Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

gelmez mi???ilişki gecesinde hemen kalkmazsaam pek bişey gelmiyo sabahı ve günün ilerleyen sattlerinde tuvalet sırasında yoğun akıntı geliyo ben de bunu spermle ilşkilendirdim doğal olarak,a zaman benden gelen şeyler ne?anlamadım kızlar sizde nasıl oluyo:26:

yaa ben çok korkuyorum ve hala düşünüyorum bakabilir miyim diye. acaba ondan mı rabbim vermiyo diye düşünüyorum bazen çok haklısın ama bu konuda zor çocuk büyütmek....

zor canım ama onlarsızda olmaz ki bebek evin neşesi.hem bu çevre baskısı çok kötü bebek istemesen bile yeni evli olsan bile sürekli soruyorlar acaba diye hep kafalarında farklı şeyler kuruyorlar.onlara en iyi cevabı rabbimiz verir en kısa zamanda umarım.

olabilir tatlım bazen öylede olabiliyomuş ve biz farkında olmayabiliyomuşuz:26: daha yenisiniz olur sen merak etme

caniminiçiii bende çok sevindim demin yazdım ama görmedin beniiiiii.evet oldumm 3 gün erken geldiii.sen oldunmuuu:26:

aaaaaa çok üzüldüm tatlım yaaa
bir sonraki aya nasipppp
ben de dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı
biliyorsun bugündü batım ama gelmedi wc ye gidip gidip geliyorum daha henüz gelmedi

aaaaaa çok üzüldüm tatlım yaaa
bir sonraki aya nasipppp
ben de dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı
biliyorsun bugündü batım ama gelmedi wc ye gidip gidip geliyorum daha henüz gelmedi

1-2 gün sonra yeniden yapp.yada kana gitt insallah hamilesindirr.eger degilsen tekrar yolumuz devam ederizz

tatlım ben geçen sene düşük yaptığımda düşük yaptıktan sonra 5,13 çıkmıstı doktor bana hala hamile gözüküyorsun 1 hafta daha bekleyelim sonra gel demişti bence sende bu değerle gebe gözüküyorsun fakat sanırım tutunamadı adetle söküldü gitti eğer gebelik yoksa 0,100 çıkıyo

yaa ben çok korkuyorum ve hala düşünüyorum bakabilir miyim diye. acaba ondan mı rabbim vermiyo diye düşünüyorum bazen çok haklısın ama bu konuda zor çocuk büyütmek....

benim hep söylediğim bişey var benim babam da zengin değildi 3 çocuğunu da büyüttü okuttu yetiştirdi. ama bizden daha zengin olanlar vardı. çocukları ya hayırsız evlat çıktı ya da dersanelere gönderseler de özel hoca da tutsalar bir meslek sahibi yapamadılar. bakın ben şimdi babama hayır dua ediyorum inşallah ben de onlar gibi ebeveyn olurum diye dua ediyorum. şu forumda yoksulluk rezillik içinde değiliz hiçbirimiz çok şükür bu durumda yokluk korkusuyla çocuk yapmamak mantıksız geliyor bana. İş çocuklarımızı güzel yetiştirmekte. maddi değil de manevi ihtiyacını karşılayamamk daha kötü siz de değinmişsiniz zaten

1-2 gün sonra yeniden yapp.yada kana gitt insallah hamilesindirr.eger degilsen tekrar yolumuz devam ederizz

hamile olsam silik de olsa çıkardı diye düşünüyom
2-3 daha gelmez ise o zamn kan tahliline giderim
pek umudum yok ama
dün çok ağladım tek çizgiyi görünce

kuzum bilemiyecem,spermler bir defada atılır,öyle her lavaboya çıktığında gelmez diye düşünüyorum,senin akıntın yoğundur o halde,yenimi başladı bu,batına kaç gün var tatlım.?

canım arkadaslarımm ben çıkıyorumm.herkesler kendine iyi baksınn beni özlesinnn

5.13 ten 6 gün sonra yaptırdım 0.8 çıktı

hamile olsam silik de olsa çıkardı diye düşünüyom
2-3 daha gelmez ise o zamn kan tahliline giderim
pek umudum yok ama
dün çok ağladım tek çizgiyi görünce

tatlı arakdasım benimm neden aglıyosunn.ben bebegimi kaybettim yine çok aglamadımm.allah büyükk didledigi zaman herşey olurr üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…