- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.001
tülaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy:84::84::84:
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm ne oldu kızzz
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm ne oldu kızzz
hee yok bişey.
bişey sorcaktım
allah seni anne ede emiii.bende sana bişi oldu saNDIM.sor bacım sorr bitti işim sizlerleyimm
aminn
canim şimdi benim bugün 13. günüm.. dün ateşm 36.4 tü, bu sabah 36.1 ilk defa bu kadar düşük çıktı..
üstelik az önce wc de bi baktım benim uzayannn yumurta akı kıvamındaki akıntım gelmişyumurtam bugün çatlıyo dimiiiiii
evet çatlıyosun bugün yap akşamm üzülmeee aksama kadar süren varr.ama bana kalırsaa yarın sabahh erkenden yap derimm yani 14.sabahh
mutlu olan herkes el kaldırsınnn kutl kutla kutlaaaa.çekemeyen aramızdan ayrılsın hızla hızlaa hızlaaaa
kızlarr anaamm bari bugünü fazla pc başında takılmadan geçirseydik bende eve gelir gelmez açtım pc iee ama kandil ya akşamada uykum geliyo hemen.. birde kayınvalidemlerde olacaz hadii siz çıkın bende arkanızdan çıkarım
ama şimdi yarın sabah ateşim yüksek çıktıktan sonra iş işten geçiyomuşş
ee bu gece de kandil halvet olmaz
allahımm yaaaaaa
Canım haklısın ama ben adetliyim Kuran okuyamıyorum namaz kılamıyorum,Mevlide çağırdılar onada gidemedim
bu gece kocalarınızdan kaçınnn
yawww üfffffff atesin yükselmez merak etmeee hemen.sabah 6 da kalkın yapınn mutlaka ama.bugece yapma sakın canimm çok günahh
5'te kaldırsam kalkar mı acaba kociş:97:[/QUOTE
bebiş istiyosa kalkarr kahve içmeyiii unutmaa.hem ayılırr hemde daha atik olurr:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?