Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Kuşum buralarda öyle,bir günde hem yazı hem kışı yaşıyoruz,sabah yağmur vardı sonra güneş açtı ,güneş gitti şimdadide rüzgar var

Sorma dün biz de ahmet şerif izgörenin söyleşisi vardı bizim burda kültürpark da ona gittik. ama nasıl bi azimle gittik sorma. eşim minderleri aldı evden park edecek yer bulmakla uğraşmamak için arabayla gitmedik. ben okuldn çıkar çıkmaz bindim otobüse eşim de evin burdan bindi otobüste buluştuk. sonra baktım eşim çantaya poşet filan da almış yağmur yağar diye. neyse gittik oraya hemen yer bulduk oturduk açık havada biliyo musunuz. eşim gitti ekmek arası bişeyler aldı geldi tabi ben onun yerini kimseye vermedim bu dediklerimi söyleşiden 1 saat önce yaptık ama yine de heryer tıklım tıklım doluydu.tam başladı bir rahmet indi ki sormayın sonra belediye portatif yağmurluk dağıttı ama durumuz çoookkk komikti ama yine de çok eğlendik
Şu halimize bakın:

haaahaaay ne guzel ya ben severım bole eglencelı ıslerı he

ayy sormayın ben de derecem bozuk diye ateş ölçmüyordum meğer ben ölçemiyormuşum. ben de bugün ölçtüm 36.5 çıktı tabi uyku sersemi yanlış görmediysem. dün yumurta çatlama akıntım oldu. şimdi baya düşük çıkması gerekirdi dimi ama bu normal bi sıcaklık. acaba dün yumurtlamadım mı ki:44:

atesle bu durumu nasıl anlıyosunuz ben hıc bıse anlamıyorum bazen yumurtlamıyoken bıle yuksek cıkıyor atesım bence cok aldırmayın atese felan

atesle bu durumu nasıl anlıyosunuz ben hıc bıse anlamıyorum bazen yumurtlamıyoken bıle yuksek cıkıyor atesım bence cok aldırmayın atese felan

ben de anlamıyorum ama burdaki arkadaşlar doğru çıktığını söylüyorlar. en azından yumurtlama gününü tespit için bi kolaylıkmış. aslına bakarsan ben bu ay deneyecektim ama dereceyi bozuk sandım.

yenımı baslıyorsun ne kadrlık evlısın

tedaviye yeni başlıyoz sayılır canım 3 senelik evliyiz daha öncede çok doktora gittim ama böyle diyen olmadı devlet hastanesine gitmiştim önceden şimdi hep özele gidiyom bakalım geçen sefer tam tedaviye başlıcamız zaman hamileymişim haberim yok ama şimdi değilim biliyom

kızlar klomen ney doktor banada verecekmiydi yapacakmıydı bilmiyom ama geçen sefer hamile çıkınca vazgeçti ne bu klomen ne işe yarıyo

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben niye adet olamıyorummmmmmmmmmmmmmmm.... pembe pembe bişi geliyor. orkid bile kirlenmiyor. neden. ne oldu bana????? :84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar klomen ney doktor banada verecekmiydi yapacakmıydı bilmiyom ama geçen sefer hamile çıkınca vazgeçti ne bu klomen ne işe yarıyo
yumurtalarını büyüten bi ilaç sanırım..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben niye adet olamıyorummmmmmmmmmmmmmmm.... pembe pembe bişi geliyor. orkid bile kirlenmiyor. neden. ne oldu bana????? :84::84::84::84::84::84::84::84:

burda çoğu kişinin öyle oldu bu ay ya stresten ya da havalardan mecburen sabretceksin biz sabrettikk arkadaş

yumurta gelıstırıcı canım bu ay vermeyebılır yumurtn kendılıgınden gelısıyosa eger gelısmıyosa bı dahakıne verır.hamıleyken bebegıne ne oldu pekı

burda çoğu kişinin öyle oldu bu ay ya stresten ya da havalardan mecburen sabretceksin biz sabrettikk arkadaş[/QUOTE]

senin de mi pembe bişiler gelmişti...

burda çoğu kişinin öyle oldu bu ay ya stresten ya da havalardan mecburen sabretceksin biz sabrettikk arkadaş

senin de mi pembe bişiler gelmişti...[/QUOTE]

benim adetim 10 gün gelmedi geldiğinde de hep akıntı şeklinde oldu çok çok az geldi. sonra adet içinde değer ölçtürdüm 5.13 çıktı. ama sonra düştü sanırım farkedilmeden döllenen yumurta düştü gitti adetle birlikte.
ama diğer arkadaşların da gelmedi geç geldi ya da çok az geldi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…