- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.321
ne bir bilgim ne de bir fikrim yok tatlım maalesef
ozaman yumoşlarını son görüşün olur inşallahhh 9 ay 10 gün için tabii
artık bebişini görmeye gitt
valla onu bilmem2 gündür 12 ye kadar burda bekliyorum birileri gelsin diye. 12de geliyolar ee ben de bir buçukta çıkıyorum evden doğru dürüst muhabbet edemeden kalkıyoum doğal olarak
selam kızlar nasılsınız ben geldim ve halamda geldi yarın doktoruma gidecem bakalım ne olucak :18::18::18:
hayırlısı olsun canım.. inşallah güzel haberlerle gelirsin doktorundan
sağol canım inşallah canım telde konuştum demin yumurtalıklarım çatlıyomu diye bakacakmış ama kafamı karıştıran adetin 10. gününden sonra bakılmıyomu
sağol canım inşallah canım telde konuştum demin yumurtalıklarım çatlıyomu diye bakacakmış ama kafamı karıştıran adetin 10. gününden sonra bakılmıyomu
günaydın kızlar nasılsınız bugün?ayy sıra bana gelmiş heyecan yaptım.bu arada pembiqcim nazende arkadaş ta adet olmuş dün akşam söledi yanlış hatırlamıyorsam.
takıpse 3.gununde baslıyor canım yumurta gelısımıne felan bakılıyor
belki adet oldun ya oluşumunu tamamlamamış ya da çatlamamış ve atılmamış bir yumurtan var mı diye bakacaktır.. ya da yeni yumurta üretimi adetle başlıyor ya ona bakacaktır.. bilemedim ben de şimdi:26:
nese kizceler optum sizi kahvalti yapicam ben...:80:
günaydın kızlar nasılsınız bugün?ayy sıra bana gelmiş heyecan yaptım.bu arada pembiqcim nazende arkadaş ta adet olmuş dün akşam söledi yanlış hatırlamıyorsam.
hım ben daha önce bi doktora gittim adetliydim muayene etti adetinin 10 günü gel dedi ama taşınınca kaldı gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?