Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım çooook teşekkürler saoltabii bugn gircem halvete tam gaz başlıyoz bakalım durmak yok yola devam hayırlısı olsun diyelim senin bat ne zaman adet olmadın dimi

verdiğim günlerde mutlaka yapın benim bat 9 haziran ama ben 7 haziranda test yapıcam bakalım hayırlısı canım senın şunu yazmayı unutmusum 14 haziran bebeğinin yerleşme günü ...tutarsa yani:93:

verdiğim günlerde mutlaka yapın benim bat 9 haziran ama ben 7 haziranda test yapıcam bakalım hayırlısı canım senın şunu yazmayı unutmusum 14 haziran bebeğinin yerleşme günü ...tutarsa yani:93:

hadi yaaa:44:yani 8inde yumurtlama olursa 1 hafta sonramı yerleşiyotamda ogün şehir dışına çıkıcam inşallah Allahtan bir mani olmazsa yaa

hadi yaaa:44:yani 8inde yumurtlama olursa 1 hafta sonramı yerleşiyotamda ogün şehir dışına çıkıcam inşallah Allahtan bir mani olmazsa yaa
eeee o tüplerden geçipte çoğalarak rahme kadar ilerlemesi 1 haftasını alıyor14 ündede rahmine konuveriyor sen bu arada eşinede keşke daha önceden keçiboynuzu yapsaydın 2 hafta kadar

eeee o tüplerden geçipte çoğalarak rahme kadar ilerlemesi 1 haftasını alıyor14 ündede rahmine konuveriyor sen bu arada eşinede keşke daha önceden keçiboynuzu yapsaydın 2 hafta kadar

canım keçiboynuzu pekmezi içiyo eşim bir fincan kadar zorla içiriyom 4gündür içmeye başladı umarım işe yarar bide ateş olayını deniyom ama yanlışmı ölçüyom anlamadımki

2 gün bat'tı....hala gelen giden yok inşallah yarını da atlatrsamsüper olacak.bu arada bugün idrar testi aldım sabah yaptım 1-2 dk içinde tek çizgiydi atmadım 10-15 dk sonra baktm çift çizgi olmuş ne diyorsunuz bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…