Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

işte bende çatlama sonrası o 0,5-1 derecelik artış olmadı yaa ondan kafam karıştı yaa çatlamadı galiba

canım herkesin vücut ısısı farklıdır sen genel vücut ısına göre değerlendirmelisin hem 36.2 den 36.4 e çıkmış belki senin için normal olan budur demekki artış olmuş.

canım herkesin vücut ısısı farklıdır sen genel vücut ısına göre değerlendirmelisin hem 36.2 den 36.4 e çıkmış belki senin için normal olan budur demekki artış olmuş.

haklısın canım.. neyse bakalım önümüzdeki günlerde anlarız ateşimden..

bu arada rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm.. ne güzeldi karnında bebişiiiii:97:

Son düzenleme:
haklısın canım.. neyse bakalım önümüzdeki günlerde anlarız ateşimden..

bu arada rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm.. ne güzeldi karınında bebişiiiii:97:

kendine yor canım inşallah sen olursun o hamile.benimde ablam kendini görmüş hemen dedim bana yormalısın diye.milletin rüyasını da çalıyorum bunu da yaptım yani

dün halvetten sonra eşimin bir sözü bana okadar dokundu ki.. bir bebeğimiz olmasını hiç bu kadar istememiştim dedi.. gündüz bir arkadaşının 5 aylık oğlunu görmüş geldiğinden beri anlat anlat bitiremedi..
daha önce hiç ondan bukadar istekli olduğunu duymamıştım.. inşallah rabbim onun da isteğini kabul eder:116:

Son düzenleme:

inşaşşah canım ya ezgicim sen kaç yaşındasın canım...

erkekler takmıyor gibi görünüyor ama onlar daha çok takıyor canım benim geçenlerde anlattım bi arkadaş bize geldi ve pat diye eşi hamile dedi bi tuhaf oldu yani biz kaç aydır uğraşıyoruz diyor olmuyor onlar çok düşünmedikleri halde oldu dedi ve durup durup bizim neden olmuyor diye sordu.ama onun cevabını biz veremeyiz ki vardır bi zamanı canım.

haklısın canım aslında göründükleri gibi değiller.. yani istiyo biliyorum olsun artık tabii falan diyor ama hiç böyle istekli olduğunu dile getirmemişti.. bebek görmek dokundu ona galiba artık o da etkileniyor benim gibi

ne yaşlanması canım çok güzel bi yaş anne olmak için tam zamanı allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin ikizler ....

inşallah canım.. sağlıklı ve hayırlı olsun da farketmez kaç tane olduğu.

ben hep 25 yaşımda evlenicem 28 yaşımda ilk çocuğumu yapıcam derdim.. ilkini nasip etti rabbim 2.yide eder inşallah

hiiiiiç kendinizi kasmayın canım böyle düşünmek zaten en büyük düşmanımız.ben mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum böyle düşüncelerden.bazen bana da geliyor ama hemen güzel şeyler düşünmeye başlıyorum.ona da söyle rahat ol olacak de eğer sen böyle düşünürsen stres yaparsan spermlere yansır ve olcağı varsa da olmaz de geçen ben de öyle dedim haklsın dedi.bir daha da sormadı.

benimkide takmıyo gibi görünüyo sanırsamm.nezaman konuyu accamm kafanı yormaaaa.olanlariki ne oluyo diyoo acelesi yok olur nasılsa diyoo:26:

gecen aya kadar çok üzülüyodum tatlım inan bana hergün ağlıyodum burda anne olanların yazdıklarını falan okuyup okuyup ağlıyodum .. ama bu ay okadar rahatım kii anlatamam ağlamak istesem bile bir umut doğuyor o an ağlamıyorum.. bu ay çok rahatım.. inşallah bundan sonrada böyle devam eder bebeğim gelene kadar

3 aya öncesine kadar çok üzülürdüm ben.simdi neolduysa bi genişlik geldi banaa.aman ALLAH büyük tıp ilerledi diyom kendi kendimee

benimkide takmıyo gibi görünüyo sanırsamm.nezaman konuyu accamm kafanı yormaaaa.olanlariki ne oluyo diyoo acelesi yok olur nasılsa diyoo:26:

tülay aynen benimkide öyle yaa ben neden olmuyoo dedikçe yaa olacak sen neden stres yapıyosun ki falan diyoç.. hatta bi kere dedim sen nasıl bu kadar rahat ve eminsin yoksa gizli gizli sen mi korunuyosun dedim.. o da evet senin yasminleri ben içiyorum dedi
ama anladım ki aslında o da çok istiyor

Son düzenleme:

benimkide çok istioo biliyorum ama adam çok genişşş.bebişi olanın başı gögemi eriyo diyo banaaa.tadini çıkaralımmm çokkk olcak deyip duruyoo.yoksa benimkimi koruınuyo nee

bana kalırsa çatlamamıssın canım...

bu arada slm kızlar :87:

inşallah canım.. sağlıklı ve hayırlı olsun da farketmez kaç tane olduğu.

ben hep 25 yaşımda evlenicem 28 yaşımda ilk çocuğumu yapıcam derdim.. ilkini nasip etti rabbim 2.yide eder inşallah

inşallah canım seninde ikinci bebişmiş ben ilk biliyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…