- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.121
Nabersınız ben bugun erkenden annemlere gıttım ısım varmıs gıbıbırazdan kayınvalıdeme gıdıp ne kadar yorgun oldugumu anlatıcam oda benden bıse beklemıcek dun konusmustuk ya hani
selammmm
ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim artık bende anne olmak istiyorummmm
kızlar selam,
ben dün hafif pembe lekelenme gördüm.dedimki adet oluyorum. ama bu günde tuvalet kağıdına çıkan tarzda açık pembe akıntı var. orkidime gelen bişi yok. sabah ve şimdi midem çok bulanıyor. ne olabilir? benimde mi adetim gecikiyor? pembiq sende de mi adet gecikmesi böyle olmuştu?
ooh iyi yapmışsın canımm
bak okadar kafana taktığına değmedi
selam canım hoşgeldin.. inşallah bu ay hamile kalırsın sen de..
ne zamandır olmuyor?
he ya bosver demı bıde kendıme alısverıs yaptım bır suru mutlu oldum ıste:)))
evet canım maalesef ben 2 hafta geç oldum ama olana kadar hep ara ara hafif lekelenmelerim oldu.. ama seninki sökülemediği için mi yoksa üstüne görmemi bilemem.. bekle bakalım yarın gelecek mi
selammmm
ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim artık bende anne olmak istiyorummmm
bende üstüne görme olarak düşündüm ama evde test vardı yapalım dedik. negatif bişi yok.
canım erken olduğu için çıkmamış olablir.. 1-2 ün daha bekle adetin tam gelmezse kanda baktır en iyisi
hafta sonu ankaram da doktora gidicem. hafta sonu tahlil mahlil ister diye yarın hormon ve diğer bütün tahliller yaptıralım diyoruz. betayı da yaptırayım en iyisi. sağol canım ya... adet olmayı bile beceremiyorum:94:
ama normal adet kanamanın 3. günü hormonu yaptırman lazım, lekelenmeler, kanama olmayan akıntılar adetten sayılmıyor cnm
öylemi????? o zaman ben perşembe ya da cuma yapayım. cuma akşamı gidicez...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
niye geldiiiiiinnnnnnn
dermişiiimm
hoşgeldin tatlııımmm
ooh iyi yapmışsın canımm
bak okadar kafana taktığına değmedi
selam canım hoşgeldin.. Inşallah bu ay hamile kalırsın sen de..
Ne zamandır olmuyor?
hala adet olmadım ayol..............
hosgeldın canım sende anne olursun bıze takılıp anne olmayan yok merak etme onemlı olan moral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?