- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.921
benimde eşimde ve oğlumda şöyle bir huy var kimsenın bardağından içmezler mesela oğlum babasının veya benım bardağımdan asla içmez eşimde öyle ben garibim ikisinde bardağından içerimaynen canım biz 2 kişiyiz ama eşim biraz pis boğaz 5 dk bişey yemeden duramaz sürekli içecek falan ister tek tek onları yyıkamakla uğraşsam mutfaktan gelemiycem en iyisi çıkanı at makinaya dolunca çalıştır.bize yazık değilmi ama.her şeyi biz yapıyoruz zaten.
canım inşallah böyle gider ama 1 günlük düşüş olsa bişey olmaz önemli olan devamlı düşüşe geçmesin ..adetine 2-3 gün kala düşmeye başlar zaten.. ama hamişsende yavaş yavaş artabilir ya da hep böyle seyreder
canım kaçgünde adet oluypsun?
benimde eşimde ve oğlumda şöyle bir huy var kimsenın bardağından içmezler mesela oğlum babasının veya benım bardağımdan asla içmez eşimde öyle ben garibim ikisinde bardağından içerimherşey tertemiz olcak illa eşim çok titiz kap kaçak konusunda ...geçen çataldas leke kalmıs bin tane laf söyledi bana bende insanım gözümden kaçmıs dedim en iyiisi makine ya 90 derece fokur fokur yıkasın arçeliğe bakıcam fakat makıne çiziyormus doğrumu sizin makineniz ne marka :81:
90 derece makine var mı kuzum benimki en fazla 65 yıkıyo vestel.. hiçbişeyde çizmiyo valla
canım inşallah böyle gider ama 1 günlük düşüş olsa bişey olmaz önemli olan devamlı düşüşe geçmesin ..adetine 2-3 gün kala düşmeye başlar zaten.. ama hamişsende yavaş yavaş artabilir ya da hep böyle seyreder
benimde eşimde ve oğlumda şöyle bir huy var kimsenın bardağından içmezler mesela oğlum babasının veya benım bardağımdan asla içmez eşimde öyle ben garibim ikisinde bardağından içerimherşey tertemiz olcak illa eşim çok titiz kap kaçak konusunda ...geçen çataldas leke kalmıs bin tane laf söyledi bana bende insanım gözümden kaçmıs dedim en iyiisi makine ya 90 derece fokur fokur yıkasın arçeliğe bakıcam fakat makıne çiziyormus doğrumu sizin makineniz ne marka :81:
benim ateşim adet olna kadar her sabahh 36.6 idi adet olcagım sabahh 36.2 aniden düstü kalktım olmustum
Canım duzenım 30- 33 gunde degsıyor. Ama ortalama 30 - 31
90 derece makine var mı kuzum benimki en fazla 65 yıkıyo vestel.. hiçbişeyde çizmiyo valla
bu konuda cahilim90 derece makina olmazz.camasır mak.buen fazlaa 65-70 arasiiidırr
bu konuda cahilimkaynamınki arçelik öyle kalmıs hafısamda
canım benimki vestel hem de ödüllü makinaymış ecowash diye ama beş para etmez yani o kadar ödül alan bi makinaya benzemiyor annemlerde arçelik kullanıyorduk içi çok genişti ve çok süper yıkıyordu vestelin hem içi küçük hemde o kadar güsel yıkamıyor kısa derece de falan.Tabi atarsan 70e falan güsel yıkar birde içine çamaşır suyu koycaksın domestos falan mis gibi herşey.al kesin sen dersin ki bu kadar zaman boşuna beklemişim.
çamaşır suyu koymayın hortumunu yakıyor ve bir bakıyosunuz evi su basnışkayınvaldemin başına geldi kayınvaldemin başına geldi de
çamaşır suyu koymayın hortumunu yakıyor ve bir bakıyosunuz evi su basnışkayınvaldemin başına geldi kayınvaldemin başına geldi de
şimdi düşünüyorumda eşim hep git al derdi ben alakadar olmazdım şimdi oğlum var 2.bebeişte gelmeden alim bari arçelik alcam muhtemelen 4 programlı alcamcanım benimki vestel hem de ödüllü makinaymış ecowash diye ama beş para etmez yani o kadar ödül alan bi makinaya benzemiyor annemlerde arçelik kullanıyorduk içi çok genişti ve çok süper yıkıyordu vestelin hem içi küçük hemde o kadar güsel yıkamıyor kısa derece de falan.Tabi atarsan 70e falan güsel yıkar birde içine çamaşır suyu koycaksın domestos falan mis gibi herşey.al kesin sen dersin ki bu kadar zaman boşuna beklemişim.
tabii herkesin bünyesi aynı değil tatlım ama hamile olsaydın muhtemelen arada 0,1-0,2 derece artışlar olurdu
30 gün desek en erken 16. gün, 33 gün desek en geç 19. gün çatlıyordur canım yumurtan.. yumurtanın çatladığı dönemde ilişki olursa hamile kalırsın..
sen adetinin 13. ve 20 günleri arasında günaşırı ilişkiye gir eşinle
ben limon asdıyorumm.hem yagları gişderiyoo hemde mis gibi kokuyoooooooo
gerçekten mi aaaaa ben hep koyuyorum ama neden yakar ki .bişey de olmadı ama 2senedir.ayy az koyayım öleyse.
Anladım canım kandıl dolayısıyla 16.gun den basladık Hakkımızda Hayırlısı olsun.
gerçekten mi aaaaa ben hep koyuyorum ama neden yakar ki .bişey de olmadı ama 2senedir.ayy az koyayım öleyse.
bende içinde limon kokusu kullanıyorum.. birde 3ü birarada tablet kullanmama rağmen tuzunu ve parlatıcısını yine de eksik etmiyorum.. bir de ayda 1 kere temmizleyici ile içini yıkıyorum missssssssssssss oluyooo
şimdi düşünüyorumda eşim hep git al derdi ben alakadar olmazdım şimdi oğlum var 2.bebeişte gelmeden alim bari arçelik alcam muhtemelen 4 programlı alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?