Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Nabersınız ben bugun erkenden annemlere gıttım ısım varmıs gıbıbırazdan kayınvalıdeme gıdıp ne kadar yorgun oldugumu anlatıcam oda benden bıse beklemıcekdun konusmustuk ya hani

kızlar selam,
ben dün hafif pembe lekelenme gördüm.dedimki adet oluyorum. ama bu günde tuvalet kağıdına çıkan tarzda açık pembe akıntı var. orkidime gelen bişi yok. sabah ve şimdi midem çok bulanıyor. ne olabilir? benimde mi adetim gecikiyor? pembiq sende de mi adet gecikmesi böyle olmuştu?

Nabersınız ben bugun erkenden annemlere gıttım ısım varmıs gıbıbırazdan kayınvalıdeme gıdıp ne kadar yorgun oldugumu anlatıcam oda benden bıse beklemıcekdun konusmustuk ya hani

ooh iyi yapmışsın canımm
bak okadar kafana taktığına değmedi

selammmm

ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim artık bende anne olmak istiyorummmm

selam canım hoşgeldin.. inşallah bu ay hamile kalırsın sen de..
ne zamandır olmuyor?

evet canım maalesef ben 2 hafta geç oldum ama olana kadar hep ara ara hafif lekelenmelerim oldu.. ama seninki sökülemediği için mi yoksa üstüne görmemi bilemem.. bekle bakalım yarın gelecek mi

ooh iyi yapmışsın canımm
bak okadar kafana taktığına değmedi

selam canım hoşgeldin.. inşallah bu ay hamile kalırsın sen de..
ne zamandır olmuyor?

he ya bosver demı bıde kendıme alısverıs yaptım bır suru mutlu oldum ıste:)))

evet canım maalesef ben 2 hafta geç oldum ama olana kadar hep ara ara hafif lekelenmelerim oldu.. ama seninki sökülemediği için mi yoksa üstüne görmemi bilemem.. bekle bakalım yarın gelecek mi

bende üstüne görme olarak düşündüm ama evde test vardı yapalım dedik. negatif bişi yok.

canım erken olduğu için çıkmamış olablir.. 1-2 ün daha bekle adetin tam gelmezse kanda baktır en iyisi

hafta sonu ankaram da doktora gidicem. hafta sonu tahlil mahlil ister diye yarın hormon ve diğer bütün tahliller yaptıralım diyoruz. betayı da yaptırayım en iyisi. sağol canım ya... adet olmayı bile beceremiyorum:94:

ama normal adet kanamanın 3. günü hormonu yaptırman lazım, lekelenmeler, kanama olmayan akıntılar adetten sayılmıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…