- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.041
yok markası marc lavantaa mis gibi ayolll.herzaman ajax falan alırdım ilk denedim bayıldıma ama
hee öyle desenee
domestos çıkarmış bir de onu denemek lazım
ayy reklamlar gibi olduk ayol
ama şimdi yarın sabah ateşim yüksek çıktıktan sonra iş işten geçiyomuşş
ee bu gece de kandil halvet olmaz
allahımm yaaaaaa
pekiii karnın aç ya meyve yiyince z<evk alıyomusun
evettt beni geçiştiriyor meyve yazları sabah namazından sonra karpuz yerdim. kışları da yatmadan önce acıkırsam canım bir meyve çeker ki sormayın.
fit meyvelerim var mesela yenidünya bayılıyorum ya harika bişey. bi de şeftali karpuz mandalina
hımm anladım canimm.yazın bende su ve karpuzla gecistiriyorumda kışın acıkıyorum böylee ekmek börek zeytinyaglı yemek falan yemeden karnım doymuyorr
merhaba bir de ben varım
eşim derdi ki ben 25 yaşından sonra kilo aldım diye herhalde ben de öyle olcam şu 3-4 aydır kilo alıyorum. Az önce ben de bi acıkmışım gözüm döndü tostu götürdüm oysa ki akşam bi de yemek yiyecem
sizi dinlemeyip derken?yumurtlama günümdeyim sizi dinlemeyip dün ilişkiye girdimbugün de olsa nolur
kusura bakma acil çıkmam gerekti ben hala okuldayım dakaranfil burdayım dedin ama tık yok aşkolsun
ben nişanlanana kadar zayıf bişeydim kocam sayesindee balık etli bi kadın oldum
yumurtlamanın kesin olduğu günlerde hergün olabilir. ama eşini iyi beslemen lazım balla fıstıklasizi dinlemeyip drken bu rda bi arkadaş günaşırı olsun diye bişey yazmış ona istinaden dedim bu gün de olsa mı acaba siz olsaydınız ne yapardınız
sizi dinlemeyip derken?
kusura bakma acil çıkmam gerekti ben hala okuldayım da
boşversene tatlım sen böyle de güzelsin
bugün bi arkadaşım dedi ki eğer adetlerin gecikmeye başladıysa hamile kalırsın.
çok alakasız biliyorum da herşeyden ümitleniyoruz ya alakası olsa nerden olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?