Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ilaç konusunda ne yapayım....
canım bak ben sana geçen sağlık ocağına yaptır dedim dinlemedin bunda bari dinle
adet söktürücüyse verdiği kullanma bekle gelir adetin. Gelmezse 3-4 güne bir testi tekrarla artış 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa müjde hamilesin. yok değil de artmıyor ya da çok az artıyorsa kimyasal olabilir benim geçen ay öyle oldu 5.13 çıktı sonra da düştü. sen pazartesi ya da salı aile hekimine git tekrarla testi.
bu arada adetin kaç gün geçti
canım iyi geçtiğini söylüyor,daha eve gelmedi ama kaynanamlara gitmiş...

İnşallah güzel bi yeri tutturur.

yaw bebişko naber kürlere basladınmı kız bu arada incir ne pahalı öyle markette içinde 8 tane var 4 milyon sizin kürü tamamlayana kadar 300 milyonu bulur

o zaman yumurtlama günü boyunca gün aşırı ya hiracım ben bu ay tam yumurtlama günüm 27 mayısmıs biz 26 mayıs gecesi halvete girmiştik olur dimi:44:

Canım bilmiyorumki,benimde kafam karışıyor bu konularda inşallah olmuştur,Yumurta maalesef sadece 24 saat yaşayabilir. Bu süre içerisinde spermle buluşursa embriyo haline geçer ve bebek gelişir...

kızlar dün defterimi geçen sene yazdığım günlüğümü okudum ve ağladım ve şaşkınımçünki ben geçen sene 7 haziranda hamile olduğumu öğrenmişimdüşükle sonlandı bu 7 hazirandada yine öğrenicem rabbim sen çok büyüksün tarihler aynı zamana denk gelmiş ayrıcada ilk oğluma hamile kaldığım günde 7 haziran

bu kadar ümitten sonra inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın. İnşallah Allahım hayırlı sağlıklı bi bebek verir sana hatta ikiz verir

bu kadar ümitten sonra inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın. İnşallah Allahım hayırlı sağlıklı bi bebek verir sana hatta ikiz verir
aminnnn canım benim amin ....banada cümlemizede inş...ya ne bileyim bu ay birazdaha ümitliyim hem kandil gecesi gördüğüm rüyadan hem ateşimden hemde belirtilerimden adet olursam eğer yapabileceğim bişey yok şükredicem allaha elimde sahip olduklarım için...

Aminnn...Bende ikiz istiyorummm
inşallah nasip eder Allahım.
bugün sbs de görevliydim boş boş oturuyorum gözetmenlik yapıyorum ya zaman geçmiyo. ben de hayal kurdum. Allahım 25 küsür yaşındayım 26 yaşında bi evlat nasip etse, bir de 29 yaşında sonra bi de 35 yaşında nasip etse
Ayy hayal ederken öyle mutlu oldum ki..
ben de en az 3 çocuğum olsun istiyorum belki 4 de isterdim iki küçük iki büyük ama yaşım müsade etmeyebilir

Sadece hayal kurdum taktir Allahın...
herkese selamm:79::79:
Aleykümselam hoşgeldin..

inşallah Allah gönlüne göre hayırlısını versin

Son düzenleme:
canım hiçbir gelişme yok ne adete dair ne gebeliğe dair.her şey normal.benim de 4gün kaldı.sen de var okudum hepsini baya umut verici umarım doğrudur psikolojik değildir.
insallah psikolojik değildirde şimdi ben neyi düşünüyorum biliyormusun salı sabahı o testi yapabilecekmiyim çok heyecanlanıyorumo gücü kendimde bulamıyorum tek kap kalın o çirkin çizgi moralimi çok bozuyor

kızlar ya vucudumdan ateş püskürüyor çok sıcak çok bunalıyorum yanıyorum ayaklarımın altı saçımın diplerine kadar sizde öylemisiniz ??????eşime sordum yooooo normal dedi tek beni böleyim acaba

rahat ol canım çıkarsa çıkar çıkmazsa çalışmaya devam yani biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi bizimle alakalı değil ki.ne kadar zorlarsan zorla yerlere yat amuda kalk yastık koy soğan iç incir ye ama nasip olmayınca hepsi boş.Tabi bunları değerlendirmek lazım sonuçta biz fayda göreceğimizi düşünerek yapıyoruz çabalıyoruz.

evet canım doğru şimdi senın bat 8 haziran benimki 9 haziran sen ne yapmayı planlıyorsun adetinden önce test yapıcakmısın???

İnşallah Rabbim nasip eder,hayali bile güzel ya,nasibimizde neler var bilemeyiz,rabbim herşeyin hayırlısını versin,mesela benim büyük eltim benden bir yıl önce evlenmişti,ve halen çocuğu yok,17 yıl oluyor kaynanamda ben hamile kalana kadar hep söylenirdi,sende bize çocuk vermeyeceksin diye,sanki bizim elimizdede töbe töbe,torunları yoktu çok istiyorlardı,bende hiç korunmadım,altıncı ayda hamile kaldım,doğumum o kadar zorduki,kesinlikle bir daha yapmam diyordum,oğlanı öğrendiğim zamanda oturup ağladım Allah affetsin,hem yaşım küçüktü hem kızım 6 aylıktı,hem ben çok zayıftım 39 kiloya düşmüştüm o aralar,hatta doktor riskli bir gebelik ve doğumdada problemler yşanabilir,isterseniz alalım demişti,tabi ben istemedim,çocuk denecek yaştaydım tamamda diyebilirdim,ama bunu çocuklar ben ve eşim hepimiz çokk istiyoruz,ne bileyim yaşımda geçiyor ondan herhalde bu acelemkızım doğduğunda 20 oğlum doğduğundada 21 buçuk filandım,aman ne çok yazmışım farkında olmadan,kusura bakmayın

kızlar ya vucudumdan ateş püskürüyor çok sıcak çok bunalıyorum yanıyorum ayaklarımın altı saçımın diplerine kadar sizde öylemisiniz ??????eşime sordum yooooo normal dedi tek beni böleyim acaba

kuşum çokta ümitlenme,bazı kadınlar gebelik belirtilerinde test yapmadan önce çok üşüdüklerini söylüyorlar...Tabi her bayanın belirtileri aynı olacak diye bişey de yok,sen yinede çok kaptırma kendinii

ben öyleydim test yapmadan önce donuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…