Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hep beraber hoşgeldi baciiiii:76:
hoşbuldikkkk baciiiiiiii
iyiyiz şükür sen nasılsın?
iyiyim tatlım çok sağol sen de iyisin dimii
slm canım naber hepinizin kandili mübarek olsun allah dualrımızı kabul etsin

meraba şeker
hiç takma kafana benımkinin de umrunda değil çocuk hatta olmasın daha diyor ama işte ben istıyorum diye...
sıkma canını
Allahım tüm dualrımız kabul etsin

onun umrunda değil çocuk falan başıma kaksa yine iyi

çoçuk istemiyormu alakasızmı kız benim eşimde öyleydi belki güleceksin ama ben ağlaya ağlaya çoçuk yaptık yani eşim korunuyordu istemiyordu sonra hamile kaldım yine öyle bi doğum yaptım oğlunun yüzünü görmesiyle adam değişti değişir merak etme hayırlısı ile hamile kal doğu yap baya değişir hatta daha loğusayken baslar 2.i,stemeye

nolsun kızz buralardayım işte,ayy nasıl uykum var yaa,çok yotgunum aslında ben anasınıfçıyım bebeler delirtti yaa,bir de bugün kandil ya şeytan uyu uyu diye dürter

nolsun kızz buralardayım işte,ayy nasıl uykum var yaa,çok yotgunum aslında ben anasınıfçıyım bebeler delirtti yaa,bir de bugün kandil ya şeytan uyu uyu diye dürter

gerçekten öyle oluyorrr şeytan dürtüklüyorrr
uykun varsa git yapacaklarını yap da uyursun sonraa

cardelencim bence eşin istiyodur ama sana çaktırmak istemiyodur,vardır ya hani bazı erkeklerde duygularını gizleme olayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…