Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tamam gayett güzelll.bende kullanacam folikk asitt gebelige hazrılıyo senii.eger gebelik varsada ilerletecek bunlar

progestan kullanabilirim de mi kazara gebelikl varsa sıkıntı olmaz de mi adet sökülmesi için verdi bişi olmaz ded i ama emin olamadım....

progestan kullanabilirim de mi kazara gebelikl varsa sıkıntı olmaz de mi adet sökülmesi için verdi bişi olmaz ded i ama emin olamadım....

adettt sökmesii içinmi verdiiiiiiii hayır hayır kullnama canim sen onu 1 hafta daha beklleeee

Geçmiş olsun cnm....Bence progestanı kullanabilirsin,olası bi gebelikte embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor veya düşük gibi bir tehlike varsa önlem alınmış oluyor o ilaçla..Yani ben öyle biliyorum ama yinede sen bilirsin tatlım...

bende öyle biliyodum ama buna doktor adet söktürmesi için vermişşş.sacma degilmii hiraa:26:

kızlarrrrrrr tatlıses tvde ercan köseyi seyredeniniz varmiii.bebek için çok güzel bilgiler veriyorrr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…