Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bulasık yıkamaktan canım çıktı 7 yıldır ne gereği var bulasık makınesine dedim aldırmadım pişmanımöteki ay gidimde alim bare bu ne be yıka yıka bitmiyo gıcık oldum belimde ağrıdı

bulasık yıkamaktan canım çıktı 7 yıldır ne gereği var bulasık makınesine dedim aldırmadım pişmanımöteki ay gidimde alim bare bu ne be yıka yıka bitmiyo gıcık oldum belimde ağrıdı

anamm aldır aldırr çok güzellllllllllll ohh sen yiyion o yıkıyoooo

al canım al yazık canına hem senin yorulmaman gerekiyor nede olsa annesin ve 2.anne adayısın.

pembig bugünkü ateşim 36.5
2 gündür 36.4 tü bugün 1 derece artmış
insallah düşmez ya tabi hayırlısıyla ...sence nasıl bugünkü ateşim yorum alabilirmiyim sayın juri

al canım al yazık canına hem senin yorulmaman gerekiyor nede olsa annesin ve 2.anne adayısın.
ayyy canım benim walla benim bulasığım çok çıkıyo annem diyoki nasıl beceriyorsunuz bu kadar bulasığı bende anlamıyorum diyorum hiç değilse 1 gün boyunca biriktiriri,m gecede çalıstırırım ...

aynen canım biz 2 kişiyiz ama eşim biraz pis boğaz 5 dk bişey yemeden duramaz sürekli içecek falan ister tek tek onları yyıkamakla uğraşsam mutfaktan gelemiycem en iyisi çıkanı at makinaya dolunca çalıştır.bize yazık değilmi ama.her şeyi biz yapıyoruz zaten.

Kızlar yaa cahıllıgıme verın bu konulara yenı yenı gırıyorum :)

Yumurta catlagında da mı hamıle kalma olsalıımız yuksek ? Ben su an 16. gunundeyım. Gun asırı gorusmeye basladık esımle :) en rısklı gunler hangılerı

anaaammmm düşmemiş bir de aksine yükselmişşşşşş kesin hamilesin sennnn
ay pembiggg her sabah acaba ateşim düşecekmi diye ateşim ölçülene kadar heycan basıyor beni...evet bugün 36.5 i görünce sevindim fakat daha adetime 5 gün var ....bu süre içinde düşmezse salı test yaparım düşerse yapmam

canım inşallah böyle gider ama 1 günlük düşüş olsa bişey olmaz önemli olan devamlı düşüşe geçmesin ..adetine 2-3 gün kala düşmeye başlar zaten.. ama hamişsende yavaş yavaş artabilir ya da hep böyle seyreder

canım kaç günde adet oluyosun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…