- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.781
Benim sıpa sınavda şuan, nasıl geçiyor acaba,beloved in batı geçmiş,beloved,cardelens,tugçemavi adet oldularmı acaba,ebrunun ateşi kaç çıktı acaba:97:
canım senin sıpanın sınavı iyi geçiyodur inşallah merak etme.. günü geçen kızları ben de merak ediyorum.. ebruda birzdan damlar çığlık çığlığa
aha ebru geldi... ebru ebru..............::79::79::79::79::79::79::79::79:
slm hatunlar nabersiniz şöyle bir geçmişi okudum geldim tuçemavi hayırlısı olsun gülüm kısmet herşey napalım
kızlar bu sabah ateşim 36.5 çıktı adetime 5 gün var sizce iyimi
tatlım ben sana yok demiyorum ama bence 4 gün daha bekle salı günü testi güncelle 4 gün içinde adet olmazsan baska doktora git devlet hastanesini öneririm özele gitme okeymi devlet hastenelerie günde yüzlerce insan gidiyor yüzlerce dert örnek demek senın durumunu hemen anlıcaktır salı günü bir devlet hastanesine git canım adet söktürücü konusunda pek ılımlı değilim ben olsam kullanmazdım en azından baska bir doktor görene kadar kız bu özeller varya 7 sene önce babama az ömrün kaldı felan demişlerdi devlete gittik adam sağlam çıktıyok mu yani benim gebelik şimdi..... niye yükseldi peki...
tatlım ben sana yok demiyorum ama bence 4 gün daha bekle salı günü testi güncelle 4 gün içinde adet olmazsan baska doktora git devlet hastanesini öneririm özele gitme okeymi devlet hastenelerie günde yüzlerce insan gidiyor yüzlerce dert örnek demek senın durumunu hemen anlıcaktır salı günü bir devlet hastanesine git canım adet söktürücü konusunda pek ılımlı değilim ben olsam kullanmazdım en azından baska bir doktor görene kadar kız bu özeller varya 7 sene önce babama az ömrün kaldı felan demişlerdi devlete gittik adam sağlam çıktı
tuçemavi istersen bugün bir devlet hastanesine git canım bakalım o ne diyecek
walla ne desem yalan olur ne kullandım ne duydum ama istersen pazartesien kadar kullanma devlet hastaneside aynı şeyi söylerse o zaman güvenle içebilirsin canım....doğru aslında ama adet söktürücü diye verdiği ilaç progestan... gebelik varsa de etkilenmez dedi.. doğru mu?????
hiranur canım çocuğun sınavı nasıl geçmiş?
Ebruşka dün kaç çıkmıştı ateşin.?
36.5 çıktı hiracım sence nasıll.....yani tabloma göre düşüş yok aynı seyirde gidiyo...adetime 5 gün kaldı
ayyyyy iyi dimi masallah subhannallahyessss cicim iyi gidiyor,düşüş yok,hadi bakalımm
bu ayda adet olursam yeni bir taktiğim varyumurtlama gününe kadar relax yumurtlama günü 5 gün boyunca fulll nasıl ama
o zaman yumurtlama günü boyunca gün aşırı ya hiracım ben bu ay tam yumurtlama günüm 27 mayısmıs biz 26 mayıs gecesi halvete girmiştik olur dimi:44:kuşum full çalışmaya gerek yok,spermler 48 saat yaşayabiliyor zaten,adamı evden kaçırtacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?