Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Kızlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlamamız gerekiyor,int.te okudum kimisi 7.gün kimisi bittikten sonra 7.gün demiş.:26:

Kızlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlamamız gerekiyor,int.te okudum kimisi 7.gün kimisi bittikten sonra 7.gün demiş.:26:

tatlım daha etkili olması için adet bittikten 7 gün sonra diyor ama bizim kızlar hep adetin 7. günü başladı.. ben yaptığımdaysa hiç gününe bakmamıştım

yok cnm benim her sabah 7buçuk 8 arası.. valla ben bu ayı şansa bırakmıycam ateşi falan bekleyemem bütün ay halvet var bizde
sen de ovulasyon testini dene işte bence işine yarar
yok yok sansa birakmadi calis valla calisana ekmek varr

adet bittikten 7 gun sonra

he yaw sorma tembeller sızı:))gece 4 te yattım uyku tutmadı doktora gıdıcem dıye sabah ta 8 de uyuandım sankı hıc gıtmedım he bende anlamadım nıye bole oluyor:)))

ayy hadi hayırlısıı git bakalımm.. gerçi burda en çok doktor yüzü gören sensin ama hala heyecan yapıyosun demek maşallah

şuna bak şunaaa kaç günlerdir erkenden kalkıyorum hiç biriniz gelmiyoo bugün geç kalktım maşallah hepiniz burdasınız

ayy hadi hayırlısıı git bakalımm.. gerçi burda en çok doktor yüzü gören sensin ama hala heyecan yapıyosun demek maşallah

tabı kız gıttıkce heycan artıyor sankıbır haftadır gormuyorum yumoşlarımı ozledım:))ama 9 ay 10 gunde hasret kalsamda bıse olmaz:))asagısıda kurtarmaz hani

tabı kız gıttıkce heycan artıyor sankıbır haftadır gormuyorum yumoşlarımı ozledım:))ama 9 ay 10 gunde hasret kalsamda bıse olmaz:))asagısıda kurtarmaz hani

ozaman yumoşlarını son görüşün olur inşallahhh 9 ay 10 gün için tabii
artık bebişini görmeye gitt

kizlar alakasiz ama size bisi sorucam..
hani denge sorunu bas agriisi vs.icin bileklikler varya onlardan kullanan varmi hakikatten ise yariomuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…