Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yok markası marc lavantaa mis gibi ayolll.herzaman ajax falan alırdım ilk denedim bayıldıma ama

hee öyle desenee
domestos çıkarmış bir de onu denemek lazım

ayy reklamlar gibi olduk ayol

Ayyy maşallah maşallah ne kadar çalışkansınız hayranım varya size evet ben çalışıyorum ama çalışmasam da çok tembel bir ev hanımı olurdum.
ben de aldım geçen bi yersil ama hiç markasına filan bakmadım. Haftasonu kadınlar gelcek ya onun için.
Allahım evimde doğru düzgün temizlik malzemesi bilem yok

pekiii karnın aç ya meyve yiyince z<evk alıyomusun

evettt beni geçiştiriyor meyve yazları sabah namazından sonra karpuz yerdim. kışları da yatmadan önce acıkırsam canım bir meyve çeker ki sormayın.
fit meyvelerim var mesela yenidünya bayılıyorum ya harika bişey. bi de şeftali karpuz mandalina

hımm anladım canimm.yazın bende su ve karpuzla gecistiriyorumda kışın acıkıyorum böylee ekmek börek zeytinyaglı yemek falan yemeden karnım doymuyorr

hımm anladım canimm.yazın bende su ve karpuzla gecistiriyorumda kışın acıkıyorum böylee ekmek börek zeytinyaglı yemek falan yemeden karnım doymuyorr

eşim derdi ki ben 25 yaşından sonra kilo aldım diye herhalde ben de öyle olcam şu 3-4 aydır kilo alıyorum. Az önce ben de bi acıkmışım gözüm döndü tostu götürdüm oysa ki akşam bi de yemek yiyecem

ben nişanlanana kadar zayıf bişeydim kocam sayesindee balık etli bi kadın oldum

sizi dinlemeyip drken bu rda bi arkadaş günaşırı olsun diye bişey yazmış ona istinaden dedim bu gün de olsa mı acaba siz olsaydınız ne yapardınız

sizi dinlemeyip drken bu rda bi arkadaş günaşırı olsun diye bişey yazmış ona istinaden dedim bu gün de olsa mı acaba siz olsaydınız ne yapardınız
yumurtlamanın kesin olduğu günlerde hergün olabilir. ama eşini iyi beslemen lazım balla fıstıkla

bugün bi arkadaşım dedi ki eğer adetlerin gecikmeye başladıysa hamile kalırsın.
çok alakasız biliyorum da herşeyden ümitleniyoruz ya alakası olsa nerden olabilir ki?

bugün bi arkadaşım dedi ki eğer adetlerin gecikmeye başladıysa hamile kalırsın.
çok alakasız biliyorum da herşeyden ümitleniyoruz ya alakası olsa nerden olabilir ki?

evetttttttt çok dogru canim.benim arkadasta öyle demişti ben sacmaa dedim 2 ayy adetim geciktiii 3.ayda hamile çıktım.yani bebek yerini hazırlarmışş rahimdee

hatta eşim bana derki adetim gecikince ve adet olunca bu bebegin yakında gelecegim sinyallaeriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…