- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.201
kesinlikle üşütme gibi bişey bende de vardı 15-20 gün çektim doktor piyeloseptyl diye bi antibiyotik verdi sadece 2 gün kullanmam yetti hemen geçtievet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyorben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir
eeee bende bunlardan kurtulmak için 10 gün soğan kürüyaptım ya nere giitti bu2 gün daha devam ederse giderim canım bide sık sık geliyo yanarak yapıyorum bide 2 gündür birden bi ateş basıyor aniden 5 dkk sonra geçiyor bugünde oldu nedeninin bilen varmı:44:
aynen canımmmm
evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyorben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir
tatlım soğan kürü rahmin temizlenmesi içindir,enfeksiyonda ateş yapar,iyisimi devam ederse doktora git,tandoranında söylediği gibi bolll boll su iç...
walla ya soğanı içerken sanki soğanı şeyime sürmüş gibi yanardı nedenini bilmiyorum ama bu soğan fayda ettimi çok mirakkk ediyorum
eeee bende bunlardan kurtulmak için 10 gün soğan kürüyaptım ya nere giitti bu2 gün daha devam ederse giderim canım bide sık sık geliyo yanarak yapıyorum bide 2 gündür birden bi ateş basıyor aniden 5 dkk sonra geçiyor bugünde oldu nedeninin bilen varmı:44:
ayy benim annem nasıl 13 taneyi doğurmuş yahu
walla ya soğanı içerken sanki soğanı şeyime sürmüş gibi yanardı nedenini bilmiyorum ama bu soğan fayda ettimi çok mirakkk ediyorum
tamam canım 2 gün beklimde öyle hemen doktora gitmeyi sevmiyom zaten gitsemde aile hekimimiz ilaç yazmıyo çünkü korunmuyorum diyorum ya bebek varsa diyo yazmıyo en iyisi gitmemeksen naptın canım adet oldunmu
ayy maşşallah cnm annen baya verimliymiş ne varsa eskilerde var benimki de 5 tane yapmış valla.
sormaa birde annemin ilk 5 yıl olmamış,sonraa.....
ayy benim annem nasıl 13 taneyi doğurmuş yahu
benim anamında 4 yıl olmamıss..............
demek var az daha zamanımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?