- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.301
Kuşum buralarda öyle,bir günde hem yazı hem kışı yaşıyoruz,sabah yağmur vardı sonra güneş açtı ,güneş gitti şimdadide rüzgar var
Kızlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlamamız gerekiyor,int.te okudum kimisi 7.gün kimisi bittikten sonra 7.gün demiş.:26:
yok yok sansa birakmadi calis valla calisana ekmek varryok cnm benim her sabah 7buçuk 8 arası.. valla ben bu ayı şansa bırakmıycam ateşi falan bekleyemem bütün ay halvet var bizde
sen de ovulasyon testini dene işte bence işine yarar
Kızlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlamamız gerekiyor,int.te okudum kimisi 7.gün kimisi bittikten sonra 7.gün demiş.:26:
gunaydın kızlaaaar:)nerdesınız sabah 8.30 dan berı beklıyorum
ohooo kuzum burda kepenkler 10 dan önce açılmıyor
gunaydın kızlaaaar:)nerdesınız sabah 8.30 dan berı beklıyorum
tatlım daha etkili olması için adet bittikten 7 gün sonra diyor ama bizim kızlar hep adetin 7. günü başladı.. ben yaptığımdaysa hiç gününe bakmamıştım
adet bittikten 7 gun sonra
he yaw sorma tembeller sızı:))gece 4 te yattım uyku tutmadı doktora gıdıcem dıyesabah ta 8 de uyuandım sankı hıc gıtmedım he bende anlamadım nıye bole oluyor:)))
ayy hadi hayırlısıı git bakalımm.. gerçi burda en çok doktor yüzü gören sensin ama hala heyecan yapıyosun demek maşallah
şuna bak şunaaakaç günlerdir erkenden kalkıyorum hiç biriniz gelmiyoo bugün geç kalktım maşallah hepiniz burdasınız
şuna bak şunaaakaç günlerdir erkenden kalkıyorum hiç biriniz gelmiyoo bugün geç kalktım maşallah hepiniz burdasınız
tabı kız gıttıkce heycan artıyor sankıbır haftadır gormuyorum yumoşlarımı ozledım:))ama 9 ay 10 gunde hasret kalsamda bıse olmaz:))asagısıda kurtarmaz hani
ozaman yumoşlarını son görüşün olur inşallahhh 9 ay 10 gün için tabii
artık bebişini görmeye gitt
kizlar alakasiz ama size bisi sorucam..
hani denge sorunu bas agriisi vs.icin bileklikler varya onlardan kullanan varmi hakikatten ise yariomuu
valla erken gelmedik:26::26:
erken gelmedıler kı cok bekledım ben
evet degısıklık olurne se ya bosver kısmet herkes ıcın hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda olur elbet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?