- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.101
nasıl faydalı ilk 3 ay doktorlar izin vermiyor ben oğluma 2.5 aylıkken denize girmiştim ama 1 gün sabahtan aksama kadar denizden çıkmamıstım hatta dalgalar göbişime göbişime çarpıyordu ne cahilmişim sonra bende sürekli iltihap oldu doktor hemen anladı kızdı bana bide doğum yapana kadar su kaybettim oğlum burus burus doğduneden hamileyken yüzmek faydalı diye biliyorumm
kızlar yarın sabahki ateşimi çok merak ediyorum git gide düşerse test bile yapmıcam...
nasıl faydalı ilk 3 ay doktorlar izin vermiyor ben oğluma 2.5 aylıkken denize girmiştim ama 1 gün sabahtan aksama kadar denizden çıkmamıstım hatta dalgalar göbişime göbişime çarpıyordu ne cahilmişim sonra bende sürekli iltihap oldu doktor hemen anladı kızdı bana bide doğum yapana kadar su kaybettim oğlum burus burus doğdu
Ebruuu ,cardelennn,hiranur size de merhaba
benim bat 9 haziran ateş işine bencede gir canım önemli ipuçları veriyorsenin bat kaçtı canım şu ateş işine ben de gireyim diyorum ama bu seferde sürekli ölçmeye kalkarsam,stres takıntı yaparsam diye korkuyorum
evet canım ilk 3 ay çok önemli çoçuk tam anlamıyla ilk 3 ayda gelişiyor düşük riskide kalkıyor 3 aydan sonra minnak bebek kilo alarak büyüyoro zaman ilk 3 ayy yok .sonra var .ben öyle duymuştum sankiii
amma okurmuşsun haaaaaMerhaba tatlım hoşgeldin,geçmişi okuyordum da
evet canım ilk 3 ay çok önemli çoçuk tam anlamıyla ilk 3 ayda gelişiyor düşük riskide kalkıyor 3 aydan sonra minnak bebek kilo alarak büyüyor
dijital al ...hmm tamam yakın zamanda alayım bi derece
dijital al ...
marka fark etmez eczaneden al canım.hangi marka alayım
nasıl yaniiiebru ya ben hala adet olmadım...................
çarşmba kana gittim 0,13 çıktınasıl yaniiisevinelim o zaman yarın direkkk kana git baya geçti senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?