Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım yapayım diyorum ama benim adet pek düzenli değil ben yine sabredebilirsem sabretmeye çalışcam ama bilmiyorum belki de yaparım.bence sende biraz sabret tam gününde bari yap canım.
olmaz 7 haziranda sabah yapıcam evlilik yıldonumu ya ....hediyemi vericem işte

bıraz denesem belkı faydası olur:)))sankı bende senınle pazarlık yapıyorum he
walla bilmiyorumki bi 10 gün dene bari ne diyimki olurmiki
ozaman adet oluncada 7.günü yin baslarsın

hmm olabılır ama korkma gıder kıstın benım hep olur ılactan.

Görelim mevlam neylerr,neylerse güzel eylerrr,,

Hoşbuldum canımm,sende hoşgelmişinnn,toparlandınmı biraz:82:

ay sorma tatlim..tam toparlaniorum caismalara basliyom yeni umut yeni ay diom sonra pat tekrar adet gunu gelmis catmis ustelik adet olmussun
aslinda bu ay hem adetim 10 gun gecti hem de iki testimde pozitif cikti o yuzden cok hayal kirikligi yasadigim dogru allah izin verirse yarin basliorum calismalaraa

Henüz hamile kalamadım ama 1 ay kullandım.BENDE 2.GÜNÜ BAŞLAMIŞTIM VE FAYDASINIDA GÖRDÜM..

hayır olmaz adetinin 7.günü baslıyacaksın 15 gün öğlen ve aksam teze taze yapıp içieçeksin canım

Yukarıyı okumadım ama bahsettiğiniz kür soğan kürü sanırım.Olue bende 2.günü başladım ve faydasını gördüm...Ayrıca sadece tavsiye edilen 7.günü istediğin zaman başlayabilirsin 15 gün içiceksin bırakıcaksın devamıda var tabi araştır.hamile kaldıgını ögrendiğinde bırakıcaksın sadece ozaman kullanamazsın günün önemi yok.SARAÇOĞLUNUN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZDÜR AYRICA BU SÖYLEDİĞİM..

Umut oldun tatlım bana pko konusunda.Gerçi ben kabullenmiş ve alışmıştım ama şuandan itibaren vazgeçiyorummmm..Bende başarabilirim...Sadece soğan kürüyle kurtuldun dimi?teşekkürler bakıcam şimdi takvime bakalım hamile kalırsam benim bebeğim kızmı erkekmi olucak

ayyy hadi hayırlısı inşallahh,başarılar diliyorumm,bizdede yarın maçlar başlıyorrr

olmaz 7 haziranda sabah yapıcam evlilik yıldonumu ya ....hediyemi vericem işte

walla bilmiyorumki bi 10 gün dene bari ne diyimki olurmiki
ozaman adet oluncada 7.günü yin baslarsın

evet bence de oyle yapıyım bıdakı ay bıdaha yaparım gıtsın kıstııım korkuyorum:18::18: o gıtmese bıle pco gıtse yıne amelıyattan yırtarım.cunku sag yumurtalıgım calısır.kıstımde soldaydı bu arada ıkı saattır sag dıyorumoldum olası karıstırırım sagımı solumu zaten

ayy o başka takvim galiba yaa
ebruşkaaaaaaaaaaaaa versene bize o takvimiiiiiiii

canım bak ocak ayında sadece 6 gün içtim ama hazirandan beri ilk defa gecen ay doktora gittim sıfırdan muayene oldum hsg bile çektirdim tertemiz çıktı..

aaaaaaaaaa
ben şimdi hatırladım yaaa pkolu kızlarr ben bir arada hayıt tohumunu kullandımmmmmmmmm

yooooooooooooooookkkkkkkkkkk o otu bılıyorum ben ıcemem sogan suyu daha ıyı ondann böğğğğğğğğğğğğğğ

kizalr sogan suyu derinden bi agiz kokusu yapiomu yaa
kursa gidiorum ya ben kokmak istemiom bilmek istedim bende yapicam galibaaa:26:

bu arada ciddiyim şu arı sütü poleni kullanın
hiç değilse cinsel isteği arttırıyo bunu söyleyebilirim

Son düzenleme:
kızlar selam
benim bugün regl olmam gerekiyodu ama gelen giden olmadı ben de öğleden sonra test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı kafam çok karıştı ,hamile miyim dersiniz. pztsi dr.a gidicem ama o zamana kadar nası beklicem. yani şey diyorum bugün adet günüm olduğu için beta hcg henüz o kadar yükselmemiştir ve ikinci çizgi onun için silik çıkmıştır di mi? offff karmakaraşığım, allahım yardım et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…