- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.761
kızlar geçen gün sizin hepimiz için dua ettim rabbim kabul eder insallah
Kızlar tekrar cümleten iyi geceler Derya kaçar gariii
balık ekmek nerde bulabilirim kızlar yaaaa salata olcak balık ekmek ohhhhhhhhhhhhhhh ımmmm burnuma koksu geliyo
bence bulamazsın bulsan da bu saatte yenmez. bence otur yapacak bişey yok
slm canlar nasılsınız geçmişi oku oku bitiremedim.off benimde karnım ağrıyor adetime 6 7 gün var daha ama kasıklarım da değil karnım da değil ikisinin ortası.üşüttüm galiba.
senın bat ne zaman canım benım 9 haziran ama 7 haziranda test yapıcam benimde kasıklarıma bugün aniden bıçak saplanır gibi oldu
canım benim bi kaç aydır kısaldı adetlerim 28 günde bir oluyorum ona göre hesapladım 8 haziranda olucam yanii inşallah olmam.gün yaklaştıkça umutlar büyüyor ama olunca yıkılıyor.hep dua ediyorum eğer hamile değilsem günümden önce adet olayım diye.
inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalırız çok güzel bir duygu benim kısa sürdü ama hele o hamile olduğumun haberini verdiğimde eşimin sevinci gözümün önünden gitmiyo o kadar çok mutlu olmuştuki durup durup sarıldı
inşallah canım tekrar kalırsın.hayırdır düşükmü oldu ne kadardır istiyorsun kaç yıllık evlisin ilk bebeğinmi olacak inşallah.ne çok soru sordum dimi,
canım benim bi kaç aydır kısaldı adetlerim 28 günde bir oluyorum ona göre hesapladım 8 haziranda olucam yanii inşallah olmam.gün yaklaştıkça umutlar büyüyor ama olunca yıkılıyor.hep dua ediyorum eğer hamile değilsem günümden önce adet olayım diye.
Selamm iyi geceler tontikler nasılsınızbir saattir geçmişi okuyorum pestilim çıktıı
canım 5,5 yıllık evliyim eşimle kaçarak evlendik, 3,5 yıl kayınvalidemle birlikte yaşadım, evimiz inşaat halinde idi bu yüzden bebeği çok istediğim halde erteledim yeni yeni toparladık kendimizi çocuk yapmaya karart verdik çok çabuk hamile kaldım ama kese oluşmadı, düşük yaptım sonra başka yerde tutundu bebek yani dış gebelikmiş dünyamız başımıza yıkıldı ilaçla bebeği yok ettiler korunma sürecine geçtik işte rahim filmi çektirdim cumartesi günü tüpler zarar gördümü diye çok şükür bişey çıkmadı, kısmetse birdahaki ay çalışmalara başlıycaz uzun oldu biraz kusura bakma ne olur
aynı anda öğrenicez gibi bişey allah hayırlısını versin canım 7 haziran sabahı test yapıcam bakalım
Selamm iyi geceler tontikler nasılsınızbir saattir geçmişi okuyorum pestilim çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?