Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bence oyle bır durum var belkı de benım sag yumurtalıgım daha ıyı calısıyordur.ama kıstten sebeb olmuyordur sonucta bunyede bır kocaman yumurta varken 2. yumurtayı uretemıyordur.bu doktorumda basta onemı yok dedı ama bugun kıstıme bakıp hulya dedı.bunun sonu yaklasıyor bıraz daha sans tanıyorum gıtmesse karnını kesıp alıcambıde guzel dıyor sorma

hoşbuldum pembigcim nasılsın

iyiyim canım benimm sen nasılsın?

canım zaten fsh lh den büyükse pko oluyo o da yumurtaların büyüyüp çatlayamamasına sebep oluyor.. bende de vardı ama şükür geçti sanırım soğan kürü faydalı oldu..
senin çatlamayan yumurtan umarım geç de olsa kendi çatlar böyle bir ihtimal var tabiki ama çatlamazsa da hamilelik olmazsa adetinle atılabilir. incir kürü konusundada haklısın havuçla yapılması daha uygun kisti de önlemek amaçlı ama senin için şimdi faydası olmaz

valla bilmiyorum ki alınması daha mı iyi olur acaba.. ama kistle hamile kalan çok kişi var

Daha çok varrrr..Çatlatma iğnesinden sonra 11-12 en kötü 15 gün sonra testte gebelik çıkıyor canım.Biliyorsundur. buda adetimden 1 hafta öncesi oluyor.Bugünden sonra ateş ölçmeyi attım bir kenara ozaman..

Çok geçmiş olsun..Ağrı yapıyormu.Yoktu bende kist mist ama oluşabilirmiş o ihtimal bile insanı üzmeye yetiyr tabiki.seninkide böyle klomen sonrasımı oluştu?Ağrı yapyrmu benim cok ağrıyor
İnşallah kurtulursun ameliyatın iyi geçerrr

dikkat diyorumda burda hamile kalmak için baya kalıyorlar hamile kalıncada burayı terkediyorlar nerde bu hamişler ya birazda onlara sormsak yaa

sagol canım yok klomenden olusmadı kıstım.hep vardı nıye varsa zaten anlamadımagrısı felan yok senın agrı yapan sey kıstın degıl bence catlayan yumurtalarının sıvısı merak etme gecer kıstın kendılıgın den

kıyamam yaaa hep bi garip kalıyoruz zaten

yaaa allahım gönlümüze göre versin inşallah en kısa zamanda bugün hamile haberi aldığım kişinin 8 senedir olmuyodu çocuğu tüp bebek yaptırdı düşük oldu şimdi aşılama yaptırmış doktor ikiz bile olabilir demiş kurban olduğum allahım bir isterken iki tane veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…