- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.101
panda pandaa pandaaaaaa enfess dondurmaaa
hayırıdır???
dondurma mı yiyon..
Ayy ben de çocukları sözlü yaptım dersleri de bitirdim hep birlikte internet takılıyoruz canım sıkıldı..
okulun son günleri geçmek bilmez artık..
bu arada bizim okul 19.30 da bitiyo çok geç dimi
yokk o reklamdakiii ayııı çok seviyommevet çok valla hangi ara gelip yemek yapıyonkiii
saat 2 ye on kala başlıyor ders öğlen yapıp gidiyom napimm bazen de kociş yapıyor o 5 buçukta evde oluyoo
kızlar selam napıyosunuz
a.s canimm piknige gitmekkk için hazırlıkkkk
niye kimse konuşmuyo yaa,neyse hadi görüşürüz misafirliğe gicem kızlar bayy
nasıl yanii adetin ilk günümü çekilecekmiş film?
Gülüm çıkmıştım görmemişim sorunu,hayır ilk günü randevu almaya gelin demişlerdi,gittim fakat randevular doluymuş,günde sadece bir hasta alabiliyoruz,bir dahaki adetinde gel dediler,geçen ayda öyle olmuştu,tepki gösterdim sinirlendim yaa,bir sonrakinde ne değişecek yine dolu diyeceksiniz dedim,yapacak bişey yokmuşş,koskoca üniversite hastanesi ya günde bir film çekiliyomuş,eşim gelsin bi araştırsın fiyatları filan belki özelde çektiririm..
kızlar 2 gündür sabah ateşim 36.4 ama gün içinde 37.0 37.3 çıkıyo bide 2 gündür beni ateş basıyor sonra gedçiyor nedendier
hımm tamam...ama bugün dünden beri bir ateş basıyor pembiq aniden sorma teş pükkürüyorum sanki adet olcamda kasılıyorum gibi hemen ölçüyorum 37.3 çıkmıs gün içindeki sayılmıyoda bende bişey dikkatimi çekti bugün kasıklarıma aniden bıçak saplanıyo gibi oluyo ama çokkkkk acıyo aniden batıyo ...şimdi bu 2 haziranda bebek varsa yerleşme günü yani ateşim o gün dahamı düşmesi lazımebruşum sadece sabah ilk ateşini baz alacaksın gün içine herkesin ateşi yükseliyor
hımm tamam...ama bugün dünden beri bir ateş basıyor pembiq aniden sorma teş pükkürüyorum sanki adet olcamda kasılıyorum gibi hemen ölçüyorum 37.3 çıkmıs gün içindeki sayılmıyoda bende bişey dikkatimi çekti bugün kasıklarıma aniden bıçak saplanıyo gibi oluyo ama çokkkkk acıyo aniden batıyo ...şimdi bu 2 haziranda bebek varsa yerleşme günü yani ateşim o gün dahamı düşmesi lazım
canım benim bildiğim bebeke yerleşirken ateş düşmesi herkeste olmuyor. ben bugün bu ateş işini çok araştırdım.. yumurtanın çatlayacağı gün normalden daha düşük çıkıyor, ertesi günde yükseliyor, gene normalden yüksek çıkıyor ve adet olana kadar öyle yüksek devam etmesi gerekiyor. eğer düşmeye başlarsa adet olacaksın demek
canımın içi bu ateş bence doğru ben geçen ay denedim adetime 5 gün kala 3.6 çıktı adetime 4 gün kala 36.4 çıktı öyle öyle adet günü 36.0 la adet oldum doğru yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?