- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.141
yaa aslında doktorlarda bu konuda tek fikirde birlleşmiyo ne yazıkki ama galiba tek taraflı kistin diğer tarafı etkilemeyeceğini düşündükleri için gebelik engellenmez diyorlar, bari gebelik olur ama daha düşük sansla falan deseler
2.5 yıldır catlamayan yumurta amelıyatı.
hoşbuldum pembigcim nasılsın
Teşekkürler KAYITSIZ kalmadığın için..
Canım biliyorum söylediklerinin bir cougunu ama yinede teşekkürler.Ben pkoyum klomen kullandım ve yumurtalarım büyüdü.Çatlatma iğnesi oldum 4gün sonra bakıldı çatlamış biri.AmA DİĞER YUMURTLAlıktaki çatlamamış sormak istediğim Şu.. KENDİ KENDİNE ÇATLARMI BU?
Kist olursa dogum kontrol hapı ile eritiliceğini biliyorum ama yinede korkuyorum tabiki..
Kist oluşsada hamile kalabiliceğim konusu cevabındaki ''EN GÜZEL'' kısım.teşekkürler.
Pko oldugum için fsh lhden düşük. 6.1 e 7.1 değerler.???
Soğan kürünü kullandım.faydasıda oldu.İncir kürü tek basına Yumurtayı geliştiriyor evet ama içine HAVUC eklediğinde YUMURTAYI ÇATLATMAYA YARDIMCI OLUYOR.onuda kullanmıştım ama adetimden önce başlamışyım.Şimdi bu konuda merak ettiğim şuydu ŞiMDİ KULLANSAM DİĞER YUMURTANIN KİSTE DÖNÜŞMESİNİ ENGELLEYEBİLİRMİYİMDİ.. Ama okonuda veridğin cevapta mantıklı geldi.teşekkürlerrr
ayy cnm cok gecmis olsunn :93:
bence oyle bır durum var belkı de benım sag yumurtalıgım daha ıyı calısıyordur.ama kıstten sebeb olmuyordur sonucta bunyede bır kocaman yumurta varken 2. yumurtayı uretemıyordur.bu doktorumda basta onemı yok dedı ama bugun kıstıme bakıp hulya dedı.bunun sonu yaklasıyor bıraz daha sans tanıyorum gıtmesse karnını kesıp alıcambıde guzel dıyor sorma
normal ateşin 36.1-36.4 arası görünüyor..sanırım 1 hafta sonra dediğin 36.9 yumurtan çatladıktan sonraki değer.. şimdi adetine kadar yüksek devam eder, şayet adetine 1-2 gün kala ateşin düşmeye başlarsa adet olacaksın.. ama gebelik varsa ateşin düşmez aksine artarak devam eder ya da sabit seyreder
canım benım 2.5 yıldır catlamayan bır yumurtam var sag tarafımda ne kadar ılac kullandıysam gecmedı.butun doktorlar her ne kadar onemı yok desede.sımdıkı doktorum onemı olabılır ben bunu karnından delık acar alırım dedı.soyle kı kısten mı bılmıyorum sag tarfımda baska yumurta buyumuyor.buyusede catlayamıyor.o engellıyor olabılır.sol tarafımda da polıkıstık over gorunumu var ama sag da sadece kıstım var.amelıyat olunca gecermı duzelırmı nasıl yumurtlarım bılmıyorum.
gecmıs olsun dedın de aklıma geldı ben sogan suyu ıcıyım bencegecer belkı o zamn
rahimdeki bütün herşeyi söküp atıyogecmıs olsun dedın de aklıma geldı ben sogan suyu ıcıyım bencegecer belkı o zamn
ateş ölçerken vucudum sıcacık olsa bile alev alev yansamda 36.5 çıkıyo niye acaba
bende iyiyim ezgicim bugün hem doğum haberi hem hamile haberi aldım bir garibim işte
Daha çok varrrr..Çatlatma iğnesinden sonra 11-12 en kötü 15 gün sonra testte gebelik çıkıyor canım.Biliyorsundur.buda adetimden 1 hafta öncesi oluyor.Bugünden sonra ateş ölçmeyi attım bir kenara ozaman..
Çok geçmiş olsun..Ağrı yapıyormu.Yoktu bende kist mistama oluşabilirmiş o ihtimal bile insanı üzmeye yetiyr tabiki.seninkide böyle klomen sonrasımı oluştu?Ağrı yapyrmu benim cok ağrıyor
İnşallah kurtulursun ameliyatın iyi geçerrr
kıyamam yaaa hep bi garip kalıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?