Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benim anamında 4 yıl olmamıss..............

annelerimize çektik de ondan mı olmuyor diycez ama benim annemin ilk günden kalmış hamile. ve sonrasında da korunmayı bilmiş. sadece 3. son kardeşim yanlışlıkla oldu amannn benim paşam iyiki de oldu

kesinlikle üşütme gibi bişey bende de vardı 15-20 gün çektim doktor piyeloseptyl diye bi antibiyotik verdi sadece 2 gün kullanmam yetti hemen geçti
ne zaman üşütmicem ben yaaa

canım dediklerinin hepsi idrar yolu enfeksiyonu belirtileri.ateş sık idrar ama az idrar mide bulantısı yanma acı
aynen canım sanırım öyle oldum
üzmek istemem ama ben adet olacağımda ateş basar 1 hafta filan önceden
yok canım banada ateş basarda bu bi farklı geldi bana öyle ateş basması değil 7 haziranda test yapıcam bacılar

annelerimize çektik de ondan mı olmuyor diycez ama benim annemin ilk günden kalmış hamile. ve sonrasında da korunmayı bilmiş. sadece 3. son kardeşim yanlışlıkla oldu amannn benim paşam iyiki de oldu

inşallah ben çekmemişimdir yahuuuu:82:

kızlar yaa yumurtlama günü gelen akıntıyla içinizden gün boyu geri gelen spermleri nasıl ayırt ediyorsunuz yani hangi akıntının neden geldiğini nassıl anlıyosunuz

yumurtlama akıntısı daha koyu daha yoğun daha uzayan olur içinde beyaz damar gibi bişeyler de oluyor aynı yumurtada olduğu gibi ama sperm kısa kısa uzayan daha şeffaf.(kusura bakmayın açık yazdım ama başka tarif edilemezdi.)

ne zaman üşütmicem ben yaaa

aynen canım sanırım öyle oldum

yok canım banada ateş basarda bu bi farklı geldi bana öyle ateş basması değil 7 haziranda test yapıcam bacılar

vallla ende test yAPCAM yapcam diye sevindimm testler elimde kaldııı.3 gün erken geldiiiiiii sana verem sen yap bariiiii

kızlar yaa yumurtlama günü gelen akıntıyla içinizden gün boyu geri gelen spermleri nasıl ayırt ediyorsunuz yani hangi akıntının neden geldiğini nassıl anlıyosunuz

şimdi canım bu yumurtlama dönemindeki akıntıyla normal dönemlerdeki akıntı farkli yumurtlama günündeki akıntı ince şeffat 2 parmagının arasına alınca uzayan bir akıntı yumurta akına benzer bişey öyle diyim,,ayırt edilebilir yani yumurtlama akıntısı,hem spermler gün boyu gelmezki:26:

9 kız 4 erkek. evet gerçekten çok güzel ama bakabilene ....

evet canım doğru söylüyorsun geçmişte nasıl oluyorsa bakılıyormuş ama artık çokk zzor 1 çocuğun bile geleceğini vermek.tamam Allah rızkını veriyor ama o çocuk büyüdükçe neler istiyor neler şimdikiler zaten doyumsuz bi kuşak.allahım bize bakabileceğimiz kadar versin yokluğunu da aratmasın inşallah.

teşekkürler canım yazdıklarında abes bir durumm yok ahlaksızlık yapmıyoruz bebek yapmaya çalışıyoruz

bu ayın 23 de 4 yıl olacak. sen?

1 yıl 8 ay olacak 6- 7 aydır korunmuyoruz ama 2 aydır bilinçli çalışıyoruz. ama ben geçen ay döllenme olduğunu düşünüyorum adetim 10 gün geç geldi testte de 5.13 çıktı sonra değer düştü. sanırım kimyasal dış gebelik gibi bişey.. adetle de atıldı.

bu karkim k8 bitkisel bir kür internetten araştırın görürsünüz tıkalı tüpleri açıyormuş kistleri gideriyormuş vs vs yani etkili bir ilaçmış ha birde bögürtlen kökü suyu varmış kullanan varmı bilmiyorum yani ögrenmek istiyorum işte canım:18::18::18::18::18::18::18:

yaa ben çok korkuyorum ve hala düşünüyorum bakabilir miyim diye. acaba ondan mı rabbim vermiyo diye düşünüyorum bazen çok haklısın ama bu konuda zor çocuk büyütmek....

vallla ende test yAPCAM yapcam diye sevindimm testler elimde kaldııı.3 gün erken geldiiiiiii sana verem sen yap bariiiii

gönder gı ben haziranın 6 sından itibaren yapmaya başlim tek çizgiyi görüncede donkkkkkkkk ediyo ama napalım ama haziranın 6 sında 7 sinde ateşim düşükse test yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…