Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kuzum bilemiyecem,spermler bir defada atılır,öyle her lavaboya çıktığında gelmez diye düşünüyorum,senin akıntın yoğundur o halde,yenimi başladı bu,batına kaç gün var tatlım.?

canım yumurtlama güüm 2 haziran bat 16 haziran sadece bugünlere mahsus durum değil bu 2 aydır korunmuyoruz 2 aydırda yaşıyorum sperm kalitesiyle ilgili bir durum olaabilir mi acaba

dediklerine katılılıyorum. zaten benim korkumda maddiyattan çok manevi bakım,ister istemez tedirgin oluyor insan..

tatlı arakdasım benimm neden aglıyosunn.ben bebegimi kaybettim yine çok aglamadımm.allah büyükk didledigi zaman herşey olurr üzülmeee

haklısın tatlım da çok duygusalım hemen oliverecek sandım 2. çizgiyi görivercem sandım
ama geçti nasip olmayınca olmuyor
allah dileyince olacak inş.
bu ay olmazsa diğer aylara çalışmalara devam edeceğizz

tatlı arakdasım benimm neden aglıyosunn.ben bebegimi kaybettim yine çok aglamadımm.allah büyükk didledigi zaman herşey olurr üzülmeee

haklısın tatlım da çok duygusalım hemen oliverecek sandım 2. çizgiyi görivercem sandım
ama geçti nasip olmayınca olmuyor
allah dileyince olacak inş.
bu ay olmazsa diğer aylara çalışmalara devam edeceğizz

olabilir tatlım bazen öylede olabiliyomuş ve biz farkında olmayabiliyomuşuz:26: daha yenisiniz olur sen merak etme

Rabbimden önce sizlere sonra bana...
İnan uzun süredir isteyenler için de çok dua ediyorum pasiye, sana diğerlerine...
Rabbim bizleri sevindirsin inşallah

kızlar gözümde it dirseği çıktışişti çok feci acıyo
geçen sene bu aydadA olmustu 1 ay ilaç sürmüştüm gözüm kapanmıstı ama patlayamıyordu komsum dediiki itin si.k...ne bak bende kızdım ne alaka diye sonra denize gittik köpek şeyini resmen bana doğru açmıstı onu görmemle gözüm bulanık görmeye basladı kostum arabanın dikiz aynasına baktım o toplanan irin patlamıstı

vallabilmiyomm doktor sadece dedikiiiii korkacak bişi yok tekrar hamile kaldıgında kolunda 9 ay boyunca igne yiyceksinn dedi

yAW senin kanın çabuk mu pıhtılaşıyor? öyleyse annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor ona ait sürekli bir ilacı var,kan sulandırıcı şeyler yiyor nee kadar etki ederse artık,bir de bebe aspirini içiyr

canım yumurtlama güüm 2 haziran bat 16 haziran sadece bugünlere mahsus durum değil bu 2 aydır korunmuyoruz 2 aydırda yaşıyorum sperm kalitesiyle ilgili bir durum olaabilir mi acaba

yok hayatım onla alakalı değildir üzülme,hani çok rahatsız edecek bir yoğunluktaysa doktora git,akıntının bir çok nedeni olabilir,varsada bir sorun ki inşallah yoktur,en azından tedavini olursun.

Rabbimden önce sizlere sonra bana...
İnan uzun süredir isteyenler için de çok dua ediyorum pasiye, sana diğerlerine...
Rabbim bizleri sevindirsin inşallah

ALLAH razı olsun arkadaşım sağol ALLAH seninde gönlüne göre verir inşallah.. bende çıkıyorum midem kötü oldu hoşçakall

allahım yaa gecenin bu saatinde bulamazsın heralde köpeği yat uyu allah şifa versin.

kızz Ebruuuuuuuuucummm yeter ya bayılacam gülmekten

Kızlar sewincc kan tahlili yaptırmıştı bugün,saat 15:30 da sonucu alacam demişti,ama gelmedi,acaba negatif çıktıda üzüldümü kızcağız,pasininde midesi kötüydü son olarak sonuçları göstermeye gidiyorum demişti gidiş o gidiş, nasıl oldu acaba,ay inşallah önemli bişeyi yoktur:26:

evet ben de okumuştum bugün merak ettim her ikisini de ama girmediler akşam hayırlı haberler vardır umarım ikisinden de.

yarın gelirler bende merak ettim bide yarın ateşim kaç çıkıcak onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…