- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.241
a.s naptın canım adet oldunmu
hadi canım gerçekmi çift çizgi kız ayyyy hadi gözün aydın canım tabiki gebe oluyorsun zaten 10 dakka içinde 2.çizgi beliriyor çok sevindim canım çok istiyordun sende2 gün bat'tı....hala gelen giden yok inşallah yarını da atlatrsamsüper olacak.bu arada bugün idrar testi aldım sabah yaptım 1-2 dk içinde tek çizgiydi atmadım 10-15 dk sonra baktm çift çizgi olmuş ne diyorsunuz bu işe
hoşbuldumm...var mı haberler??
Selam hatunlarr,iyi geceler hepinizee,bebşimolsun hoşbuldum tatlım sağoll
Kız ebruşkaaa bi beni hesaplamadın hee şu alaman takviminde,ben bakmıştım geçen ama anlamadım...
hoşbuldumm...var mı haberler??
ver sonadet tarihini ve kaçgünde bir adet oluyorsun:90:
hiranur gögüslerim çok acımaya basladı...ya aksama doğru ölçtüm ateşimi37.0 sabah ta insallah yüksek çıkar
hadi canım gerçekmi çift çizgi kız ayyyy hadi gözün aydın canım tabiki gebe oluyorsun zaten 10 dakka içinde 2.çizgi beliriyor çok sevindim canım çok istiyordun sende
hiranur gögüslerim çok acımaya basladı...ya aksama doğru ölçtüm ateşimi37.0 sabah ta insallah yüksek çıkar
ebru bir dur dinle beni.kağıdınca 10 dk sonrasını dikkate almayın diyo ilk 5 dk tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş ben kahvaltı hazırlayana kadar.atmadım sakladım hala çift duruyor.değişirmi??
mesela tek çizgi olsa sonra çift olurmu saatler geçince..kafam karştı bugünü de beklicem gece falan olmazsam pazartesi kanda baktrcam allah ümitleri gerçekleştrr inş..
ebru bir dur dinle beni.kağıdınca 10 dk sonrasını dikkate almayın diyo ilk 5 dk tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş ben kahvaltı hazırlayana kadar.atmadım sakladım hala çift duruyor.değişirmi??
mesela tek çizgi olsa sonra çift olurmu saatler geçince..kafam karştı bugünü de beklicem gece falan olmazsam pazartesi kanda baktrcam allah ümitleri gerçekleştrr inş..
Hocam ehü ehüüüsat 31 mayıs,son 4 aydır 24-25 günde bir oluyorum..
inş canım yaa... ama 10 dk sonrasını bencede dikkate alma bu idrar testine güven olmuyo yanıltıyo en iyisi kan tahlili yaptır
haziranın 8 ile 13 arası yumurtlama günün
8 haziranda tutarsa kız
9 haziranda tutarsa kız
12 haziran tam yumurtlama günün tutarsa erkek
13 haziran tutarsa erkek
18 haziran bebişinin yerleşme günü
22 haziran kan testinde gebelik öğrenebilirsin
26 haziran idrarda gebelik öğrenebilirsin bol sans
haziranın 8 ile 13 arası yumurtlama günün
8 haziranda tutarsa kız
9 haziranda tutarsa kız
12 haziran tam yumurtlama günün tutarsa erkek
13 haziran tutarsa erkek
18 haziran bebişinin yerleşme günü
22 haziran kan testinde gebelik öğrenebilirsin
26 haziran idrarda gebelik öğrenebilirsin bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?