi gördükten sonraki 14. gü sabah adet olmuştum hatta geceden lekelenme olmuştu..
bugün bu ay gördüğüm pozitiften sonraki 14. gün..
sadece bel ağrısı var

evet caniminiçi bana 2 gün kaldı zatiiii belki yarın sabah yaparımm.artık bi test dedigin gibi testen nefret ediyorumda hastaneye gitmeye eriniyom valla

ayyyyyyyyy biz üçümüzde hamnileyizzz kızlarrr.hepimizde aynı belirtilerr varrr.bende gece adet oldum sandımm.belim agrıyoooo başım dönüyoooooo uyuyamıyommmmmmm

kızım sen şaka maka hamilesinnnnnn bak görrrrrrrrrrrr

ne güzel yaa.

passıflora hangi testi kullanıyorsun yaa ben boşuna mı para verdim acaba mıkroskop aldım yoksa yanlış mı kllanıyorum

:
ayyyyyyyyy biz üçümüzde hamnileyizzz kızlarrr.hepimizde aynı belirtilerr varrr.bende gece adet oldum sandımm.belim agrıyoooo başım dönüyoooooo uyuyamıyommmmmmm

ben gece rüyamda biber gördüm...
yeşil yeşil dalından topluyorum..
anlamına baktm önünüzdeki günlerde mutlu günler sizi bekliyor diyor..
sonrada bi tanesini kırıp yiyorum biberin..
onada mutluluk ve evlat sahibi olmak diyor....
bendede uykudan eser yok...

Ayyyyyyyyy pasiiiiiiiiiiiiiiiii adet olmaman süper yaaaaaaaaa kaçıncı gün bu günnn eğr bu gün yarın adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesin

evet caniminiçi bana 2 gün kaldı zatiiii belki yarın sabah yaparımm.artık bi test dedigin gibi testen nefret ediyorumda hastaneye gitmeye eriniyom valla

ama canım senin zamana bırakma gibi bi lüksün yok ilaç alman lazımmış ama idrar testine güvenmeeeeeeeeeeee ben ce direk git kanda baktır

rüyada yeşil görmekkk murattır canimm.hadi i şsalalhhhhh.ben hiç uysamadım 6 dan beri ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…