Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bak iyiki açmısım bu konuyu yoksa bommmmm emini su bascaktı

evet ya valla bende saf saf herkese övüyorum boşuna bardakları çamaşır suyuna ıslaamayın makinaya koyun o hallediyor diye.ben herşeyin pratiğine kaçıyorum ama sonuç kötü oluyor.en çok ayrıntılı çalıştığım konu bebek konusu ondaa kaytarmıyorum.

tamam canım bi arastirimde fiyatlara felan bakim öyle alim bareee tamam artık makınede alırsam iyice uyusurum ben bide ütüyü yapacak bi mAKINA ALSA mesela bizde kahvelerimizi alıp dizilerimizi izlesek ne güzel olur

tamam canım bi arastirimde fiyatlara felan bakim öyle alim bareee tamam artık makınede alırsam iyice uyusurum ben bide ütüyü yapacak bi mAKINA ALSA mesela bizde kahvelerimizi alıp dizilerimizi izlesek ne güzel olur

onuda halleetim ben bu haftaa.bi ütücüyle anlaştım evimden alcak evime getirecekkkk

kendi makınenin yanında baskalarının makınelerinide tehlike unsur etmişinama biz herşeyi bu kadar detaylı ve uzun ömürlü kullanırsak adamlar nerden para kazancak dimi
EL ELİ YIKAR ELDE KALKAR YÜZÜ YIKAR
ŞİMDİ NE alakaysa şaban gibi oldu biras

kızlar size bişey sorucam amcamın oğlunun önümüzdeki cumartesi sözü var evlenınce benim üst katımda oturcaklarmıs sizce sorun olurmu ....veya ben nasıl davransam hani bastan nasıl davranırsan öyle gider ya

Daha önce hiç yazmama rağmen sizi sürekli takip ediyorum ve en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı Rabbimden diliyorum.
Arkadaşlar eğer bilen varsa şu soruma cevap verebilir mi?

Ben adet dönemimin başından beri idrar yolu enf. nedeniyle antibiyotik kullanıyorum. ve daha 4-5 gün kullanacam.
Acaba bu antbiyotik gelişmekte olan yumurtayı etkiler mi? Çok kafama takıyorum. Ona göre bu ayı boş geçeceğim. buna da çok üzülüyorum.

kızlar size doyum olmaz ama akşama da kocayı doyurmak lazımm ben bi yemek yapıp geliverem gariiii

yeemeggim yokkkkkk.neyapcagımı bilmiyommmm.zati canimda yapmak istemiyoo.en iyisi askımı arayım bakam ne düsünyo aksam için

olur canımm olur sıkma canını...hatta bol bol uyu dinlen ohhhh bebiş olunca kafanı kasımaya fırsatın olamıcak biz eşimle halvete bile giremiyorduk zar zor yani....

epruuuuuuuuu insalah kız.nasıl istiyom bilemessin koca evde canim çok sıkılıyo benimm

merhaba canım aramıza hoşgeldin doktor sana ilaç yazarken korunmadığını ve bebk düşündüğünü söyleseydin doktor ona göre hareket ederdi ....bende gastirt var doktora bebek düşündüğümüzü söyledim bana ilaç yazmadı mesela canım doktorunu arayıp sorarsan iyi olur ...

canım hoşgeldin aramıza aynı sorunu ben de yaşadım geçen aylarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama hamilelik olabilir diye ilaçlarımı kullanmadım.daha sonra adet oldum ve olduğum gün başladım kullanmaya.ymurtayı engelleyeceğini sanmıyorum çünkü birçok bayan ilaç kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenebiliyor o yüzden etkileyeceğini sanmıyorum.ama idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe büyük engelmiş benim bir arkadaşım da vardı onun da uzun süre olmadı ama ne zaman ilacını kullandı o zaman hamile kaldı.ve bende kullandım ve bu ay yumurtladığımı da hissettim.ama bende adet döneminden sonra nerdeyse 10 gün falan çok acaip akıntı oldu sen de varmı böyle bir durum.

hoşgeldin canım ... sende en kısa zamanda hayırlısı ile meleğine kavuşman dileğiyle...

ben zararı olur diye biliyorum canım ya hem o ilacın reçetesindede yazar... hamile kalsan bile bilmeden bir zararı olabilir sen yinede doktora sor canım.....

Canım akıntı az ama yanma şikayetim devam ediyor. cvbın için çok teşekkür ederim

epruuuuuuuuu insalah kız.nasıl istiyom bilemessin koca evde canim çok sıkılıyo benimm

inş canım bilmemmi bende o duyguları yasadım aynı şeyleri...
sana anlatayım bak evlenmiştim aradan 7 ay geçti eşim sürekli işte ben evde tek basıma kalıyordum internette yoktu tvdede pek bişey olmuyordu canımın sıkıntısından içim daralıyordu adeta duvarlar üstüme geliyordu evin bu sessizliğinden bıkmıstım artık eşime söyledim aşkım daha erken dedi bana hep bahane üretti bir gün ben oturdum ağladımama çok daralmıstım oda mecburi korunmayı kesti bu seferde hamile kalamıyordum ben sandımki korunmayı bıraktığımız ilk ay hamiş kalcam nerdeeeee her ay umutsuzluk ağlamalar felan üst komsumda densiz densiz konusmaya baslamıstı doktora felan git diye ordaki evim çok büyüktü aşırı büyüktü 4 odalı çoçuk odasına her girdiğimde buraya beşik koyarız buraya saklıncağını buraya gardolabını diye umutlanırdım ama olmadı kız 8 ay olmadı sonra 8 ay sonra oldu cANIM hazşiranın 7 sinde gebe kaldım eşimle doktora gittik doktor 6 haftalık dedi alttan ultrasıonla baktı ufacık bişeydi kalbi atıyordu onu gördüm eşimde gördü sonra eşim 360 derece döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…