- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.941
bak iyiki açmısım bu konuyu yoksa bommmmm emini su bascaktı
tamam canım bi arastirimde fiyatlara felan bakim öyle alim bareee tamam artık makınede alırsam iyice uyusurum ben bide ütüyü yapacak bi mAKINA ALSA mesela bizde kahvelerimizi alıp dizilerimizi izlesek ne güzel olurtatlım programı önemli değil zaten senin kullanacağın 2 program oluyor en fazla ya kısa ya uzun.diğer özellikler bi işe yaramıyor benimki çok detaylı 9 program diyor ama ben sadece 2 tane kullanıyorum yani aldanma onların çoklu programlarına alırsan fikir olsun.
tamam canım bi arastirimde fiyatlara felan bakim öyle alim bareee tamam artık makınede alırsam iyice uyusurum ben bide ütüyü yapacak bi mAKINA ALSA mesela bizde kahvelerimizi alıp dizilerimizi izlesek ne güzel olur
kendi makınenin yanında baskalarının makınelerinide tehlike unsur etmişinevet ya valla bende saf saf herkese övüyorum boşuna bardakları çamaşır suyuna ıslaamayın makinaya koyun o hallediyor diye.ben herşeyin pratiğine kaçıyorum ama sonuç kötü oluyor.en çok ayrıntılı çalıştığım konu bebek konusu ondaa kaytarmıyorum.
ohhh hayat sana güzel o zamanonuda halleetim ben bu haftaa.bi ütücüyle anlaştım evimden alcak evime getirecekkkk
ohhh hayat sana güzel o zaman
walla ben o kadar bankör olamıcam
geleceğe dair bir ev almam lazım yada yazlık
kızlar size doyum olmaz ama akşama da kocayı doyurmak lazımm ben bi yemek yapıp geliverem gariiii
olur canımm olur sıkma canını...hatta bol bol uyu dinlen ohhhh bebiş olunca kafanı kasımaya fırsatın olamıcak biz eşimle halvete bile giremiyorduk zar zor yani....bende hepsii var bacımm.bi bebegim eksikk oda olunca ozaman dünya bana güzel olcak
olur canımm olur sıkma canını...hatta bol bol uyu dinlen ohhhh bebiş olunca kafanı kasımaya fırsatın olamıcak biz eşimle halvete bile giremiyorduk zar zor yani....
merhaba canım aramıza hoşgeldin doktor sana ilaç yazarken korunmadığını ve bebk düşündüğünü söyleseydin doktor ona göre hareket ederdi ....bende gastirt var doktora bebek düşündüğümüzü söyledim bana ilaç yazmadı mesela canım doktorunu arayıp sorarsan iyi olur ...Daha önce hiç yazmama rağmen sizi sürekli takip ediyorum ve en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı Rabbimden diliyorum.
Arkadaşlar eğer bilen varsa şu soruma cevap verebilir mi?
Ben adet dönemimin başından beri idrar yolu enf. nedeniyle antibiyotik kullanıyorum. ve daha 4-5 gün kullanacam.
Acaba bu antbiyotik gelişmekte olan yumurtayı etkiler mi? Çok kafama takıyorum. Ona göre bu ayı boş geçeceğim. buna da çok üzülüyorum.
Daha önce hiç yazmama rağmen sizi sürekli takip ediyorum ve en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı Rabbimden diliyorum.
Ben adet dönemimin başından beri idrar yolu enf. nedeniyle antibiyotik kullanıyorum. ve daha 4-5 gün kullanacam.
Acaba bu antbiyotik gelişmekte olan yumurtayı etkiler mi? Çok kafama takıyorum. Ona göre bu ayı boş geçeceğim. buna da çok üzülüyorum.
Daha önce hiç yazmama rağmen sizi sürekli takip ediyorum ve en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı Rabbimden diliyorum.
canım hoşgeldin aramıza aynı sorunu ben de yaşadım geçen aylarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama hamilelik olabilir diye ilaçlarımı kullanmadım.daha sonra adet oldum ve olduğum gün başladım kullanmaya.ymurtayı engelleyeceğini sanmıyorum çünkü birçok bayan ilaç kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenebiliyor o yüzden etkileyeceğini sanmıyorum.ama idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe büyük engelmiş benim bir arkadaşım da vardı onun da uzun süre olmadı ama ne zaman ilacını kullandı o zaman hamile kaldı.ve bende kullandım ve bu ay yumurtladığımı da hissettim.ama bende adet döneminden sonra nerdeyse 10 gün falan çok acaip akıntı oldu sen de varmı böyle bir durum.
Canım akıntı az ama yanma şikayetim devam ediyor. cvbın için çok teşekkür ederim
epruuuuuuuuu insalah kız.nasıl istiyom bilemessin koca evde canim çok sıkılıyo benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?