- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.181
şükür diyim tatlım,kız git hemen uyandır kocişi gönlünü yap,değerlendir yumurtlamanıı
uyuyoooo
biz ne 17.günler kaçırdık ah ahhhne yapayım zorlada olmuyoki yaa bende hiç istemiyordum zaten belliydi olmayacağı offff
evettttt
biz ne 17.günler kaçırdık ah ahhhne yapayım zorlada olmuyoki yaa bende hiç istemiyordum zaten belliydi olmayacağı offff
ayyyyyyy çok eglendim vallahii iyiki gitmişizz.. korkmaa cektirr canim hiçç bişi olmuyooo.cektirmeemk zaman kaybiii.adett erken gelirsee rahimle ilgili bi sorunmu var demekmiişşş.benim ilk defa buay 3 gün erken geldiiii:26:
iyilik canım valla günler geçmiyor adetime 1 hafta var ama belirti yok henüz sadece 2 güb önce falan sivilcem sinyal verdi gelcem diye.sen nasılsın?
evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyorbitirdinmi ebrucum.nasılsın?
evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyorben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir
bak sana ne anlatacagimm.........
ben aralıkta hamile kaldım sadece 11.gün yaptıkk sonrada küstükkk 5 gün.birbirimizin yüzüne bile bakmıyyoduk ozaman ben çok üzülmüstüm yumurtlama günlerim kaçtü diyee.ama gurur yaptım ve kendi kendime dedimkiii kaçarsa kaçsın buayy umrumda degilll.sonra biz bartistık 16.günde yaptıkk ......ve ben o ay hamilee kaldımm
evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyorben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir
slm bu arada şu bahsettiğin olay bizde çok oluyor her zaman günlük glistanlık yumurtlama günü gelince ya taRTISIR KÜSER ayrı yatarız yada eşim grip olur yada ben grip hasta olurum yada uyayakalırız yada eşim geceyi işte geçirmek ozrunda kalır bu ay tam 14.gün yaptık ama bu seferde yumurtam zamanında çatlamamıstır
Hoşgeldin tatlım,geçmiş olsun idrar yolları enfeksiyonu olabilir,devam ederse doktora git bence...
hhayy süpermişşya vallahi hiç içimden gelmedi yaa napım zorla değilya aynen senin dediğin gibi olursa olur olmasada olmasın banane yaa
eeee bende bunlardan kurtulmak için 10 gün soğan kürüyaptım ya nere giitti bu2 gün daha devam ederse giderim canım bide sık sık geliyo yanarak yapıyorum bide 2 gündür birden bi ateş basıyor aniden 5 dkk sonra geçiyor bugünde oldu nedeninin bilen varmı:44:
eeee bende bunlardan kurtulmak için 10 gün soğan kürüyaptım ya nere giitti bu2 gün daha devam ederse giderim canım bide sık sık geliyo yanarak yapıyorum bide 2 gündür birden bi ateş basıyor aniden 5 dkk sonra geçiyor bugünde oldu nedeninin bilen varmı:44:
oyyhh bu yumurtalarındaa.. kocalarındaaaa.....
evett en iyisini yapıyosun canimm.yani bırak olmayacaksada bu ayy gururundan olmasınn.bu erkekler sanıyolarki onlara muhtacızz hi,çte bilee degilllllllllllll
ebruu sanırım fazla soğan suyu içmekten soğan yaktı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?