- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.781
hg canım aynen bende geçmişe daldım zor çıktım
hoşgeldin cnm.okumadan da olmuyo dimi
olsun canım zevkle okudum ama üzüldüm de. hayırlısı böyleymiş üzülmek yok .hiçbir sorunun da yokmuş en yakın zaman da kalırsın rahat ol hepimizin ortak sorunu kendimizi çok kasmamız ve stres yapmamız .bir kere olmuş bak yine olacak allahın izniyle.
inşallah ya Rabbim hepimize verir bu 3 ayı atlattım ve en önemlisi hsg kabusunu en çok kabus oydu benim içiin
hsg çekilirken ağrı sancı oldumu
anestezili çektirdiğim için pek bişey anlamadım uyandığımda yalnızca adet sancısı gibi kasıklarım ağrıdı hepsi o herkese anestezili tavsiye ederim bebiş için herşeye değer:))
Benimde çektirmem gerekiyor ama daha randevu alamadım,:26:
korkulacak büyütülcek hiçbişey yok öyleki ben rüyalarımda bile kabuslar görüyodum ama anestezili olunca çok rahat geçiyo
ben anestezi olmadan çektirdim tam bi kabustu felaket ağrım sancım oldu delirecektim sonrasında bulantı oldu kanama oldudr ağrı eşiğin çok yüksekmiş dedi bidaha çektirmeyede korkuyom ama eğer bidaha istenirse anestezili yaptırcam
günaydın Kızlar
hepimizin kandili mübarek olsun
Allahım tüm günahlarımız affetsin,
tüm dualarımızı kabul etsin.
Rabbim en kısa zamanda her nerede varsa tün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizi seviyorummmm
canım önceki tahlillerini yeterli buldu doktor ama ben yine de tekrarlasın istiyorum.. ben bu ay hamiş kalamazsam reglimin 3. günü tekrar doktora gidicem klomen ve iğne deniycez, o zaman gittiğimde o da tekrar spermiograma baktıracak..
benim de bugün 12. günüm.. her sabah ateşimi takip ediyorum
canım günaydınn.. aslında benim eşiminde spermmiogramından şüphe ediyorum yani yaptırdığımız yer önemli bir daha yaptırsak mı acaba hem daha sağlıklı olur dimi:26: çünkü eşimin hareketliliği %50 yerine %30 :26: ama doktorlar bu çok etkilemez dedi :44:
günaydın canım.. valla biz yaptıralı baya oluyo yine de doktorum isterseniz tekrarlayın ama bu yeterli dedi.. ben tekrarlama taraftarıyım çünkü zamanla kilo aldı, beslenme şekli değişti ne bileyim yani değişme olabilir gibi geliyor bana, nasıl bizim hormonların 1 ayı 1 ayını tutmuyor. o yüzden bu ay baktırıcaz tekrar
biz ocak ayında yaptırdık. sizin ne kadar oldu?
canım benim eşim bir rahatsızlık geçirmişti ondan etkilenip etkilenmediğine bakmak için yapılmıştı 1 sene oldu
hımm tamam tatlım geçmiş olsun. ama eğer bir sorun çıkmamışsa bencede yaptırma derim. yinede siz bilirsiniz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?