- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.761
gebelik yok da çarşamba 0,13tü cumartesi bugün 2,11..... olmadım ya akıntım da var....
çok yavaşş yükseliyoo belli olmaz adet söktürücü falan kullanmaa canimnm.progestaran çok iyi onu kullan
progestan ilacımın adı bi de folbiol
tamam gayett güzelll.bende kullanacam folikk asitt gebelige hazrılıyo senii.eger gebelik varsada ilerletecek bunlar
tamam gayett güzelll.bende kullanacam folikk asitt gebelige hazrılıyo senii.eger gebelik varsada ilerletecek bunlar
progestan kullanabilirim de mi kazara gebelikl varsa sıkıntı olmaz de mi adet sökülmesi için verdi bişi olmaz ded i ama emin olamadım....
adettt sökmesii içinmi verdiiiiiiiihayır hayır kullnama canim sen onu 1 hafta daha beklleeee
progestan kullanabilirim de mi kazara gebelikl varsa sıkıntı olmaz de mi adet sökülmesi için verdi bişi olmaz ded i ama emin olamadım....
evet ya... adet sökülmesi için verdi.... yasmin abla var onunda değeri 2 küsürdü yükselmişti hadi bakalım......
Geçmiş olsun cnm....Bence progestanı kullanabilirsin,olası bi gebelikte embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor veya düşük gibi bir tehlike varsa önlem alınmış oluyor o ilaçla..Yani ben öyle biliyorum ama yinede sen bilirsin tatlım...
ilacın prospektüsünü okudum zararlı değil gebelikte yazıyo doktorda dedi ama ne bileyim....
sen yanlışş anlamısın canimm.progesteron gebelik içinsdir adet söktürmesi için degilll
bende öyle biliyodum ama buna doktor adet söktürmesi için vermişşş.sacma degilmii hiraa:26:
Evet cnm saçmaa...Adet sökülmesi için kullan demişse,ben doktorun doktorluğundan şüphe ederim...
aynen öyle dedi.. gebelik yok dedi 7 gün kullan temizlenince de tekrar gel dedi.....
kullanıyorum öyleyse değil mi.....
Sen kullan cnm,kafanda soru işareti olmasın rahatlıkla kullann...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?