- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.841
hani kahverengi halka üstünde kabarcıklar var 3 tane kaşıyınca daha çok çıkıyorlarsağol kız ikizlerim pişmiş oorda hava aldılar ama yaw bu beni hiç tatmin etmei geçen ayda vardı bende
bende gülüyom kız bu belirtilere sende gül amin amin :89::89:
aynen yaaa ben evimi süprüim bulasıklarımı yıkim gelim kızçeler sizde devam edin ben hepsini okurumebruuu canım sen halen burdamısınnnn,boş kaldıkça daha çok dinleyeceksin kendini ve daha çok heyecan stres yaparsın,bebiş varsada iyi değil bu stresss..Ben bile heyecan yapıyorum senin yazdıklarını okuyunca
evet kaşınıyo ağağağağağkızzzzzzzzz gögsündemi kaşınıyoooooooo
kızzzzzzzzz gögsündemi kaşınıyoooooooo
yawwww Allah seni anne ede emiii,ben sakinleştirmeye çalışıyorum ebruyu sen gaza getiriyorsunnn..
işlerimi halledip geliyorum öpüldüzün muck muck
evet kaşınıyo ağağağağağnoluy kız bu sefer kesin varmı hahahhahaha
yawwww Allah seni anne ede emiii,ben sakinleştirmeye çalışıyorum ebruyu sen gaza getiriyorsunnn..
kesin var kesinn
hiranur seni gidi seni sende benim gebe olduğumu düşünüyon heeeeee ahahahahasakinleştirin beni kızlar ben walla kaçtım şimdi gelirim yine
ebruşka şimdi elini bulaşık suyundan çıkarır,belirti aramaya başlar yine deli kızzz
ebrunun bir evledi var bukaadar belirti ARIYOO.BİZİM dama çıkıpp bagırmmaaız bile normal yani
Canım bak sende göreceksin inşallah,ama insan bebek istedimi kaç tane olursa olsun heyecan umut özlem aynıdır,ama ebrununki biraz fazla,panik atak olmuş kuşum
insaalh görürürüm.birtane bile allah kısmet etmedigi için ikinciclerin heycanını hiç anlamam sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?