Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slmm sonnurr evet simdi geldimm ayy çok güzel geçti kızz annemide aldıkkk.yedik içtik sohbett ettik geldikk.sizler ne yaptınızz

oohhh ne güzel yaa keşke benim annemde yakınımda olsa gerçi olsada zor gezemiyoki benimde kociş geldi yemek yedik tam süslendim hazırlandım,bi tartıştık oda salonda yattı uyudu.bende yatak odasında, sizlerle sohbet edeyim bari dedim:97:

ayyyyy niye tartışdın canim benimm.bak yumurta günün yaklaşıyuosa hemen bariss

en iyiyim canim sen nasılsınn

amanda aman piknikleremi gitmiş tülümüzz:82:
nasıl olayım gıı cadı halamla uğraşıyorum sancım var biraz,kanamamda baya yoğun,hsg için randevuda alamadım bugün onada ayrıca canım sıkkın,bu memlekette maddi imkanı olmayan ölsünmü yaaçocuk için değil rahimde problem var diye istedi doktor,adetlerim çok erken geliyo,ayrıca son üç aydır kanamamda çok yoğun,rahimle ilgili bir problem çıkmasından korkuyorum,eşim şehir dışında yarın geliyor bakalım bi şekilde özelde çektirmemiz gerekiyor artık

ayyyyyyy çok eglendim vallahii iyiki gitmişizz.. korkmaa cektirr canim hiçç bişi olmuyooo.cektirmeemk zaman kaybiii.adett erken gelirsee rahimle ilgili bi sorunmu var demekmiişşş.benim ilk defa buay 3 gün erken geldiiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…