- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.901
benimkide çok istioo biliyorum ama adam çok genişşş.bebişi olanın başı gögemi eriyo diyo banaaa.tadini çıkaralımmm çokkk olcak deyip duruyoo.yoksa benimkimi koruınuyo nee
kendilerine çok güveniyorlar ve belli etmiyorlar anacıımmmm
bana kalırsa çatlamamıssın canım...
bu arada slm kızlar :87:
inşallah canım seninde ikinci bebişmiş ben ilk biliyodum...
evet öyle gerçekten bide benimki 2 defa hamile bıraktı ya beniii.saniyokiii ceketini atsa kalcamm.ama her aynı sonu görüyo ceketii
bulasık yıkamaktan canım çıktı 7 yıldır ne gereği var bulasık makınesine dedim aldırmadım pişmanımöteki ay gidimde alim bare bu ne be yıka yıka bitmiyo gıcık oldum belimde ağrıdı
ee seninki 2 defa bıraktı gene haklı.. benimki hiç bırakamadı hala neyine güveniyosaaa
bulasık yıkamaktan canım çıktı 7 yıldır ne gereği var bulasık makınesine dedim aldırmadım pişmanımöteki ay gidimde alim bare bu ne be yıka yıka bitmiyo gıcık oldum belimde ağrıdı
pembig bugünkü ateşim 36.5
2 gündür 36.4 tü bugün 1 derece artmış
insallah düşmez ya tabi hayırlısıyla ...sence nasıl bugünkü ateşim yorum alabilirmiyim sayın juri
ayyy canım benim walla benim bulasığım çok çıkıyo annem diyoki nasıl beceriyorsunuz bu kadar bulasığı bende anlamıyorum diyorum hiç değilse 1 gün boyunca biriktiriri,m gecede çalıstırırım ...al canım al yazık canına hem senin yorulmaman gerekiyor nede olsa annesin ve 2.anne adayısın.
ayyy canım benim walla benim bulasığım çok çıkıyo annem diyoki nasıl beceriyorsunuz bu kadar bulasığı bende anlamıyorum diyorum hiç değilse 1 gün boyunca biriktiriri,m gecede çalıstırırım ...
ay pembiggg her sabah acaba ateşim düşecekmi diye ateşim ölçülene kadar heycan basıyor beni...evet bugün 36.5 i görünce sevindim fakat daha adetime 5 gün var ....bu süre içinde düşmezse salı test yaparım düşerse yapmamanaaammmm düşmemiş bir de aksine yükselmişşşşşş kesin hamilesin sennnn
ay pembiggg her sabah acaba ateşim düşecekmi diye ateşim ölçülene kadar heycan basıyor beni...evet bugün 36.5 i görünce sevindim fakat daha adetime 5 gün var ....bu süre içinde düşmezse salı test yaparım düşerse yapmam
Kızlar yaa cahıllıgıme verın bu konulara yenı yenı gırıyorum :)
Yumurta catlagında da mı hamıle kalma olsalıımız yuksek ? Ben su an 16. gunundeyım. Gun asırı gorusmeye basladık esımle :) en rısklı gunler hangılerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?