Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

dur bakalım ben de önce haftada 1-2 güne indireyim sonra iyice unuturum belki

yok annem ben onu da denedim gene olmadı

Canlarım ben çıkıyorum,biraz halsizim sanki,az dinleneyeyim,sonrada mutfağa geçip yemek yapmaya başlayayım,gelirim yine öptüm sizleri

tamam canım kolay gelsin şimdiden

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

bunlar ne diyor gardaşş tek ilişki erkek çocuk diyolar yok ben daha fazla bilgi öğrenmek istemiyom öğrendikçe bişey yapamıyozzz:84:

ay canım valla ben de aynen öyle ya öğrendikçe kafam karışıyor kendime gülüyorum şu an.başka bişey olsa bu kadar araştırmam ama ya şans bu iş yada biz bi yerde hata yapıyoruz.en önemlisi de demekki zamanı gelmedi bizim için.

aman ya boşver biz keyfimize bakalım ona buna taka taka bi hal olduk

evet okumycam leynn:82: sayfayı kapattım.

belki inanmazsınız benim hormon tahlilerini doktor dosyaya koydu ya sonuç bende yok burda millet konuşuyo ya yok prolaktin filan ben de merak etmiyo değilim ama eşimden gelirken bi çıktı al gel bakacam demiyorum. doktor normal mi dedi evet tamam o zaman sallama diye kendimi teskin ediyorum. prolaktinini lhını da bilmeyiver annen biliyor muydu da diyorum.
iyi yapıyo muyum:86:

ayyyyyyyyy ikincii molaaaa yoruldum vallahaa.ben kola sevmem meyva suyu içerim oda ya ananas yada vişnee ha bide sürekli kendim portakal suyu sıkarım esimle içerizz

ayyyyyyyyy ikincii molaaaa yoruldum vallahaa.ben kola sevmem meyva suyu içerim oda ya ananas yada vişnee ha bide sürekli kendim portakal suyu sıkarım esimle içerizz

hehh aferin bana örnek ol.. ben de çıkınca meyve suyu alayım bolbol bariii kola almıyım

Son düzenleme:
hehh aferin bana örnek ol.. ben de çıkınca meyve suyu alayım bolbol bariii kola almıyım

ıyyyyy sen internette kolanın rengini vermesi icin böcegi görsen hiç içmessin.ne o öyle yaa sekerli sus karnını şişiriyo adamın.sen meyva suyu al kayısı all portakal all mis gibii

ıyyyyy sen internette kolanın rengini vermesi icin böcegi görsen hiç içmessin.ne o öyle yaa sekerli sus karnını şişiriyo adamın.sen meyva suyu al kayısı all portakal all mis gibii

hmm ben kayısı elma ananas severimm şeftali kabız yapıyo portakal mideme dokunuyo

olsun yaaa koladan daha fazla aldırmıyodur ya %100 olanları tercih ediyorum juss da güzel bak

juss hımm:26: denerim bi.bide dimes güzellll.AY BUARADA Bir yer temilzemek için yersil aldım fıstık gibi kokuyo kız doyamadım evimi koklamayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…