Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Ayyyyyyyyy pasiiiiiiiiiiiiiiiii adet olmaman süper yaaaaaaaaa kaçıncı gün bu günnn eğr bu gün yarın adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesin

canım benim adetlerim aslında çok düzenliydi..
ama küraj sonrası biraz ara uzadı..
ama o da şundan kaynaklanıyordu..
geçen ay ben 15. gün yumurtlama testinde pozitifi gördüm ve 29. gün adet oldum..
bu ay 13. gün pozitifi ve üstüne birde uzayan akıntı gördüm..
bugünde 27. gün...
inşallah rabim nasip etmiştir....:18:

etmiştir canim sonra sansımız acayippp büyüyoooo.senin kürtajdan sonra kacıncı ayınn

etmiştir canim sonra sansımız acayippp büyüyoooo.senin kürtajdan sonra kacıncı ayınn

ayy ne bileyimmm yaa.
akşamda soylemesi ayıp karnımı bir gaz kapladı..
şişti kocaman oldu...:26::26::26:

kürtajdan sonra 3. ayım canım..
kürtaj sonrası 28. gün adet oldum..
geçen ay 29. gün ama dediğim gibi geç yumurtladım sanırım..
benim tedaviler öncesi 26. günü sabah gelirdi dakika saşmazdı..
ama işte onca ilaç hormondan sonra düzen bozuldu ister istemez..

benimde 3.ayım canim.... karnımm şişşş.halsizimmm canim bişi istemiyo benim ateşin kaç pekiiiiiiii

pasiiiiiiiiii yerleşme kanamasıyla ilgili bilgin varmiiiii:26:

canım bildiğim kadarıyla..
döllenemden sonraki 7 ile 10. günlerde hafif pembe yada kahverengi şeklinde olan kanamalar..
bu da adet gününe yada bir iki gün öncesine denk geliyor..
ben tüp bebekte yaşaadım..
transferden tam bir hafta sonra oldu lekelenmem..
hatta ben tutmadı diye üzüldüm..
3 gün sonra testte pozitifi görmüştüm...

beni gögüsler yanıltıyooo çünkü hiçbi belirtim yok ne şşiler nede acıyolarrr.ama diger belirtilwen hepsi varrr:26:

çokkkkkk tesekkür ederimm ama sanirim yerleşme kanasıyla hamile kalnların bebekleri pek yasamiyoo dogrumuu:26:

canım hoşgeldin...
ütüden bende nefret ederim..
hoş sevdiğim ev işi pek yoktur ama
adetim henüz gecikmedi bugün adet günüm..ama olmadım henüz..
inşallahda olmam...:18::18:

oyyy 0 zaman 2-3 gün bekle istersen yada yarın git hemen kan tahlılı yaptır cunku bekledikçe strese giriyoruz bu defada eger gebelık yoksa adetler gecıkıyor Hayırlısı olsun bıtanemmm

Yarını geçir adet olmazsan salı sabahı idrar testi yap ama orta idrarı kullanmka gerekiyomuş azcık yap sonra geri kalanını kaba yap çıkma ihtimali var döllenmeden 15 gün geçince idrarda çıkabiliyomuş silik de olsa pazartesi çıkmazsa üzülme bekle adet olmazsan salı sabahı kanda baktır işte en azından merakını gidermiş olursun, negatife insan üzülüyo ama ben en azından kesin olduğu için kısa sürede atlatıyorum, ama belirsizlik iyi olmuyooo

çokkkkkk tesekkür ederimm ama sanirim yerleşme kanasıyla hamile kalnların bebekleri pek yasamiyoo dogrumuu:26:

yok canım öyle bi kural yok..
aynı dönemde başka bi arkadaşta tüp bebek yaptırdı test günlerimiz aynıydı..
onun kanaması olmadı..
ama onunda 9. hafta kalbi durdu bebeğinin..
yani o kanama..
rahimde bebk yerleşirken kılcal damara denk gelmesinden kaynaklanıyor..

ateşim 36.6 yine bu sabah
ben her sabah 8.30 da ölçüyorum kalkmadan..
dün sabah 36.5 ti..
anlam veremiyorum bu konuya biliyorsun

kardesimm bende hiç anlamıyorum ya bu işten bişiii.off ölçmüycem birdaha.ama yerleşirkwen ateşş düsüyomuss.seninkide düsmüs belki yerleşmirtir kizzz

bi karışıklık olmuşşş yarın sabah orta idrarla test, adet olmazsan salı sabahı kantestii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…