Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Benim sıpa sınavda şuan, nasıl geçiyor acaba,beloved in batı geçmiş,beloved,cardelens,tugçemavi adet oldularmı acaba,ebrunun ateşi kaç çıktı acaba:97:

canım senin sıpanın sınavı iyi geçiyodur inşallah merak etme.. günü geçen kızları ben de merak ediyorum.. ebruda birzdan damlar çığlık çığlığa

aha ebru geldi... ebru ebru..............::79::79::79::79::79::79::79::79:

slm hatunlar nabersiniz şöyle bir geçmişi okudum geldim tuçemavi hayırlısı olsun gülüm kısmet herşey napalım
kızlar bu sabah ateşim 36.5 çıktı adetime 5 gün var sizce iyimi

yok mu yani benim gebelik şimdi..... niye yükseldi peki...
tatlım ben sana yok demiyorum ama bence 4 gün daha bekle salı günü testi güncelle 4 gün içinde adet olmazsan baska doktora git devlet hastanesini öneririm özele gitme okeymi devlet hastenelerie günde yüzlerce insan gidiyor yüzlerce dert örnek demek senın durumunu hemen anlıcaktır salı günü bir devlet hastanesine git canım adet söktürücü konusunda pek ılımlı değilim ben olsam kullanmazdım en azından baska bir doktor görene kadar kız bu özeller varya 7 sene önce babama az ömrün kaldı felan demişlerdi devlete gittik adam sağlam çıktı

doğru aslında ama adet söktürücü diye verdiği ilaç progestan... gebelik varsa de etkilenmez dedi.. doğru mu?????

doğru aslında ama adet söktürücü diye verdiği ilaç progestan... gebelik varsa de etkilenmez dedi.. doğru mu?????
walla ne desem yalan olur ne kullandım ne duydum ama istersen pazartesien kadar kullanma devlet hastaneside aynı şeyi söylerse o zaman güvenle içebilirsin canım....
ben devlet hastanesine gittim adam varya nasıl üstüme titriyo hertürlü şeyi soruyorsun yumusak bir ses tonu ile tek tek anlatıyo özellerde seni para olarak gördüğü için zaman kaybı oluyor her sorduğun soru canım ondan öyle davranmıstır .....:18:

kızlar evvesilgün mide bulantısında mitap düşmüştüm herşey kokuyordu yada bana öyle geliyordu çarsafları yastıkları değiştirdim eşimi banyoya soktum oğlumu banyoya soktum mis g,ibi bıcı bıcı yaptılar yatağa öyle koydum onlarıçarşaflara vernel azmı gelmiş ne bu gece midem bulanmadı ohhh

yaa bu batı gecenler niye uğramıyorlar,hamiş kalanlar niye uğramıyorlar,bizi merakta bırakıyorlarr:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…