- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.341
Kuşum buralarda öyle,bir günde hem yazı hem kışı yaşıyoruz,sabah yağmur vardı sonra güneş açtı ,güneş gitti şimdadide rüzgar var
ay kızlar ne çok şey var ya ama heyecanlandım şimdi yaaa oooffff
haaahaaay ne guzel ya ben severım bole eglencelı ıslerı heSorma dün biz de ahmet şerif izgörenin söyleşisi vardı bizim burda kültürpark da ona gittik. ama nasıl bi azimle gittik sorma. eşim minderleri aldı evden park edecek yer bulmakla uğraşmamak için arabayla gitmedik. ben okuldn çıkar çıkmaz bindim otobüse eşim de evin burdan bindi otobüste buluştuk. sonra baktım eşim çantaya poşet filan da almış yağmur yağar diye. neyse gittik oraya hemen yer bulduk oturduk açık havada biliyo musunuz. eşim gitti ekmek arası bişeyler aldı geldi tabi ben onun yerini kimseye vermedimbu dediklerimi söyleşiden 1 saat önce yaptık ama yine de heryer tıklım tıklım doluydu.tam başladı bir rahmet indi ki sormayın sonra belediye portatif yağmurluk dağıttı ama durumuz çoookkk komikti ama yine de çok eğlendik
Şu halimize bakın:
kızlar ben de bir kahvaltı edip geleyiimm
canım önceki tahlillerini yeterli buldu doktor ama ben yine de tekrarlasın istiyorum.. ben bu ay hamiş kalamazsam reglimin 3. günü tekrar doktora gidicem klomen ve iğne deniycez, o zaman gittiğimde o da tekrar spermiograma baktıracak..
benim de bugün 12. günüm.. her sabah ateşimi takip ediyorum
ayy sormayın ben de derecem bozuk diye ateş ölçmüyordum meğer ben ölçemiyormuşum. ben de bugün ölçtüm 36.5 çıktı tabi uyku sersemi yanlış görmediysem. dün yumurta çatlama akıntım oldu. şimdi baya düşük çıkması gerekirdi dimi ama bu normal bi sıcaklık. acaba dün yumurtlamadım mı ki:44:
:18:bugün biz senin için 10 buçukta geldik
sen nerde kaldın
atesle bu durumu nasıl anlıyosunuz ben hıc bıse anlamıyorum bazen yumurtlamıyoken bıle yuksek cıkıyor atesım bence cok aldırmayın atese felan
yenımı baslıyorsun ne kadrlık evlısın
yumurtalarını büyüten bi ilaç sanırım..kızlar klomen ney doktor banada verecekmiydi yapacakmıydı bilmiyom ama geçen sefer hamile çıkınca vazgeçti ne bu klomen ne işe yarıyo
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben niye adet olamıyorummmmmmmmmmmmmmmm.... pembe pembe bişi geliyor. orkid bile kirlenmiyor. neden. ne oldu bana????? :84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben niye adet olamıyorummmmmmmmmmmmmmmm.... pembe pembe bişi geliyor. orkid bile kirlenmiyor. neden. ne oldu bana????? :84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar klomen ney doktor banada verecekmiydi yapacakmıydı bilmiyom ama geçen sefer hamile çıkınca vazgeçti ne bu klomen ne işe yarıyo
yumurta gelıstırıcı canım bu ay vermeyebılır yumurtn kendılıgınden gelısıyosa eger gelısmıyosa bı dahakıne verır.hamıleyken bebegıne ne oldu pekı
dış gebeymişim canım
dış gebeymişim canım
burda çoğu kişinin öyle oldu bu ay ya stresten ya da havalardan mecburen sabretceksin biz sabrettikk arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?