Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayyy valla hep önemli günlerde erkekler ya uyurlar ya işleri çıkar ya yorgun olurlar ya canları istemez.sanki biz deli oluyoruz o iş için yani ben kendi adıma olmuyorum.ama çok sinirim bozuluyor bu duruma benimkide en önemli 2 günde istemedi en olmayacak zamanlarda başıma üşüşmesini biliyor.aslında rejime sokacaksın bu erkekleri o zamana kadar

biz ne 17.günler kaçırdık ah ahhh ne yapayım zorlada olmuyoki yaa bende hiç istemiyordum zaten belliydi olmayacağı offff

slm bu arada şu bahsettiğin olay bizde çok oluyor her zaman günlük glistanlık yumurtlama günü gelince ya taRTISIR KÜSER ayrı yatarız yada eşim grip olur yada ben grip hasta olurum yada uyayakalırız yada eşim geceyi işte geçirmek ozrunda kalır bu ay tam 14.gün yaptık ama bu seferde yumurtam zamanında çatlamamıstır

biz ne 17.günler kaçırdık ah ahhh ne yapayım zorlada olmuyoki yaa bende hiç istemiyordum zaten belliydi olmayacağı offff

bak sana ne anlatacagimm.........
ben aralıkta hamile kaldım sadece 11.gün yaptıkk sonrada küstükkk 5 gün.birbirimizin yüzüne bile bakmıyyoduk ozaman ben çok üzülmüstüm yumurtlama günlerim kaçtü diyee.ama gurur yaptım ve kendi kendime dedimkiii kaçarsa kaçsın buayy umrumda degilll.sonra biz bartistık 16.günde yaptıkk ......ve ben o ay hamilee kaldımm

ayyyyyyy çok eglendim vallahii iyiki gitmişizz.. korkmaa cektirr canim hiçç bişi olmuyooo.cektirmeemk zaman kaybiii.adett erken gelirsee rahimle ilgili bi sorunmu var demekmiişşş.benim ilk defa buay 3 gün erken geldiiii:26:

panik yapma hemen tatlım,her gecikme yada erken gelme illaki bir sorundan kaynaklı değildir,havalardan olur stresten olur kullanılan ilaçlardan olur,olurda olur yani,ben geçen ay gitmiştim alttan ultrasonla muayene etmişti,rahimde bir tuhaflık var dedi teşhis koyamadı,hsg istedi ama ikidir gidiyorum randevu alamıyorumm:84:

evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyor ben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir

Hoşgeldin tatlım,geçmiş olsun idrar yolları enfeksiyonu olabilir,devam ederse doktora git bence...

hhayy süpermişş ya vallahi hiç içimden gelmedi yaa napım zorla değilya aynen senin dediğin gibi olursa olur olmasada olmasın banane yaa

evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyor ben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir

ben de iiyim cnm saol.yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir benim de öyle başlamıştı daha sonra çok acımaya başladı.bence önlemini al bol su iç.geçmiş olsun.

oyyhh bu yumurtalarındaa.. kocalarındaaaa.....

Hoşgeldin tatlım,geçmiş olsun idrar yolları enfeksiyonu olabilir,devam ederse doktora git bence...

eeee bende bunlardan kurtulmak için 10 gün soğan kürüyaptım ya nere giitti bu2 gün daha devam ederse giderim canım bide sık sık geliyo yanarak yapıyorum bide 2 gündür birden bi ateş basıyor aniden 5 dkk sonra geçiyor bugünde oldu nedeninin bilen varmı:44:

hhayy süpermişş ya vallahi hiç içimden gelmedi yaa napım zorla değilya aynen senin dediğin gibi olursa olur olmasada olmasın banane yaa

evett en iyisini yapıyosun canimm.yani bırak olmayacaksada bu ayy gururundan olmasınn.bu erkekler sanıyolarki onlara muhtacızz hi,çte bilee degilllllllllllll

ebruu sanırım fazla soğan suyu içmekten soğan yaktı seni

tatlım soğan kürü rahmin temizlenmesi içindir,enfeksiyonda ateş yapar,iyisimi devam ederse doktora git,tandoranında söylediği gibi bolll boll su iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…