- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.821
kuşum çokta ümitlenme,bazı kadınlar gebelik belirtilerinde test yapmadan önce çok üşüdüklerini söylüyorlar...Tabi her bayanın belirtileri aynı olacak diye bişey de yok,sen yinede çok kaptırma kendinii
yaw günün ilk mesajını yazdı kız nie sesin çıkmıyo bişiler söle daaaaaaaben öyleydim test yapmadan önce donuyodum
kızlar ya vucudumdan ateş püskürüyor çok sıcak çok bunalıyorum yanıyorum ayaklarımın altı saçımın diplerine kadar sizde öylemisiniz ??????eşime sordum yooooo normal dedi tek beni böleyim acaba
yaw günün ilk mesajını yazdı kız nie sesin çıkmıyo bişiler söle daaaaaaa
şu anda belimde çok ağrıyo ani haraketlerde kasıklarıma bıcak saplanıyo hadi diyelim mide bulantısı felan psikolojik kasıklarıma ani kalıp oturmalarımda bıcak gibi 2-3 saniye batıp çıkan şeyde psikolojik değildir yani eğer bu belirtilerde bos çıkarsa kırmızı kartı görürsem artık belirtilere hiççççç inanmıcam
bende ssana seviyommmmseni seviyommmm.insalalh hamilesindirrrr
bende ssana seviyommmminsallah sende bu ay anne ol emi
kızlar size bişi dicem ama nolur kızmayın şuanda bacaklarım felan buz gibi oldu üşüme geldi şimdide noluyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
kızlar size bişi dicem ama nolur kızmayın şuanda bacaklarım felan buz gibi oldu üşüme geldi şimdide noluyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
tamam accuk temizlik yapim bareeeeetatlım sen çık dışarı az hava all,bişeylerle oyalan,at kafandan çok dinlemee kendinii,böyle olursun iştee,laf dinle yaaa
ne bilim kız bir an öyle sıcak bastı ardından da üşüdüm biliyom...evet şimdi baktım gögüslerimde kabarcıklar var 3-4 tanehaydaaaa kız demin yanıyodun.nasıl dondun bianda mübarekkk.gögüslerine bak kabarcık varmi:26:
yaw kabarcık ne anlama geliyo kızzzzzz
hani kahverengi halka üstünde kabarcıklar var 3 tane kaşıyınca daha çok çıkıyorlarkesin hamilelik demek:81:
İlahi ebru beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?