- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.281
canlarım ben çıkıyorum,iyi geceler sizlere hepinizi öpüyorum mucukss mucuksssiyiki varsınızzz,seviyorum sizleri uleynnnnnn canımmm arkadaşlarımmm
günaydınn
uğramaz oldun buralara
ezgican bnmde bat 26 haziran canosss benide ekleyebilirsin..insallah haziran yeni umutlar dogurur bizeeee
ekledim şekeriimm.. bitti mi adetin
merci bebek
bitti cnm adetim ..bugun de esim tahlil verdi bakalim ne cikicak bugun 6.gunum bnmde bakalim 2 3 gun sonra baslariz artik maratonaasenin esin tahlil vermismiydi tatlim:26:
gunaydin cnm nasilsinGünaydın şekelerrrr
canım önceki tahlillerini yeterli buldu doktor ama ben yine de tekrarlasın istiyorum.. ben bu ay hamiş kalamazsam reglimin 3. günü tekrar doktora gidicem klomen ve iğne deniycez, o zaman gittiğimde o da tekrar spermiograma baktıracak..
benim de bugün 12. günüm.. her sabah ateşimi takip ediyorum
ay cnm ya bu aralar ole kös kös oturur oldum hic bisi cnm istemio depresyona mi girdim neee
Canım hoşgeldinnn,şşttt depresyona girilecek bir durum yok,korksun bizden haziran,geliyoruz wuuuuuu
gunaydin cnm nasilsin
himmmm iyi o zaman hersey temiz yanii...hadi allah hayirlisini sagliklisini versin herseyden onemlisi...gec olsun ama guc olmasin tabiri caizse....
ya bnm atesim hala sabit ,takildi35.6da bende takinti yapio bide surekli gunduzleride olcme istegi doguo...o yuzden su aralar olcmuorum.ee senin kac cikiooo
canım benim
9.gün...36.2
10.gün..36.3
11.gün..36.3
12.gün..36.4
sadece sabah ilk uyandığımda yataktan çıkmadan ölçüyorum canım.. şimdi 1-2 güne düşüş olursa o gün çatlayacak, çatlamanın ertesi günü de normalin üstüne çıkacak ve öyle devam edecek inşallahh
ay kiz hava da ole bozukki kapkara bulutlar ustume gelio sankiibu yil yaz gelmicekmi buralara yaaa:93:eee turkiyede havalar nasill
guzel guzell yukselmeye basliooo dustugu an hemen halvete
bide ayni saatte olcuon demi 6 7 arasi sabah...
bana da esim ovul testlerinden alicakmis nerden biliosssaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?