- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.221
benim anamında 4 yıl olmamıss..............
sen kaç yıllık evlisin?
kızlar yaa yumurtlama günü gelen akıntıyla içinizden gün boyu geri gelen spermleri nasıl ayırt ediyorsunuz yani hangi akıntının neden geldiğini nassıl anlıyosunuz
ne zaman üşütmicem ben yaaakesinlikle üşütme gibi bişey bende de vardı 15-20 gün çektim doktor piyeloseptyl diye bi antibiyotik verdi sadece 2 gün kullanmam yetti hemen geçti
aynen canım sanırım öyle oldumcanım dediklerinin hepsi idrar yolu enfeksiyonu belirtileri.ateş sık idrar ama az idrar mide bulantısı yanma acı
yok canım banada ateş basarda bu bi farklı geldi bana öyle ateş basması değil 7 haziranda test yapıcam bacılarüzmek istemem ama ben adet olacağımda ateş basar 1 hafta filan önceden
annelerimize çektik de ondan mı olmuyor diycez ama benim annemin ilk günden kalmış hamile. ve sonrasında da korunmayı bilmiş. sadece 3. son kardeşim yanlışlıkla oldu amannn benim paşam iyiki de oldu
bir gelmiş pir gelmiş canım kaç kız kaç erkek var?çok güsel çok kardeşli olmak
kasıkk agrısıyla ve ateşleee canimmmmmm
kızlar yaa yumurtlama günü gelen akıntıyla içinizden gün boyu geri gelen spermleri nasıl ayırt ediyorsunuz yani hangi akıntının neden geldiğini nassıl anlıyosunuz
ne zaman üşütmicem ben yaaa
aynen canım sanırım öyle oldum
yok canım banada ateş basarda bu bi farklı geldi bana öyle ateş basması değil 7 haziranda test yapıcam bacılar
hanımlar mrb ben yeni üyelerden sayılırım karkim k8 kullanan varmı aranızda
abooooooo kız allah korusun ben 2 yıılık evliyimm.2 yıl dahamı bekleyecem yoksaa:26:
9 kız 4 erkek. evet gerçekten çok güzel ama bakabilene ....
yumurtlama akıntısı daha koyu daha yoğun daha uzayan olur içinde beyaz damar gibi bişeyler de oluyor aynı yumurtada olduğu gibi ama sperm kısa kısa uzayan daha şeffaf.(kusura bakmayın açık yazdım ama başka tarif edilemezdi.)
ama sen bi gebe kaldın en azından geriside gelir heralde
bu ayın 23 de 4 yıl olacak. sen?
o ne beaa
evet canım doğru söylüyorsun geçmişte nasıl oluyorsa bakılıyormuş ama artık çokk zzor 1 çocuğun bile geleceğini vermek.tamam Allah rızkını veriyor ama o çocuk büyüdükçe neler istiyor neler şimdikiler zaten doyumsuz bi kuşak.allahım bize bakabileceğimiz kadar versin yokluğunu da aratmasın inşallah.
vallla ende test yAPCAM yapcam diye sevindimm testler elimde kaldııı.3 gün erken geldiiiiiii sana verem sen yap bariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?