Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar ya iyiki tanımısım sizi bu özel konuları insan herkesle konusamıyor ki hatta ben hiçkimseye anlatamıyordum burda herşeyi soruyorum iyiki varsınız

kızzzzzzzzz gögsündemi kaşınıyoooooooo

aynen yaaa ben evimi süprüim bulasıklarımı yıkim gelim kızçeler sizde devam edin ben hepsini okurum

hiranur seni gidi seni sende benim gebe olduğumu düşünüyon heeeeee ahahahahasakinleştirin beni kızlar ben walla kaçtım şimdi gelirim yine

Canım ne yalan evet düşünüyorum ama belirtiler yanıltıyor bazen,Rabbim bu sevincini boşa çıkarmasın,ben adet olmuştum ama yinede bu kadar belirti yaşadım kesin vardır diye düşünüyordum,doktora gittim 5.gün nur topu gibi bir kistim varmışş

ebrunun bir evledi var bukaadar belirti ARIYOO.BİZİM dama çıkıpp bagırmmaaız bile normal yani

ebrunun bir evledi var bukaadar belirti ARIYOO.BİZİM dama çıkıpp bagırmmaaız bile normal yani

Canım bak sende göreceksin inşallah,ama insan bebek istedimi kaç tane olursa olsun heyecan umut özlem aynıdır,ama ebrununki biraz fazla,panik atak olmuş kuşum

Canım bak sende göreceksin inşallah,ama insan bebek istedimi kaç tane olursa olsun heyecan umut özlem aynıdır,ama ebrununki biraz fazla,panik atak olmuş kuşum

insaalh görürürüm.birtane bile allah kısmet etmedigi için ikinciclerin heycanını hiç anlamam sanırsam

insaalh görürürüm.birtane bile allah kısmet etmedigi için ikinciclerin heycanını hiç anlamam sanırsam

Allah kısmet ederr inşallah tatlım,umutsuluğa yer vermeyin hayatınızda,bol bol dua edin isteyin,içten içe ısrarla dua edin,ama isterkende hayırlısını demeyi unutmayın,Rabbim kabul edecektir inş...nelere şahit oluyoruz,neler okuyoruz,doktorların bile hamile kalamazsın dedikleri vee beklemedikleri bir zamanda hamile kalan çokkk kadın var...

Son düzenleme:
hellooooooooooooo

hiranur canım sabah net kesildi yaa pat diye çıkmış bulundum kusura bakmadın di miiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…