Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet canım doğru şimdi senın bat 8 haziran benimki 9 haziran sen ne yapmayı planlıyorsun adetinden önce test yapıcakmısın???

ebrucum çıkmışsın ama gelince okursun.ben adetimin geçmesini bekliycem eğer geçerse 3 4 gün sonra yapıcam çünkü benim normalde 30 32 günde gelirdi bu ay 28 güne düştü yine çıkabilir diye yapmıycam testi.zaten umutsuzum.:84::84::84:

bu hafta oğlanınn veda partisiyle boğuştum sınıf annesi olaraktan onun dışında hamileliğin tüm artı ve eksilerini yaşamaktayım ..genel olaraktan yorgun ama iyiyimmm...

aman siz iyi olun da...
zaten en güzeli her haliyle hamileliği yaşamak olsa gerek:97:

kızlar ben yine bişey sorcam şimdi benim ocaktan beri adet düzenim şöyle
11ocak
8şubat
12mart
12nisan
10mayıs
ben şimdi batımı internetteki hesaplayıcılara göre yazdım ama sizce neden böyle bu bir sorunun işaretçisi mi.çünkü ocak şubat arası 28 günde şubat mart arası 32 günde mart nisan arası 31 günde nisan mayıs arası ise 28 günde adet olmuşum.sizce bu ay kaçında olmam lazım sonuncuya göremi hesaplayım ben.

son 3 e göre canımmm

tatlım aynı benimki gibi 2-4 gün oynar hep.. ama bu yumurtalama sorunundan kaynaklanıyor yani sorun dediğime bakma her ay düzenli yumurtalaymıyoruz bazen erken bazen geç oluyor o yüzden adetimize yansıyor bu da.. önemli değil yaniii.. muhtemel 28 günde olursun yine

Son düzenleme:

hımm tamam canım sağol.keşke bizimde düzenli olsaydı o zaman biraz daha kolay olurdu.ama tatlım ben bu ay kesin doktora gidicem ne var ne yok öğrenicem adet olayım hemen gidicem kaçmakla olmuyor.sen ne güzel yaptın gittin rahatladın.

keşke düzenli olsaydı gerçekten yumurtalam günümzü anlamak için böyle harap olmazdık
git tabii tatlım inan kafan okadar rahatlar kii bak hemen hamile de kalırsın o kafa rahatlığıyla.. malum bu işte stresin etkisi çok büyük

7.gün….36.3
8.gün………..
9.gün….36.2
10.gün..36.3
11.gün..36.3
12.gün..36.4
13.gün..36.2….akıntı(yumurtaakı kıvamlı)
14.gün..36.2….yoğun akıntı(yumurtaakı kıvamlı)
15.gün..36.4….akıntı(ıslaklık şeklinde)
…………………………………
Benim yumoş çatladı mı acaba:97::97::97::97::97:

canım listeye göre çatlamış 13 14. günde.dün bi konu paylaştım okudunmu ateş ölçme yöntemiyle ilgili

doğru güzel bilgiler verilmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…