- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.981
benim eşim de bağımlı gibiydi canım ben ona içme alma dedim ama onla birlikte bi bardak da ben içiyordum o da şişeyi bitiriyordu. sonra ben içmedim. kola aldığında da tavır yaptım alırsan ben de yemek yemem dedim hakkaten sofradan kalktım. sadece misafir geldiğinde almaya başladı ama kardeşlerim filan sık gelir baktım yine çok gidiyor elimden geldiğince aldırtmadım. sonra bunun böbreklerinde ağrı yapmaya başladı kola hemen bıraktı. son zamanlarda sadece gazoz alıyordu ama onu da unutuyo sık almıyor.
kızlar ya biz acaba yanlış mı yapıyoruz günaşırı yapmakla dün bi forumda okudum tek ilişki ile hep hamile kaldık diyorlar.kafam karıştı valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...unlar/275924-tek-iliski-hamile-kalan-var.html
Canlarım ben çıkıyorum,biraz halsizim sanki,az dinleneyeyim,sonrada mutfağa geçip yemek yapmaya başlayayım,gelirim yine öptüm sizleri
kızlar ya biz acaba yanlış mı yapıyoruz günaşırı yapmakla dün bi forumda okudum tek ilişki ile hep hamile kaldık diyorlar.kafam karıştı valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...unlar/275924-tek-iliski-hamile-kalan-var.html
bunlar ne diyor gardaşş tek ilişki erkek çocuk diyolar yok ben daha fazla bilgi öğrenmek istemiyom öğrendikçe bişey yapamıyozzz:84:
bunlar ne diyor gardaşş tek ilişki erkek çocuk diyolar yok ben daha fazla bilgi öğrenmek istemiyom öğrendikçe bişey yapamıyozzz:84:
aman ya boşver biz keyfimize bakalımona buna taka taka bi hal olduk
ayyyyyyyyy ikincii molaaaa yoruldum vallahaa.ben kola sevmem meyva suyu içerim oda ya ananas yada vişnee ha bide sürekli kendim portakal suyu sıkarım esimle içerizz
hehh aferin bana örnek ol.. ben de çıkınca meyve suyu alayım bolbol bariii kola almıyım
ıyyyyy sen internette kolanın rengini vermesi icin böcegi görsen hiç içmessin.ne o öyle yaa sekerli sus karnını şişiriyo adamın.sen meyva suyu al kayısı all portakal all mis gibii
hmm ben kayısı elma ananas severimmşeftali kabız yapıyo portakal mideme dokunuyo
elmada kilo aldırıyoo söyleyimm.sen kayısı yada karısık al çok güzellll özellikle cappynin
olsun yaaa koladan daha fazla aldırmıyodur ya%100 olanları tercih ediyorum juss da güzel bak
juss hımm:26: denerim bi.bide dimes güzellll.AY BUARADA Bir yer temilzemek için yersil aldım fıstık gibi kokuyo kız doyamadım evimi koklamayaa
yersil mi:26: markası mı yersil
yok markası marc lavantaa mis gibi ayolll.herzaman ajax falan alırdım ilk denedim bayıldıma ama
hee öyle desenee
domestos çıkarmış bir de onu denemek lazım
ayy reklamlar gibi olduk ayol
hiç sormaaa neyse ben gidemde terim sogumadan devam edem gelirim birazdan öptüm seniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?