Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bugün bi arkadaşım dedi ki eğer adetlerin gecikmeye başladıysa hamile kalırsın.
çok alakasız biliyorum da herşeyden ümitleniyoruz ya alakası olsa nerden olabilir ki?

eeeee benim nisanda 5 gün mayısta 13 gün geciktiiiii demek bu ay hamişimmmmm

Son düzenleme:
bu teze göre de ben hamiş olmıycam çünkü adetim günü gününe geldi:26:umarım bilimsel değildir arkadaşlar ya her duyduğumuza inanmayalımallaaaalllaaa

evetttttttt çok dogru canim.benim arkadasta öyle demişti ben sacmaa dedim 2 ayy adetim geciktiii 3.ayda hamile çıktım.yani bebek yerini hazırlarmışş rahimdee
aaaa :83: ben öylesine dedim ama doğru mu çıkcak ne
eeeee benim nisanda 5 gün mayısta 13 gün geciktiiiii demek bu ay hamişimmmmm
ayyy inşallah olursun canım. bunu söyleyen arkadaş çocuk gelişimci bilmiyom ne kadar doğru onun öyle olmuş ablasının öyle olmuş bi de bi arkadaşının öyle olmuş
bu teze göre de ben hamiş olmıycam çünkü adetim günü gününe geldi:26:umarım bilimsel değildir arkadaşlar ya her duyduğumuza inanmayalımallaaaalllaaa

Aman canım sen de kendince bi belirti bul, bu ay hamile kalcağın konusunda ona ümitlen biz buna ümitleniyoz umut dünyası napcan

ya kızlar yarın adet günüm sanırım yanılmıyorsam benim bu ay ateşim hiç düşmedi sanırım.ölçmedim bilmiyorum ama vücudum hasta olmşum gibi yanıyor suratım sıcak değil belim karnım sımsıcaktı normalde çabuk üşürüm elim ayağım ısınmazdı benim..sizce iyi bişi mi bu?
adet 28 günde bir oluyordum kimyasaldan sonra 30 günde bir olmaya başladım şimdi benim sat 5 mayıs ne zaman adet olucam internette 4 haziran diyo ben hesaplıyorum 3 haziran çıkıyor

ben de kaç gündür ishalim acayip bi karın ağrım var ammaaaaaa yumurtlama önemimde olduğumu varsayarsakkk olsa olsaaa motoru bozmuşumdur kızz karafil bulamıyorum bi umut belirti napim ya bugün yumurtlama günüm ve kandil napim günah mıumışki

canım ben dikkat ettim bu ay adet olurken içim dıışım heryerim çok üşüdü belki de havadandır o dönem çok soğuktu ve kaloriferlerde yanmıyordu,yani sende çok üşüyormuşsun adetten önce,umutlanma hemen biraz bekle,umarım vardır bişiler

yok hiç üsümüyorum artık o dikkatimi çekti tam tersi çok sıcağım

hayırlısı diyelim azcık bekle bakalım inşallah Allah gönlüne göre verir nerde bu millet yaa herkes ibadetmi ediyo yoksa:26:

göğüs uçlarımı kontrol ede ede bir hal oldum sızı varmı koyulaşmış mı diye yokkk tık yok yani
slm kızlar canım gögüslerinden anlaman için adetinin 1 hafta geçmesi lazım malesef adet geçmeden gögüsler koyulasmıyo bende senin gibi sanıyordum ama bende geçen sene bu zaman hamile kaldım gögüslerimi kontrol ederdim tık yok ama adetimi 8 gün geçince koyulastığını gördüm bence test yap

yARIN BAT TEST İÇİN ERKEN

artık sabır mı kalıyor insanda ama geciksinde sabredicem allahın izniyle hatta hamile olduğumu kocama bile söylemicem o kadar sinrliyim herkese
kocana neden sinirlisin yoksa o damı basına kakıyor bu durumu anlamadım
ayrıcada bu kadar kırılmana gerek yok bak bugün tam vakti el aç iste vericektir rabbim
tevekkül et sabret sakin ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…