- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.801
canım bak ben sana geçen sağlık ocağına yaptır dedim dinlemedin bunda bari dinleilaç konusunda ne yapayım....
canım iyi geçtiğini söylüyor,daha eve gelmedi ama kaynanamlara gitmiş...
yaa bu batı gecenler niye uğramıyorlar,hamiş kalanlar niye uğramıyorlar,bizi merakta bırakıyorlarr:84:
o zaman yumurtlama günü boyunca gün aşırı ya hiracım ben bu ay tam yumurtlama günüm 27 mayısmıs biz 26 mayıs gecesi halvete girmiştik olur dimi:44:
İnşallah güzel bi yeri tutturur.
batı geçenler kim bakimm
1.mide bulantısı,baş dönmesi----------MİDE BULANTISI VAR
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali-------KESİNLİKLE VAR
3.alt karında şişkinlik------------------EVET
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet--------- HASSAS
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması-----KOYU
7.sık sık idrara çıkma-------------EH BİRAZ
8.bel ağrısı--------VAR HEMDE ÇOK
9.ağızda kuruluk-----YOK
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet----ÇOK WAR
12.iştah artması--------EVET
13.mide yanması-------DÜNDEN BERİ
14.idrar kokusunda değişme-----İDRARIM KOKUYOR RENGİDE DAHA KOYU
15.kasıkta batma,kramp-------ÖZELLİKLE DÜN YERDEN AYAĞI KALKARKEN ANİDEN BATMA
16.gazlı olmak---------------BUGÜN FECİ
17.eklemlerin ağrıması--------AYNEN HIŞIR GİBİYİM
bu kadar ümitten sonra inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın. İnşallah Allahım hayırlı sağlıklı bi bebek verir sana hatta ikiz verir
aminnnn canım benim amin ....banada cümlemizede inş...ya ne bileyim bu ay birazdaha ümitliyim hem kandil gecesi gördüğüm rüyadan hem ateşimden hemde belirtilerimden adet olursam eğer yapabileceğim bişey yok şükredicem allaha elimde sahip olduklarım için...bu kadar ümitten sonra inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın. İnşallah Allahım hayırlı sağlıklı bi bebek verir sana hatta ikiz verir
a.s canım naber varmı gelişmeler neler yaptın çalısmalar nasıl gidiyorherkese selamm:79::79:
a.s canım naber varmı gelişmeler neler yaptın çalısmalar nasıl gidiyor
inşallah nasip eder Allahım.Aminnn...Bende ikiz istiyorummm
Aleykümselam hoşgeldin..herkese selamm:79::79:
aminnnn canım benim amin ....banada cümlemizede inş...ya ne bileyim bu ay birazdaha ümitliyim hem kandil gecesi gördüğüm rüyadan hem ateşimden hemde belirtilerimden adet olursam eğer yapabileceğim bişey yok şükredicem allaha elimde sahip olduklarım için...
insallah psikolojik değildirde şimdi ben neyi düşünüyorum biliyormusun salı sabahı o testi yapabilecekmiyim çok heyecanlanıyorumo gücü kendimde bulamıyorum tek kap kalın o çirkin çizgi moralimi çok bozuyorcanım hiçbir gelişme yok ne adete dair ne gebeliğe dair.her şey normal.benim de 4gün kaldı.sen de var okudum hepsini baya umut verici umarım doğrudur psikolojik değildir.
insallah psikolojik değildirde şimdi ben neyi düşünüyorum biliyormusun salı sabahı o testi yapabilecekmiyim çok heyecanlanıyorumo gücü kendimde bulamıyorum tek kap kalın o çirkin çizgi moralimi çok bozuyor
rahat ol canım çıkarsa çıkar çıkmazsa çalışmaya devam yani biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi bizimle alakalı değil ki.ne kadar zorlarsan zorla yerlere yat amuda kalk yastık koy soğan iç incir ye ama nasip olmayınca hepsi boş.Tabi bunları değerlendirmek lazım sonuçta biz fayda göreceğimizi düşünerek yapıyoruz çabalıyoruz.
inşallah nasip eder Allahım.
bugün sbs de görevliydim boş boş oturuyorum gözetmenlik yapıyorum ya zaman geçmiyo. ben de hayal kurdum. Allahım 25 küsür yaşındayım 26 yaşında bi evlat nasip etse, bir de 29 yaşında sonra bi de 35 yaşında nasip etse
Ayy hayal ederken öyle mutlu oldum ki..
ben de en az 3 çocuğum olsun istiyorum belki 4 de isterdim iki küçük iki büyük ama yaşım müsade etmeyebilir
Sadece hayal kurdum taktir Allahın...
kızlar ya vucudumdan ateş püskürüyor çok sıcak çok bunalıyorum yanıyorum ayaklarımın altı saçımın diplerine kadar sizde öylemisiniz ??????eşime sordum yooooo normal dedi tek beni böleyim acaba
kuşum çokta ümitlenme,bazı kadınlar gebelik belirtilerinde test yapmadan önce çok üşüdüklerini söylüyorlar...Tabi her bayanın belirtileri aynı olacak diye bişey de yok,sen yinede çok kaptırma kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?