Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyor ben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir
kesinlikle üşütme gibi bişey bende de vardı 15-20 gün çektim doktor piyeloseptyl diye bi antibiyotik verdi sadece 2 gün kullanmam yetti hemen geçti

canım dediklerinin hepsi idrar yolu enfeksiyonu belirtileri.ateş sık idrar ama az idrar mide bulantısı yanma acı

evet canım hepsini okudum okuamadan baslayamıyorum ilham gelmiyor ben iyiyim sen nasılsın he bu arada :44:ya kızlar çişimi yaparken yanma oluyor nedendir

canım merhaba kendimden örnek vereyim küçük tuvaletimi yaparken yanmam oluyorsa idrar yolum iltihaplanmuş demektir.Allah korusun bence tahlil yaptır

tatlım soğan kürü rahmin temizlenmesi içindir,enfeksiyonda ateş yapar,iyisimi devam ederse doktora git,tandoranında söylediği gibi bolll boll su iç...

tamam canım 2 gün beklimde öyle hemen doktora gitmeyi sevmiyom zaten gitsemde aile hekimimiz ilaç yazmıyo çünkü korunmuyorum diyorum ya bebek varsa diyo yazmıyo en iyisi gitmemeksen naptın canım adet oldunmu

üzmek istemem ama ben adet olacağımda ateş basar 1 hafta filan önceden

tamam canım 2 gün beklimde öyle hemen doktora gitmeyi sevmiyom zaten gitsemde aile hekimimiz ilaç yazmıyo çünkü korunmuyorum diyorum ya bebek varsa diyo yazmıyo en iyisi gitmemeksen naptın canım adet oldunmu

oldum oldum hemde ne biçim oldum,sular seller gibi

kızlar yaa yumurtlama günü gelen akıntıyla içinizden gün boyu geri gelen spermleri nasıl ayırt ediyorsunuz yani hangi akıntının neden geldiğini nassıl anlıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…