- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.141
aleyküm selam hiç şaşmayan adet tarihim dündü......tuğçemavi senin adet günün ne zamandı selam bu arada
ay ben de istemiyorum da ilk kez gecikiyo ya manyak umutlandım anlatamam.......eee olma zaten şekeriiimmmm olmanı isteyen kimm
Aranızda aşılama deneyen varmııı
canım ben yaptırmıştım kimyasal gebelikle sonuçlandı merak ettiğin bişe varsa sorabilirsin
Aranızda aşılama deneyen varmııı
nıye asılama dedıler
canım benim doktorum uyguladığı yöntemi anlatayım sana adetimin 3. Günü gittim rahim temizlenmiş die baktı bana serophone diye yumurta büyümesine yardımcı ilaç verdi onu kullandım adetin 10. Günü tekrar gittim yumurta istenilen büyüklğü gelmiş die baktı büyüme yeterli gelince 15. Gün tekrar gittim çatlatma iğnesi yazdı onu eczaneden alıyosun hangi gün hangi saattevurulacağını sölüyo ben acilde yaptırdım çatlatma iğnesini 36 saat sonra tekrar gittim sabah erken çağırıyo eşimden sperm alındı öğleden sonrada spermi yıkama işleminden geçirip şırıngayla rahime enjekte etti
sende tutmadımı pekı vede ağrısı falan oluyormu
ben 4 buçuk yıllık evliyim.doğumdan korkuyorum.ama çocuk yapmaya karar verdik.tsh,prolaktin,progesteron,testesteron,dhea-s tesleri yaptırdım bir poliklinikte.testlerim normal çıktı.bir de folik asit kullanıyorum 1 aydır.düzenli gittiğim bir doktorum yok çünkü yaşadığım yerde tek kadın doğum doktoru sıkıntısı var.hemen bebek düşünüyoruz.sizce ne yapmam lazım eksik olan bir test var mı?ya da kullanmam gereken vitamin hapı gibi birşeyler???bana yardımcı olun lütfennn
selam solgarın folik asit hapını düzenli kullan yumurta takibini yaptır mutlaka eim spermi yogram testi yaptırsın birde varikosel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?