- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.161
iyiyim canım benimm sen nasılsın?
canım zaten fsh lh den büyükse pko oluyo o da yumurtaların büyüyüp çatlayamamasına sebep oluyor.. bende de vardı ama şükür geçti sanırım soğan kürü faydalı oldu..
senin çatlamayan yumurtan umarım geç de olsa kendi çatlar böyle bir ihtimal var tabiki ama çatlamazsa da hamilelik olmazsa adetinle atılabilir. incir kürü konusundada haklısın havuçla yapılması daha uygun kisti de önlemek amaçlı ama senin için şimdi faydası olmaz
rahimdeki bütün herşeyi söküp atıyo
yaaa allahım gönlümüze göre versin inşallah en kısa zamanda bugün hamile haberi aldığım kişinin 8 senedir olmuyodu çocuğu tüp bebek yaptırdı düşük oldu şimdi aşılama yaptırmış doktor ikiz bile olabilir demiş kurban olduğum allahım bir isterken iki tane veriyo
rahimdeki bütün herşeyi söküp atıyo
valla bilmiyorum ki alınması daha mı iyi olur acaba.. ama kistle hamile kalan çok kişi var
hayır olmaz adetinin 7.günü baslıyacaksın 15 gün öğlen ve aksam teze taze yapıp içieçeksin canımbugun 14 gun baslasam ne olur 10 ıcerım bıdakı ay bastan baslarım
hee evet dogru yaaa sen nie sogan suyu denemiosuunnkkii
sagol canım yok klomenden olusmadı kıstım.hep vardı nıye varsa zaten anlamadımagrısı felan yok senın agrı yapan sey kıstın degıl bence catlayan yumurtalarının sıvısı merak etme gecer kıstın kendılıgın den
Zamana bırakmaktan başka sansım yok..Pkonun kurtuluşu yok sanıyordum.iNŞALLAH BENDE BAŞARIRIM..Ben 1 ay kullandım ve faydasını gördümm..AmA GEÇMEDİ..belki azalmıştır..Adetlerim düzensiz değildir ama soğan kürü kullandıgım ay GÜNÜ GÜNÜNE GELDİ..SARAÇOĞLUNUN bahsttiği akıntılarıda bolbol yaşadım
Bu arada alman takvimimi ne bir arkadas birşeyler yazmıştı bende hesaplamak istiyorum umut olsuniyi düşünelim iyi olsun Nasıl bakabilirim bahsettiğin takvime??
şimdilik çıkıyorum az işim var birazdan gelirim geri grşrz
nabersiniz tontiklerrr:82:bende soğan kürüne başlıyorum hemde yarınnnnbizim bi tanıdık var,oda iki yıldan sonra soğan suyu kullandıktan sonraki ay hamiş kaldı,sordum bugün küre kaçıncı gün başladın diye,adetin ikinci günü dedi banaa [/
QUOTE]
genelde adetin 7.günü baslıyorlar bebeğin yerleşme günü son buluyor zaten...
midem ağrımasaydıda 15 gün devam edebilseydim tüh
sende basla canım
nisbir sende pazatresi test yap
hayır olmaz adetinin 7.günü baslıyacaksın 15 gün öğlen ve aksam teze taze yapıp içieçeksin canım
Görelim mevlam neylerr,neylerse güzel eylerrr,,mevlam ne eylerse güzel eyler
hosgeldiiiinn
yaaa ebruu sana sorular sormustum deminde sorularim vardi demistim ama bakiorum hic kaale almiorsun benii
keske hıc denememıs olsaydım da ıgrenc tadını bılmeseydım:))))
bıraz denesem belkı faydası olur:)))sankı bende senınle pazarlık yapıyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?