Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ebruşkaaaa ver bize siteyiii baktım pembiq senin verdiğin siteye açıklamaya kadar geldim anlamıyorum sonrasını eşim gelsin ona baktırıcam teşekkürler.Hayıt ne işe yarıyor canım neden ve nasıl içtin?

kizalr sogan suyu derinden bi agiz kokusu yapiomu yaa
kursa gidiorum ya ben kokmak istemiom bilmek istedim bende yapicam galibaaa:26:

Yapıyo birazcık

canım onuda aktardan almıştım bu pko için bişeyler ver demiştim hayıt tohumu verdi hergün sabah akşam 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynarsuya at demlensin ılınınca süzüp iç demişti bir süre yaptım sonra sıkıldım bıraktım onu da..
bilemiyorum o da işe yaramış olabilir

cnm seni uzmek istemem ama bnm bu ay iki testimde pozitif cikti ama diilmisim adetim 10 gun gecmesine ragmen..simdi adet oldum bittide calismalara bile basliyom yarin..once kana git cnm sevinmeden..garanti olsun
insallah hamissindir ama

Araştırırım canım yemekten sonra..Sorularımı yanıtlayan herkeze teşekkürler

cnm seni uzmek istemem ama bnm bu ay iki testimde pozitif cikti ama diilmisim adetim 10 gun gecmesine ragmen..simdi adet oldum bittide calismalara bile basliyom yarin..once kana git cnm sevinmeden..garanti olsun
insallah hamissindir ama

haklısın hayatım, hayırlısı olsun

sağol, içimi rahatlattın... şüpheyle devam etmektense beklemek daha iyidir. zaten aylardır bekliyoruz.
Allah hayırlısıyla kızına güzel bir kardeş gönderir inşallah....

çok saol canım inşallah tüm isteyenlere içlerindede siz güzel kardeşlerime..............

haziranın 4-ile 9 arası yumurtlama günün
4 haziranda tutarsa kız
5 haziranda tutarsa kız
8 haziran tam yumurtladığın gün tutarsa erkek
9 haziranda tutarsa erkek
18 haziranda kandan öğrenebilrsin
22 sinde idrar testinde çıkar canım
bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…