- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.181
olmaz 7 haziranda sabah yapıcam evlilik yıldonumu ya ....hediyemi vericem iştetatlım yapayım diyorum ama benim adet pek düzenli değil ben yine sabredebilirsem sabretmeye çalışcam ama bilmiyorum belki de yaparım.bence sende biraz sabret tam gününde bari yap canım.
walla bilmiyorumki bi 10 gün dene bari ne diyimki olurmikibıraz denesem belkı faydası olur:)))sankı bende senınle pazarlık yapıyorum he
Canım inşallah.Hayır iğneden önce iki tarafta ağrıyordu.İğnenin çatladığı gecenin sabahı bir tarafın tamamen geçti ağrısı..(Ki o yumurtalık çatlamanın oldugu yumutalık)Diğeri geçmedi (ki o yumurtalık çatlamayan yumurtanın oldugu yumurtalık) Dikkatsiz Oturdugumda bile canım cok yanıyor
Görelim mevlam neylerr,neylerse güzel eylerrr,,
Hoşbuldum canımm,sende hoşgelmişinnn,toparlandınmı biraz:82:
nabersiniz tontiklerrr:82:bende soğan kürüne başlıyorum hemde yarınnnnbizim bi tanıdık var,oda iki yıldan sonra soğan suyu kullandıktan sonraki ay hamiş kaldı,sordum bugün küre kaçıncı gün başladın diye,adetin ikinci günü dedi banaa
hayır olmaz adetinin 7.günü baslıyacaksın 15 gün öğlen ve aksam teze taze yapıp içieçeksin canım
evet hep kurtuluşu yok deniyor ama ben kurtuldum geçen sene haziranda teşhis kondu bu sene mayısata da yok olduğunu gördük çok şükür, darısı başınıza..
alman takvimini burdan bulabilirsin canım
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
hmm olabılır ama korkma gıder kıstın benım hep olur ılactan.
ay sorma tatlim..tam toparlaniorum caismalara basliyom yeni umut yeni ay diom sonra pat tekrar adet gunu gelmis catmis ustelik adet olmussun
aslinda bu ay hem adetim 10 gun gecti hem de iki testimde pozitif cikti o yuzden cok hayal kirikligi yasadigim dogru allah izin verirse yarin basliorum calismalaraa
olmaz 7 haziranda sabah yapıcam evlilik yıldonumu ya ....hediyemi vericem işte
walla bilmiyorumki bi 10 gün dene bari ne diyimki olurmiki
ozaman adet oluncada 7.günü yin baslarsın
Henüz hamile kalamadım ama 1 ay kullandım.BENDE 2.GÜNÜ BAŞLAMIŞTIM VE FAYDASINIDA GÖRDÜM..
Yukarıyı okumadım ama bahsettiğiniz kür soğan kürü sanırım.Olue bende 2.günü başladım ve faydasını gördüm...Ayrıca sadece tavsiye edilen 7.günü istediğin zaman başlayabilirsin 15 gün içiceksin bırakıcaksın devamıda var tabi araştır.hamile kaldıgını ögrendiğinde bırakıcaksın sadece ozaman kullanamazsın günün önemi yok.SARAÇOĞLUNUN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZDÜR AYRICA BU SÖYLEDİĞİM..
Umut oldun tatlım bana pko konusunda.Gerçi ben kabullenmiş ve alışmıştım ama şuandan itibaren vazgeçiyorummmm..Bende başarabilirim...Sadece soğan kürüyle kurtuldun dimi?teşekkürler bakıcam şimdi takvime bakalım hamile kalırsam benim bebeğim kızmı erkekmi olucak
ok canimm senin bat neydi tatlim yaa belirtin varmiki gerci inanmiom artik hicbirine yaa o da ayriihani yok aradım aradım bulamadımki:96:
ayyy hadi hayırlısı inşallahh,başarılar diliyorumm,bizdede yarın maçlar başlıyorrr
ayy o başka takvim galiba yaa
ebruşkaaaaaaaaaaaaa versene bize o takvimiiiiiiii
canım bak ocak ayında sadece 6 gün içtim ama hazirandan beri ilk defa gecen ay doktora gittim sıfırdan muayene oldum hsg bile çektirdim tertemiz çıktı..
aaaaaaaaaa
ben şimdi hatırladım yaaa pkolu kızlarr ben bir arada hayıt tohumunu kullandımmmmmmmmm
yooooooooooooooookkkkkkkkkkk o otu bılıyorum ben ıcemem sogan suyu daha ıyı ondann böğğğğğğğğğğğğğğ
ya boyle ıgrenc seyer nıye ıse yarıyorevet bu arada hayit tohumu cok ise yariyomus hamile kalan da cokmus
kız benimki ot halinde deildi ki minik minik tohumcuklardı
bak o da işe yaramış olabilirrrr
ya boyle ıgrenc seyer nıye ıse yarıyor
sankısoyle guzel seyler yesek mesela cıkolata yıyıncce cıkolata kıstı seker yıyınce de pcos gecse:))))
kiz o zaman bnm adim attigim yer cocuk olurduu ben cikolatanin memleketindeyim zatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?