Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yok canım kaptırmıyorum kendimi ama vücüdüm şuanda göz ardı edilemeyecek kadar sıcak dur 1 dkk ateşimi ölçimde gelim evet ölçüp geldim ateşim 36.5 ama ben yanıyorum içtenmi anlamadımki sizde öylemisiniz bide şimdi dur ateşimi ölçimde gelim dedim ya sandalyeden kalkarken sağ kasığıma bıcak saplandı ahhhh dedim yamuldum hemen geçti...

kızlar ya vucudumdan ateş püskürüyor çok sıcak çok bunalıyorum yanıyorum ayaklarımın altı saçımın diplerine kadar sizde öylemisiniz ??????eşime sordum yooooo normal dedi tek beni böleyim acaba

ebruşka havalar sıcak ondandır,sen böyle düşünnn,hamileliğe yormaa,hatta hiçbişeyi takma batını beklee

şu anda belimde çok ağrıyo ani haraketlerde kasıklarıma bıcak saplanıyo hadi diyelim mide bulantısı felan psikolojik kasıklarıma ani kalıp oturmalarımda bıcak gibi 2-3 saniye batıp çıkan şeyde psikolojik değildir yani eğer bu belirtilerde bos çıkarsa kırmızı kartı görürsem artık belirtilere hiççççç inanmıcam

evet eger swen adet olursan bende hiç belirtiye inanmıycam.çünkü sen ve özlem çok yaşıyıonuz belirtilerii

mesela ben geçen ay hemen hemen tüm belirtileri yaşadım,çok ümitlenmiştim,ama kırmızı kartı görünce fossspsikolojik belirtiler yaşamışım demkki,nasıl olmasını istiyorsam öyle hissetmişim

kızlar size bişi dicem ama nolur kızmayın şuanda bacaklarım felan buz gibi oldu üşüme geldi şimdide noluyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

kızlar alın size canlı örnek eğer ben hamile kalırsam belirtilerime canlı canlı şahit oluyorsunuz
eğer gebe değilsemde belirtilerin ne kadar yanıltıcı olduğuınu izleyin

kızlar size bişi dicem ama nolur kızmayın şuanda bacaklarım felan buz gibi oldu üşüme geldi şimdide noluyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

tatlım sen çık dışarı az hava all,bişeylerle oyalan,at kafandan çok dinlemee kendinii,böyle olursun iştee,laf dinle yaaa

haydaaaa kız demin yanıyodun.nasıl dondun bianda mübarekkk.gögüslerine bak kabarcık varmi:26:

tatlım sen çık dışarı az hava all,bişeylerle oyalan,at kafandan çok dinlemee kendinii,böyle olursun iştee,laf dinle yaaa
tamam accuk temizlik yapim bareeeee

haydaaaa kız demin yanıyodun.nasıl dondun bianda mübarekkk.gögüslerine bak kabarcık varmi:26:
ne bilim kız bir an öyle sıcak bastı ardından da üşüdüm biliyom...evet şimdi baktım gögüslerimde kabarcıklar var 3-4 tane

kesin hamilelik demek:81:
hani kahverengi halka üstünde kabarcıklar var 3 tane kaşıyınca daha çok çıkıyorlar sağol kız ikizlerim pişmiş oorda hava aldılar ama yaw bu beni hiç tatmin etmei geçen ayda vardı bende

İlahi ebru beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi
bende gülüyom kız bu belirtilere sende gül amin amin:89::89:

ebruuu canım sen halen burdamısınnnn,boş kaldıkça daha çok dinleyeceksin kendini ve daha çok heyecan stres yaparsın,bebiş varsada iyi değil bu stresss..Ben bile heyecan yapıyorum senin yazdıklarını okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…