- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.241
yaw seni gördüğüme çok sevindim nasılsınnnnnn
ne yaptın regl oldun muuuuu
1 degilll ahhhhhhh ahhhhhhh 2 canimmm:2:
yaw seni gördüğüme çok sevindim nasılsınnnnnn
ne yaptın regl oldun muuuuu
şimdi canım bu yumurtlama dönemindeki akıntıyla normal dönemlerdeki akıntı farkli yumurtlama günündeki akıntı ince şeffat 2 parmagının arasına alınca uzayan bir akıntı yumurta akına benzer bişey öyle diyim,,ayırt edilebilir yani yumurtlama akıntısı,hem spermler gün boyu gelmezki:26:
o zaman şansın daha bol inşallah.. allah gönlündeki dileği versin sana inşallah..
yaa ben çok korkuyorum ve hala düşünüyorum bakabilir miyim diye. acaba ondan mı rabbim vermiyo diye düşünüyorum bazençok haklısın ama bu konuda zor çocuk büyütmek....
29 haziran yazmışsın
1 yıl 8 ay olacak 6- 7 aydır korunmuyoruz ama 2 aydır bilinçli çalışıyoruz. ama ben geçen ay döllenme olduğunu düşünüyorum adetim 10 gün geç geldi testte de 5.13 çıktı sonra değer düştü. sanırım kimyasal dış gebelik gibi bişey..adetle de atıldı.
caniminiçiii bende çok sevindim demin yazdım ama görmedin beniiiiii.evet oldumm 3 gün erken geldiii.sen oldunmuuu:26:
aaaaaa çok üzüldüm tatlım yaaa
bir sonraki aya nasipppp
ben de dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı
biliyorsun bugündü batım ama gelmedi wc ye gidip gidip geliyorum daha henüz gelmedi
1 yıl 8 ay olacak 6- 7 aydır korunmuyoruz ama 2 aydır bilinçli çalışıyoruz. ama ben geçen ay döllenme olduğunu düşünüyorum adetim 10 gün geç geldi testte de 5.13 çıktı sonra değer düştü. sanırım kimyasal dış gebelik gibi bişey..adetle de atıldı.
yaa ben çok korkuyorum ve hala düşünüyorum bakabilir miyim diye. acaba ondan mı rabbim vermiyo diye düşünüyorum bazençok haklısın ama bu konuda zor çocuk büyütmek....
1-2 gün sonra yeniden yapp.yada kana gitt insallah hamilesindirr.eger degilsen tekrar yolumuz devam ederizz
gelmez mi???ilişki gecesinde hemen kalkmazsaam pek bişey gelmiyo sabahı ve günün ilerleyen sattlerinde tuvalet sırasında yoğun akıntı geliyo ben de bunu spermle ilşkilendirdim doğal olarak,a zaman benden gelen şeyler ne?anlamadım kızlar sizde nasıl oluyo:26:
ben hastalıgımı bilseydim bevbişlerim yasardi canim.kan pıhtılaşması varmiş bendee 2.gebeligimde anlasıldııı
tatlım ben geçen sene düşük yaptığımda düşük yaptıktan sonra 5,13 çıkmıstı doktor bana hala hamile gözüküyorsun 1 hafta daha bekleyelim sonra gel demişti bence sende bu değerle gebe gözüküyorsun fakat sanırım tutunamadı adetle söküldü gitti eğer gebelik yoksa 0,100 çıkıyo
hamile olsam silik de olsa çıkardı diye düşünüyom
2-3 daha gelmez ise o zamn kan tahliline giderim
pek umudum yok ama
dün çok ağladım tek çizgiyi görünce
o zaman döllenme oldu ama çoğalıp büyüyemedi canım bi şekilde gebelik sonlanmıs5.13 ten 6 gün sonra yaptırdım 0.8 çıktı
canım arkadaslarımm ben çıkıyorumm.herkesler kendine iyi baksınn beni özlesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?