- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.201
bu arada ciddiyim şu arı sütü poleni kullanın
hiç değilse cinsel isteği arttırıyo bunu söyleyebilirim
ayy o başka takvim galiba yaa
ebruşkaaaaaaaaaaaaa versene bize o takvimiiiiiiii
canım bak ocak ayında sadece 6 gün içtim ama hazirandan beri ilk defa gecen ay doktora gittim sıfırdan muayene oldum hsg bile çektirdim tertemiz çıktı..
aaaaaaaaaa
ben şimdi hatırladım yaaa pkolu kızlarr ben bir arada hayıt tohumunu kullandımmmmmmmmm
kizalr sogan suyu derinden bi agiz kokusu yapiomu yaa
kursa gidiorum ya ben kokmak istemiom bilmek istedim bende yapicam galibaaa:26:
kiz o zaman bnm adim attigim yer cocuk olurduu ben cikolatanin memleketindeyim zatii
bu arada ciddiyim şu arı sütü poleni kullanın
hiç değilse cinsel isteği arttırıyo bunu söyleyebilirim
ebruşkaaaa ver bize siteyiiibaktım pembiq senin verdiğin siteye açıklamaya kadar geldim anlamıyorum sonrasını eşim gelsin ona baktırıcam teşekkürler.Hayıt ne işe yarıyor canım neden ve nasıl içtin?
Yapıyo birazcık
kızlar selam
benim bugün regl olmam gerekiyodu ama gelen giden olmadı ben de öğleden sonra test yaptım, ikinci çizgi silik çıktıkafam çok karıştı ,hamile miyim dersiniz. pztsi dr.a gidicem ama o zamana kadar nası beklicem. yani şey diyorum bugün adet günüm olduğu için beta hcg henüz o kadar yükselmemiştir ve ikinci çizgi onun için silik çıkmıştır di mi? offff karmakaraşığım, allahım yardım et bana
canım onuda aktardan almıştım bu pko için bişeyler ver demiştim hayıt tohumu verdi hergün sabah akşam 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynarsuya at demlensin ılınınca süzüp iç demişti bir süre yaptım sonra sıkıldım bıraktım onu da..
bilemiyorum o da işe yaramış olabilir
cnm seni uzmek istemem ama bnm bu ay iki testimde pozitif cikti ama diilmisim adetim 10 gun gecmesine ragmen..simdi adet oldum bittide calismalara bile basliyom yarin..once kana git cnm sevinmeden..garanti olsun
insallah hamissindir ama
nese kizlar bi ara koptum sizden acayip firtina cikti burada :18:nese ben cikiorum optum hepinizii
sağol, içimi rahatlattın... şüpheyle devam etmektense beklemek daha iyidir. zaten aylardır bekliyoruz.
Allah hayırlısıyla kızına güzel bir kardeş gönderir inşallah....
slm kızlar nabersiniz benim gögüslerim bugün öğleden sonra çok acımaya basladı yaaaEbruşkaaaa nasıl anlıyorsun bacım alaman takviminden,geçen bende baktım çözemedimm
daha saat erken koçişkoda geç gelcek nerde bu kızlar ya halvete gire gire bi kaldılaer ya:89:
heaplarım canım 2 dkk bekle oğlumu yatağına yatırıp geliyorum yazarımhoşgeldin canım nasılsın bu alman takviminden benimkinide hesaplarmısın tontişim yaaa26 günde bir adet görüyorum sat 27 mayıs
heaplarım canım 2 dkk bekle oğlumu yatağına yatırıp geliyorum yazarım
tamam canım bekliyorum oğluşuna iyi geceler öptüm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?