Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy ne oldu acabaa ezgiyee nerdesin kizz.bakk telepati aldım işimi biritdim geldim ama sen yoksun

allah seni anne ede emiii.bende sana bişi oldu saNDIM.sor bacım sorr bitti işim sizlerleyimm

aminn

canim şimdi benim bugün 13. günüm.. dün ateşm 36.4 tü, bu sabah 36.1 ilk defa bu kadar düşük çıktı..
üstelik az önce wc de bi baktım benim uzayannn yumurta akı kıvamındaki akıntım gelmiş yumurtam bugün çatlıyo dimiiiiii

mutlu olan herkes el kaldırsınnn kutl kutla kutlaaaa.çekemeyen aramızdan ayrılsın hızla hızlaa hızlaaaa

evet çatlıyosun bugün yap akşamm üzülmeee aksama kadar süren varr.ama bana kalırsaa yarın sabahh erkenden yap derimm yani 14.sabahh

kızlarr anaamm bari bugünü fazla pc başında takılmadan geçirseydik bende eve gelir gelmez açtım pc i ee ama kandil ya akşamada uykum geliyo hemen.. birde kayınvalidemlerde olacaz hadii siz çıkın bende arkanızdan çıkarım

evet çatlıyosun bugün yap akşamm üzülmeee aksama kadar süren varr.ama bana kalırsaa yarın sabahh erkenden yap derimm yani 14.sabahh

ama şimdi yarın sabah ateşim yüksek çıktıktan sonra iş işten geçiyomuşş
ee bu gece de kandil halvet olmaz

allahımm yaaaaaa

Canım haklısın ama ben adetliyim Kuran okuyamıyorum namaz kılamıyorum,Mevlide çağırdılar onada gidemedim

ama şimdi yarın sabah ateşim yüksek çıktıktan sonra iş işten geçiyomuşş
ee bu gece de kandil halvet olmaz

allahımm yaaaaaa

yawww üfffffff atesin yükselmez merak etmeee hemen.sabah 6 da kalkın yapınn mutlaka ama.bugece yapma sakın canimm çok günahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…