- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.261
hımm bu hastalık hemofili denilen hastalık değildir umarım.
kuzum bilemiyecem,spermler bir defada atılır,öyle her lavaboya çıktığında gelmez diye düşünüyorum,senin akıntın yoğundur o halde,yenimi başladı bu,batına kaç gün var tatlım.?
benim hep söylediğim bişey var benim babam da zengin değildi 3 çocuğunu da büyüttü okuttu yetiştirdi. ama bizden daha zengin olanlar vardı. çocukları ya hayırsız evlat çıktı ya da dersanelere gönderseler de özel hoca da tutsalar bir meslek sahibi yapamadılar. bakın ben şimdi babama hayır dua ediyorum inşallah ben de onlar gibi ebeveyn olurum diye dua ediyorum. şu forumda yoksulluk rezillik içinde değiliz hiçbirimiz çok şükür bu durumda yokluk korkusuyla çocuk yapmamak mantıksız geliyor bana. İş çocuklarımızı güzel yetiştirmekte. maddi değil de manevi ihtiyacını karşılayamamk daha kötü siz de değinmişsiniz zaten
tatlı arakdasım benimm neden aglıyosunn.ben bebegimi kaybettim yine çok aglamadımm.allah büyükk didledigi zaman herşey olurr üzülmeee
tatlı arakdasım benimm neden aglıyosunn.ben bebegimi kaybettim yine çok aglamadımm.allah büyükk didledigi zaman herşey olurr üzülmeee
olabilir tatlım bazen öylede olabiliyomuş ve biz farkında olmayabiliyomuşuz:26: daha yenisiniz olur sen merak etme
vallabilmiyomm doktor sadece dedikiiiii korkacak bişi yok tekrar hamile kaldıgında kolunda 9 ay boyunca igne yiyceksinn dedi
vallabilmiyomm doktor sadece dedikiiiii korkacak bişi yok tekrar hamile kaldıgında kolunda 9 ay boyunca igne yiyceksinn dedi
canım yumurtlama güüm 2 haziran bat 16 haziran sadece bugünlere mahsus durum değil bu 2 aydır korunmuyoruz 2 aydırda yaşıyorum sperm kalitesiyle ilgili bir durum olaabilir mi acaba
Rabbimden önce sizlere sonra bana...
İnan uzun süredir isteyenler için de çok dua ediyorum pasiye, sana diğerlerine...
Rabbim bizleri sevindirsin inşallah
kızlar gözümde it dirseği çıktışişti çok feci acıyo
geçen sene bu aydadA olmustu 1 ay ilaç sürmüştüm gözüm kapanmıstı ama patlayamıyordu komsum dediiki itin si.k...ne bak bende kızdım ne alaka diye sonra denize gittik köpek şeyini resmen bana doğru açmıstı onu görmemle gözüm bulanık görmeye basladı kostum arabanın dikiz aynasına baktım o toplanan irin patlamıstı
kızlar gözümde it dirseği çıktışişti çok feci acıyo
geçen sene bu aydadA olmustu 1 ay ilaç sürmüştüm gözüm kapanmıstı ama patlayamıyordu komsum dediiki itin si.k...ne bak bende kızdım ne alaka diye sonra denize gittik köpek şeyini resmen bana doğru açmıstı onu görmemle gözüm bulanık görmeye basladı kostum arabanın dikiz aynasına baktım o toplanan irin patlamıstı
kızlar çıkıyorum öptüm hepinizi
Kızlar sewincc kan tahlili yaptırmıştı bugün,saat 15:30 da sonucu alacam demişti,ama gelmedi,acaba negatif çıktıda üzüldümü kızcağız,pasininde midesi kötüydü son olarak sonuçları göstermeye gidiyorum demişti gidiş o gidiş, nasıl oldu acaba,ay inşallah önemli bişeyi yoktur:26:
yarın gelirler bende merak ettim bide yarın ateşim kaç çıkıcak onu merak ediyorumKızlar sewincc kan tahlili yaptırmıştı bugün,saat 15:30 da sonucu alacam demişti,ama gelmedi,acaba negatif çıktıda üzüldümü kızcağız,pasininde midesi kötüydü son olarak sonuçları göstermeye gidiyorum demişti gidiş o gidiş, nasıl oldu acaba,ay inşallah önemli bişeyi yoktur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?