Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Zamana bırakmaktan başka sansım yok..Pkonun kurtuluşu yok sanıyordum.iNŞALLAH BENDE BAŞARIRIM..Ben 1 ay kullandım ve faydasını gördümm..AmA GEÇMEDİ..belki azalmıştır..Adetlerim düzensiz değildir ama soğan kürü kullandıgım ay GÜNÜ GÜNÜNE GELDİ..SARAÇOĞLUNUN bahsttiği akıntılarıda bolbol yaşadım

Bu arada alman takvimimi ne bir arkadas birşeyler yazmıştı bende hesaplamak istiyorum umut olsun iyi düşünelim iyi olsun Nasıl bakabilirim bahsettiğin takvime??

ayy maşallahhh inşallah sağlıcakla alır kucağına..
darısı da başımıza:116:

rahimdeki bütün herşeyi söküp atıyo

nabersiniz tontiklerrr:82:bende soğan kürüne başlıyorum hemde yarınnnnbizim bi tanıdık var,oda iki yıldan sonra soğan suyu kullandıktan sonraki ay hamiş kaldı,sordum bugün küre kaçıncı gün başladın diye,adetin ikinci günü dedi banaa

Canım inşallah.Hayır iğneden önce iki tarafta ağrıyordu.İğnenin çatladığı gecenin sabahı bir tarafın tamamen geçti ağrısı..(Ki o yumurtalık çatlamanın oldugu yumutalık)Diğeri geçmedi (ki o yumurtalık çatlamayan yumurtanın oldugu yumurtalık) Dikkatsiz Oturdugumda bile canım cok yanıyor

evet hep kurtuluşu yok deniyor ama ben kurtuldum geçen sene haziranda teşhis kondu bu sene mayısata da yok olduğunu gördük çok şükür, darısı başınıza..

alman takvimini burdan bulabilirsin canım

Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…