Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Selam hatunlarr,iyi geceler hepinizee,bebşimolsun hoşbuldum tatlım sağoll
Kız ebruşkaaa bi beni hesaplamadın hee şu alaman takviminde,ben bakmıştım geçen ama anlamadım...

hadi canım gerçekmi çift çizgi kız ayyyy hadi gözün aydın canım tabiki gebe oluyorsun zaten 10 dakka içinde 2.çizgi beliriyor çok sevindim canım çok istiyordun sende

hadi canım gerçekmi çift çizgi kız ayyyy hadi gözün aydın canım tabiki gebe oluyorsun zaten 10 dakka içinde 2.çizgi beliriyor çok sevindim canım çok istiyordun sende

ebru bir dur dinle beni.kağıdınca 10 dk sonrasını dikkate almayın diyo ilk 5 dk tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş ben kahvaltı hazırlayana kadar.atmadım sakladım hala çift duruyor.değişirmi??
mesela tek çizgi olsa sonra çift olurmu saatler geçince..kafam karştı bugünü de beklicem gece falan olmazsam pazartesi kanda baktrcam allah ümitleri gerçekleştrr inş..

inş canım yaa... ama 10 dk sonrasını bencede dikkate alma bu idrar testine güven olmuyo yanıltıyo en iyisi kan tahlili yaptır

Canım kafanı rahat tutmaya çalış,p.tesi kanda baktır,inşallah meleğin seninledirr...

Hocam ehü ehüüü sat 31 mayıs,son 4 aydır 24-25 günde bir oluyorum..

haziranın 8 ile 13 arası yumurtlama günün
8 haziranda tutarsa kız
9 haziranda tutarsa kız
12 haziran tam yumurtlama günün tutarsa erkek
13 haziran tutarsa erkek
18 haziran bebişinin yerleşme günü
22 haziran kan testinde gebelik öğrenebilirsin
26 haziran idrarda gebelik öğrenebilirsin bol sans

ebruuu bana da bak bakim sana zahmet ne zaman test yapim.en son 10 mayısta oldum nisan mayıs arası 28 gün de olmuşum bu ay kaç olur bilmiyorum amaaaa

hocamm benimkini de hesaplarmsn sat 5 mayıs 29 günde bir yumurtlama 15-22

saygılarımla

hadi hayırlısı başladınızmı çalışmalara biz dün başladık inş hayırlısıyla bu ay bebişlerimiz bizimle olur:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…