Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benimde eşimde ve oğlumda şöyle bir huy var kimsenın bardağından içmezler mesela oğlum babasının veya benım bardağımdan asla içmez eşimde öyle ben garibim ikisinde bardağından içerim herşey tertemiz olcak illa eşim çok titiz kap kaçak konusunda ...geçen çataldas leke kalmıs bin tane laf söyledi bana bende insanım gözümden kaçmıs dedim en iyiisi makine ya 90 derece fokur fokur yıkasın arçeliğe bakıcam fakat makıne çiziyormus doğrumu sizin makineniz ne marka :81:

benim ateşim adet olna kadar her sabahh 36.6 idi adet olcagım sabahh 36.2 aniden düstü kalktım olmustum

90 derece makine var mı kuzum benimki en fazla 65 yıkıyo vestel.. hiçbişeyde çizmiyo valla

doğru diyorsun canım geçen ay adetime 5 gün kala ölçmüştüm ilk gün 36.6 ken
5 gün içinde 1 er 2 şer düştü
ve adet günü 36.0 la adet olmustum

canım benimki vestel hem de ödüllü makinaymış ecowash diye ama beş para etmez yani o kadar ödül alan bi makinaya benzemiyor annemlerde arçelik kullanıyorduk içi çok genişti ve çok süper yıkıyordu vestelin hem içi küçük hemde o kadar güsel yıkamıyor kısa derece de falan.Tabi atarsan 70e falan güsel yıkar birde içine çamaşır suyu koycaksın domestos falan mis gibi herşey.al kesin sen dersin ki bu kadar zaman boşuna beklemişim.

benim ateşim adet olna kadar her sabahh 36.6 idi adet olcagım sabahh 36.2 aniden düstü kalktım olmustum

tabii herkesin bünyesi aynı değil tatlım ama hamile olsaydın muhtemelen arada 0,1-0,2 derece artışlar olurdu

Canım duzenım 30- 33 gunde degsıyor. Ama ortalama 30 - 31

30 gün desek en erken 16. gün, 33 gün desek en geç 19. gün çatlıyordur canım yumurtan.. yumurtanın çatladığı dönemde ilişki olursa hamile kalırsın..
sen adetinin 13. ve 20 günleri arasında günaşırı ilişkiye gir eşinle

çamaşır suyu koymayın hortumunu yakıyor ve bir bakıyosunuz evi su basnış kayınvaldemin başına geldi de

Son düzenleme:
şimdi düşünüyorumda eşim hep git al derdi ben alakadar olmazdım şimdi oğlum var 2.bebeişte gelmeden alim bari arçelik alcam muhtemelen 4 programlı alcam

Anladım canım kandıl dolayısıyla 16.gun den basladık Hakkımızda Hayırlısı olsun.

ben limon asdıyorumm.hem yagları gişderiyoo hemde mis gibi kokuyoooooooo

bende içinde limon kokusu kullanıyorum.. birde 3ü birarada tablet kullanmama rağmen tuzunu ve parlatıcısını yine de eksik etmiyorum.. bir de ayda 1 kere temmizleyici ile içini yıkıyorum missssssssssssss oluyooo

gerçekten mi aaaaa ben hep koyuyorum ama neden yakar ki .bişey de olmadı ama 2senedir.ayy az koyayım öleyse.

az koy barii.. valla o da bişey olmaz dedi dedi servis gelince fırçayı yedi

Anladım canım kandıl dolayısıyla 16.gun den basladık Hakkımızda Hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun canım.. inşallah en kısa zamanda gelir bebişin

bende içinde limon kokusu kullanıyorum.. birde 3ü birarada tablet kullanmama rağmen tuzunu ve parlatıcısını yine de eksik etmiyorum.. bir de ayda 1 kere temmizleyici ile içini yıkıyorum missssssssssssss oluyooo

aferim sana temiz arakdasım benimm

şimdi düşünüyorumda eşim hep git al derdi ben alakadar olmazdım şimdi oğlum var 2.bebeişte gelmeden alim bari arçelik alcam muhtemelen 4 programlı alcam

tatlım programı önemli değil zaten senin kullanacağın 2 program oluyor en fazla ya kısa ya uzun.diğer özellikler bi işe yaramıyor benimki çok detaylı 9 program diyor ama ben sadece 2 tane kullanıyorum yani aldanma onların çoklu programlarına alırsan fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…