Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım ben yaptırmıştım kimyasal gebelikle sonuçlandı merak ettiğin bişe varsa sorabilirsin

teşekkür ederimmm

şimdiii ben testlerimi yaptırdım hormonlarım gayet iyi yumurtam ve çatlama zamanıda gayet iyidedi dr fakat eşimin spermiyogramı sınırda çıktı en son yeni bi dr buldum beni taki etti sende bi sorun yok dedi eşinin sperm sonuçlarına göre bu ay regli olduğunda gel aşılama yapalım dedi şimdi benim egli tarihim 5 haziran ne yapmam lazım

canım benim doktorum uyguladığı yöntemi anlatayım sana adetimin 3. günü gittim rahim temizlenmiş die baktı bana serophone diye yumurta büyümesine yardımcı ilaç verdi onu kullandım adetin 10. günü tekrar gittim yumurta istenilen büyüklğü gelmiş die baktı büyüme yeterli gelince 15. gün tekrar gittim çatlatma iğnesi yazdı onu eczaneden alıyosun hangi gün hangi saattevurulacağını sölüyo ben acilde yaptırdım çatlatma iğnesini 36 saat sonra tekrar gittim sabah erken çağırıyo eşimden sperm alındı öğleden sonrada spermi yıkama işleminden geçirip şırıngayla rahime enjekte etti

sende tutmadımı pekı vede ağrısı falan oluyormu

sende tutmadımı pekı vede ağrısı falan oluyormu

bende tuttu ama bir hafta sonra kanamam oldu rahime tutunamadan düşmüş yani kimyasal gebelik olmuş hiç bir ağrı sancı olmuyo sadece iğneyi vururken çok ama çok az bir ağrı oluyo normalde iğne yersin ya onun gibi

Ben 4 buçuk yıllık evliyim.Doğumdan korkuyorum.Ama çocuk yapmaya karar verdik.TSH,Prolaktin,Progesteron,Testesteron,DHEA-S tesleri yaptırdım bir poliklinikte.Testlerim normal çıktı.Bir de folik asit kullanıyorum 1 aydır.Düzenli gittiğim bir doktorum yok çünkü yaşadığım yerde tek kadın doğum doktoru sıkıntısı var.Hemen bebek düşünüyoruz.Sİzce ne yapmam lazım eksik olan bir test var mı?Ya da kullanmam gereken vitamin hapı gibi birşeyler???Bana yardımcı olun lütfennn

selam solgarın folik asit hapını düzenli kullan yumurta takibini yaptır mutlaka eim spermi yogram testi yaptırsın birde varikosel

selam solgarın folik asit hapını düzenli kullan yumurta takibini yaptır mutlaka eim spermi yogram testi yaptırsın birde varikosel

canım kadınlar kulübünden baktım folicplus aldım.bu yumurtlama günü ve hamileliğe elverişli günü bildiren testler hakkında bişey biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…